Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto so skúsenosťami so zamestnaním v spoločnosti Allianz-Slovenská poisťovňa. Konkrétne ide o pozíciu Klintskeho pracovníka. Absolvovala som pohovor, kde mi vysvetlili čo táto pracovná pozícia obnáša, no zaujímajú ma aj názory a postrehy ľudí, ktorí majú s touto prácou skúsenosti. Ďakujem.
@humajnicek môžem sa opýtať, či tu pracujete?
Záleží na tom, či je to priamo v Allianz alebo v nejakej agentúrnej kancelárii, priamo sa dá dostať za prepážku a vybavovať klientov a samozrejme uzatvárať zmluvy. V agentúrnej kancelárii je to len o uzatváraní zmlúv. Záleží aj na tom či je to TPP alebo Zmluva o sprostredkovaní a pracujete na živnosť.
@patka06 ide o prácu v agentúrnej kancelárii a bolo by to na TPP.
@janka252525 Výhoda je TPP, to znamená aj základný plat + provízie zo zmlúv. Hlavná náplň práce ale aj tak bude uzatváranie nových zmlúv.
@patka06 môžem sa opýtať, či pracujete v tejto firme? A vedeli by ste mi odpovedať ešte na zopár otázok ak Vám napíšem správu?
@janka252525 už nie, pracovala som pred cca 5 rokmi
@patka06 vychádzajúc z Vašej skúsenosti by ste mi odporučili vyskúšať túto prácu alebo nie?
@janka252525 ja som pracovala na živnosť, hlavná úloha boli teda zmluvy a na tom závislá odmena, finančne sa mi to moc neoplatilo, pretože nie som typ, ktorý by za každú cenu poistil aj toho k to nechce. Už by som do toho znova nešla. Aj keď na druhej strane Allianz je najlepšia poisťovňa, aj keď je drahšia. Nemá problémy s plnením v prípade nejakej udalosti ......len toto väčšinou pri uzatváraní zmluvy nikto nevníma, každý jeden chce len to najlacnejšie.
Na Vašom mieste by som to zvážila a možno skúsila, veď ako to je TPP, máte tri mesiace skúšobnú dobu.
Ahojte aj mne volali že mám prísť na pohovor,našli môj životopis na nete😂akože nemám skúsenosti s ničím takým,ani vzdelanie v podobnom odbore ...čo ponúkajú? predpokladám nejakú blbosť,ale ďakujem za každý názor
@sunny15 ide o uzatvaranie zmlúv. Vzdelanie vlastne ani nepotrebuješ, pretože prvé tri mesiace musíš chodiť na školenia, kde ťa všetko naučia. Ja som túto prácu odmietla, pretože nie som ten typ, ktorý by otravoval ľudí a ponúkal im poistenie.
@janka252525 ďakujem za odpoveď,no to ani na pohovor nejdem😂ja tiež nechcem ani nebudem nikoho nabádať na poistenie a otravovať ich
Dobrý deň. Chcem sa opýtať na tu prácu klientské ho pracovníka v alianzi. Bola som tiež na pohovor a chcem vedieť či ste to vzali
@davmon Dobrý deň, prácu som nakoniec odmietla.
Ja by som mala zajtra ísť na pohovor do spoločnosti AXA na pozíciu obchodný manažér ale ako toto čítam a aj iné témy na internete tak som sa rozhodla že tam ani nepôjdem. Nedokázala by som to robiť.
@lienkashcj ja idem zajtra tiež na druhé kolo pohovoru do alianz. Neviem co mam očakávať
@davmon to neviem čo ťa bude čakať. Možno nejaké to info je na internete od ľudí čo to absolbovali :/ ja viem že tam nepôjdem lebo by som to nedokázala robiť, nemám na to núkať niekomu niečo aj proti jeho vôli. A stále vyvolávať atď Som vďačná za to že ma vybrali na pohovor ale budem to musieť odmietnuť, len neviem čo ešte poviem keď sa spýtajú prečo...
@lienkashcj určite zajtra tam pôjdem. Potom sa podľa toho rozhodne ci by som to vedela alebo nie. Nejaké skúsenosti s prácou v poisťovni náhodou nemáš?
@davmon bohužiaľ nie a vôbec neviem prečo som tam posielala životopis
@lienkashcj škoda. Ale ďakujem za odpoveď.
@gregana pohovor bol v pohode, klasika co chcem dosiahnuť v živote, precobsom si podala žiadosť atd. Ale zavádzajuce bolo to ze same reci a kope peňazí ale nikto nepovedal ze si trest otvoriť živnosť. Pointa je v tom ze ak nezoženiem klientov minimálne 3 tak nič x nezarobim. Ale ak nuekoho najdes tak z toho mas prachy. Ale v dnešnej dobe pravidelne aspoň 3 co si uzatvoria zivotne poistenie je tazko nájsť. Tak som to nakoniec odmietla
@gregana no mne tiež nikto nepovedal ze zivnost. Ani tam nebolo pisane. Az ked som potom volala späť tak to bolo take vyhovaranie ale nakoniec povedali ze živnosť. Bolo mi to divne lebo mne len povedali ze si zaplatim zdravotne a to je všetko. A ak nenájdeš klientov tak nic nezarobis
@janka252525 jednoduché to nie je. No je to aj psychicky náročné lebo tam tlačia na predaje, je to podobné ako bankovníctvo.