Podarilo sa vám nájsť prácu popri škôlkarovi?

28. júl 2021

Ahojte,mamicky prosim vas dari sa vam najst robotu tak aby vam to vyhovovalo pri dietati,ktore musite odviest aj prist pre neho do skolky? Ja mam velky problem najst taku robotu a som zufala,isla by som hocico robit len aby to bolo v tom case od 7h do 16h 😔 ako najst taku robotu? Pozeram vsetky mozne portaly 😔

zuzanockamt
28. júl 2021

Záleží, aké máš vzdelanie, ja takú prácu mám.

autor
28. júl 2021

@zuzanockamt a co robis,ked sa mozem opytat?ja mam Obchodku,ale prax ziadnu cize z tej oblasti nehladam

alvaluka
28. júl 2021

Nemas niekoho kto by vedel napr vyzdvihnut dieta zo skolky alebo ho tam odviest?

zuzanockamt
28. júl 2021

Pracujem v školstve

autor
28. júl 2021

@alvaluka nemam 😔

zuzubb007
28. júl 2021

Je to o náhode a šťastí, štátna sféra prípadne dačo podobné ja mám na skrátený úväzok čiže stíham dve deti ľavou zadnou a ešte ma práca baví s radosťou idem do roboty 😉, takže nestracaj nadej

kopytko03
28. júl 2021

Skús pozrieť niečo v štátnom alebo verejnom sektore. Výborné podmienky na staranie sa o menšie deti, na druhej strane občas až žobrácky plat. To si už ale musíš sama zvážiť čo je pre teba najdôležitejšie.

autor
28. júl 2021

@zuzubb007
@kopytko03 a konkretnejsie kde v statnom sektore? Lebo nic som nenasla,plny internet len operatorov vyroby na 3smeny

zuzanockamt
28. júl 2021

A v akom odbore máš prax? A akú dlhú?

kopytko03
28. júl 2021

Neviem odkiaľ si, ale treba pozerať priamo konkurzy a voľné miesta na stránkach tých inštitúcií, ktoré máte v okolí a kam si schopná do práce dochádzať. Štátna sféra voľné miesta na profesiu a podobné stránky obvykle nedáva.

autor
28. júl 2021

@zuzanockamt pracovala som ako operator vyroby,casnicka a v obchode aj pri pokladni aj pri obsluznych puloch aj sama v malom obchode so zmiesanym tovarom

zuzanockamt
28. júl 2021

Tak s takouto praxou v štátnej resp. verejnej správe asi ťažko

autor
28. júl 2021

@zuzanockamt no tiez si myslim,ale nebranim sa hocijakej praci

zuzubb007
28. júl 2021

Ja konkretne robim asistentku v jednej firme a mam obchodnu akademiu a mam na starosti komplet firmu

ankare
28. júl 2021

Tak si zatiaľ nájdi niečo na kratší úväzok

marfikchov
28. júl 2021

Dokonca pri dvoch škôlkaroch, išla som aj mimo odbor, mladší mal 2 a druhý takmer 3. Bolo to 5 rokov dozadu, verím, že v tejto korona dobe je to ťažšie

missviolet
28. júl 2021

v korporatch mavas flexi cas, len tam treba jazyky a vsetko koncentrovane v BA

gabsisi
28. júl 2021

@zuzanockamt dá sa ale treba aj známosť trosku mat a nečakáte super plat

gabsisi
28. júl 2021

A odkiaľ si? Aj od regiónu záleží

zuzanockamt
28. júl 2021

@gabsisi ja som s platom spokojná

elizabet173
28. júl 2021

Nebude jednoduchsie zobrat pracu s lepsim platom a najst vitalnu dochodkynu, ktora si rada prilepsi?

fiafia
28. júl 2021

Ťažké, veľmi ťažké. Bývam na dedine a škôlka do 16tej. Bol to obrovský problém. Do starej práce som nemohla kôli pr.casu a všetky ponuky na Tom stroskotali. Pracujem, nemám síce dream Job ale nemám strach ako budem stíhať. Takže prevážili iné benefity ako náplň práce 😁

alvaluka
28. júl 2021

My teraz riesime jasle, mala zacala v juli bola tam dva dni, 2 tyzdne chora, potom tyzden, teraz zas chora a ja mam od pondelka ist do prace… uz som zacala riesit nejaku pani na opatrovanie v pripade potreby, lebo babky byvaju daleko.

Musis zhodnotit financny aspket, tvoje moznosti v zavislosti od praxe, regionu kde byvas, moznosti nejakej pani, ktora by ti mohla vypomoct, alebo ina mama, kt by mohla aspon dieta vyzdvihnut zo skolky a hodku by ostal u nej.

Drzim paste.

maria898
28. júl 2021

Ja som na tom uplne tak isto ako ty, ciste zufalstvo tiez mam obchodku a prax ale nula bodov

maria898
28. júl 2021

@fiafia u nas presne tak isto skolka od 6 do 15,30.nemala som sancu vratit sa do stareho zamestnania na 2 zmeny, a tak som doma a hladam a hladam, no nic

mamina321
28. júl 2021

Skús sledovať tuto stránku, denne tam pribúdajú voľne pracovne pozície po celom Slovensku v statnej správe. A potom treba sledovať napr stránku mestského úradu vás, pripadne daňový úrad, soc.poistovna, atd.
Veľa šťastia!

loginexistuje
28. júl 2021

ved skus lidl tesco nejake obchody a s manzelom sa striedat pri vyberani dietata

mamina321
28. júl 2021

Zabudla som vyššie pripojiť link k tým voľný prac.miestam v ŠS.

https://open.slovensko.sk/VK/SelectionProcedure...

luccija
28. júl 2021

@maria898 to je šialené, že škôlka do 15:30 to, aby človek robil na 4-6 hodín plus docestovat.
Autorka skús obchod Lidl, Tesco na pol úväzok či skôr ráno, keď Ti má kto odniesť deti.

lrbratislava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz