Ahojte,mamicky prosim vas dari sa vam najst robotu tak aby vam to vyhovovalo pri dietati,ktore musite odviest aj prist pre neho do skolky? Ja mam velky problem najst taku robotu a som zufala,isla by som hocico robit len aby to bolo v tom case od 7h do 16h 😔 ako najst taku robotu? Pozeram vsetky mozne portaly 😔
@zuzanockamt a co robis,ked sa mozem opytat?ja mam Obchodku,ale prax ziadnu cize z tej oblasti nehladam
Nemas niekoho kto by vedel napr vyzdvihnut dieta zo skolky alebo ho tam odviest?
Pracujem v školstve
@alvaluka nemam 😔
Je to o náhode a šťastí, štátna sféra prípadne dačo podobné ja mám na skrátený úväzok čiže stíham dve deti ľavou zadnou a ešte ma práca baví s radosťou idem do roboty 😉, takže nestracaj nadej
Skús pozrieť niečo v štátnom alebo verejnom sektore. Výborné podmienky na staranie sa o menšie deti, na druhej strane občas až žobrácky plat. To si už ale musíš sama zvážiť čo je pre teba najdôležitejšie.
A v akom odbore máš prax? A akú dlhú?
Neviem odkiaľ si, ale treba pozerať priamo konkurzy a voľné miesta na stránkach tých inštitúcií, ktoré máte v okolí a kam si schopná do práce dochádzať. Štátna sféra voľné miesta na profesiu a podobné stránky obvykle nedáva.
@zuzanockamt pracovala som ako operator vyroby,casnicka a v obchode aj pri pokladni aj pri obsluznych puloch aj sama v malom obchode so zmiesanym tovarom
Tak s takouto praxou v štátnej resp. verejnej správe asi ťažko
@zuzanockamt no tiez si myslim,ale nebranim sa hocijakej praci
Ja konkretne robim asistentku v jednej firme a mam obchodnu akademiu a mam na starosti komplet firmu
Tak si zatiaľ nájdi niečo na kratší úväzok
Dokonca pri dvoch škôlkaroch, išla som aj mimo odbor, mladší mal 2 a druhý takmer 3. Bolo to 5 rokov dozadu, verím, že v tejto korona dobe je to ťažšie
v korporatch mavas flexi cas, len tam treba jazyky a vsetko koncentrovane v BA
@zuzanockamt dá sa ale treba aj známosť trosku mat a nečakáte super plat
A odkiaľ si? Aj od regiónu záleží
@gabsisi ja som s platom spokojná
Nebude jednoduchsie zobrat pracu s lepsim platom a najst vitalnu dochodkynu, ktora si rada prilepsi?
Ťažké, veľmi ťažké. Bývam na dedine a škôlka do 16tej. Bol to obrovský problém. Do starej práce som nemohla kôli pr.casu a všetky ponuky na Tom stroskotali. Pracujem, nemám síce dream Job ale nemám strach ako budem stíhať. Takže prevážili iné benefity ako náplň práce 😁
My teraz riesime jasle, mala zacala v juli bola tam dva dni, 2 tyzdne chora, potom tyzden, teraz zas chora a ja mam od pondelka ist do prace… uz som zacala riesit nejaku pani na opatrovanie v pripade potreby, lebo babky byvaju daleko.
Musis zhodnotit financny aspket, tvoje moznosti v zavislosti od praxe, regionu kde byvas, moznosti nejakej pani, ktora by ti mohla vypomoct, alebo ina mama, kt by mohla aspon dieta vyzdvihnut zo skolky a hodku by ostal u nej.
Drzim paste.
Ja som na tom uplne tak isto ako ty, ciste zufalstvo tiez mam obchodku a prax ale nula bodov
Skús sledovať tuto stránku, denne tam pribúdajú voľne pracovne pozície po celom Slovensku v statnej správe. A potom treba sledovať napr stránku mestského úradu vás, pripadne daňový úrad, soc.poistovna, atd.
Veľa šťastia!
ved skus lidl tesco nejake obchody a s manzelom sa striedat pri vyberani dietata
Zabudla som vyššie pripojiť link k tým voľný prac.miestam v ŠS.
Záleží, aké máš vzdelanie, ja takú prácu mám.