Ahojte, vie mi niekto poradiť, dnes mam nastúpiť do práce, ale ja som ochorela tak ze mam 40tky, môžem ísť na pohotovosť a zajtra nastúpiť na PN? Neviem ci tam ísť aj v takom stave. Zmluvu mam od dnes.
Prečo chceš ísť dnes na pohotovosť a zajtra na PN? Však normálne choď k obvodnej,nech od dnes vypíše PN. Či si myslíš, že keď pôjdeš najprv na pohotovosť, tak to bude pre zamestnávateľa dôveryhodnejšie?
Zmluvu máš od dnes...teda dnes si mala mať aj prvú zmenu? To by som šla na pohotovosť.
@domka222 ale ak sa nemýlim a nič sa nezmenilo, tak PN sa nedá vypísať spätne len tak, ale len v prípade, ak je záznam z pohotovosti.
Predpokladám, že do práce si volala, určite urob, ako si písala, dnes pohotovosť, zajtra obvodný lekár.
ak mas dnes nastup a mala si robit potrebujes papier od lekara ze si chora takze chod na pohotovost a zajtra lekar
Paradne si to vymyslela, ale, konecne socialka zacne preverovat tieto ucelove PNky
@mk1111111111 vyborne. nech uz SP kona.
.neviem ci si 40tku vymysli, lebo vsak tipujem ze ju tam zmeraju a bude mat daky papier z pohotovosti,..
ale tie ucelove PN co tu viacere charakterne zeny planuju, by som urcite dala preverit.
jedna ma dostat vypoved a zrazu ma problem s platnickami. ...dalsie sa zamestnavaju pred porodom s 3 x vacsim platom zazracne 3 mesiace pred porodom atd atd...
a co ti povedali v praci? dufam ze si tam volala? a dohodla sa s nimi inak ti mozu zrusit celu prac zmluvu ako by si ani nenastupila a PN nebude hradena
v prvom rade musis komunikovat s nimi ak su oni s tym v poriadku tak dnes pohotovost a zajtra obvodny ak ti dnes daju trojdnove atb v stredu mozes nastupit do prace
@mamina7070 to ano
Blba náhoda, ale predpokladám, že to je jedno na čo sa dáš, zrejme si bez práce, keďže nenastúpis nebudeš mať ani žiadnu zmluvu, čo povedali v práci to ma teda zaujíma???
ako stane sa mna len fascinuje ze v 40 tke vies davat diskusie na MK, ja by som max volala zamestnavatelovi a liecila sa
u nas sa stalo ze kolegyna po dvoch dnoch ostala PN dostala Covid zavolala vysvetlila a robi u nas dalej
Ty si vyhra pre zamestnavatela 😅😅😅 ale nevadi, od zajtra budes pravdepodobne bez prace a pevne dufam, ze aj bez platenej pn lebo toto je fakt cez
@evcagabi na pohotovosti ju urcite budu merat takze papier z pohotovosti neodlabe.
ked je chora. ale ked si vymysla a bude mat zazracne 36,8 tak na nu budu pozerat ako na debila. tak si myslim ze horucka sa fingovat neda. a ked si niekto mysli ze dostane papier len tak, potom uz naozaj premyslam o inteligencii niektorych ludi.
teraz nepisem o autorke, ale vseobecne,nech sa autorka neurazi !!!!
Neviem či by som pri 40st. horúčke bola schopná písať na mobile. To je ako keď napíše niekto mám migrénu, musím ísť do práce. No ja keď mám migrénu, tak ledva pootvorim oko, aby som sa trafila vracať do vedierka vedľa postele
Prečo si zmazala odpovede?
To v ktorej firme je nastup k 27-memu?
@tom_i to je dosť individuálne, kto koľko dokáže zvládať pri vysokých teplotách.
Silne pochybujem, že zamestnávateľ bude ochotný platiť PN zamestnancovi, ktorý neodpracoval ani jednu hodinu, takže autorka bude (s najväčšou pravdepodobnosťou) nezamestnaná.
Co sa týka platenej PN, nemáme informácie kedy jej skončil predošlý pracovný pomer. Ak je v ochrannej lehote, PN bude platená.
@tom_i bluzniš tu jedine tak ty, dala som si lieky, trochu mi klesla, už som v práci, aj keď mi je hrozne, ale nejdem riskovať výpoveď. Sama vedúca mi povedala ze ma príde zastúpiť ak to nebudem zvládať a ze môžem ísť na pn kým sa dám do poriadku.
@nikaeli lebo niektoré ženy nemajú v sebe ani kúsok empatie.
Prvý deň nástupu do práce a už si di istá,že potrebuješ ísť na PN?
Úprimne,keby si moja zamestnankyňa,tak mas po PN "padaka".
Tak to nebude nič vážne, keď ti zo 40 klesla teplota tak, že si po troch hodinách už v práci. To ťa naozaj obdivujem, si silná žena.
Niektoré ste, jak hyeny! Nebudem menovať, veď viete samé, koho sa to týka. 👎
Chodi sa rano k obvodnej lekarke, nie na pohotovost..a na pn mozes ist kedykolvek, otazka je, ci bude platena a ako sa k tomu postavi zamestnavatel