Baby poraďte. Hľadám nejakú prácu z domu. Nepotrebujem zarábať milióny ale aspoň si nejako privyrobiť. Dajte nejaké nápady. Som momentálne PN a ochvilku na materskej.
možností je veľa, ty nemáš nejakú predstavu, čo by si chcela robiť? vieš niečo, čo by ťa aj bavilo
@nicoli02 no mne je v podstate jedno ale nemám talent na žiadne z vyššie uvedených prác ako vyšívanie šitie ani piecť neviem i keď nad tým som už rozmýšľala že by som mohla začať ale netuším ako by to dopadlo. A s jazykmi som na tom dosť zle takže nič. Fakt nemám talent snáď na nič. Skúšala som jeden čas nechty ale bolo to otrasné. A vlastne bavilo by ma napríklad líčenie ale na to zas treba nejaký kurz keďže až taký talent nemám.
@kathy93 Tak to tazko, to ti ostavaju uz len rozne podvody na sposob skladania skatuliek, pier, hraciek do kinderiek a pod.
Pripadne klikacky na webe, MLM, reklama na fb a oblbovanie priatelov, katalogovy predaj...
Este napr vencenie psov, alebo to zehlenie? Upratovanie a nakupu starsim nevladnym susedom?
Jedine keby si chcela robiť nejaký avon, oriflame alebo voľakého finančné poradcu, to keď napíšeš tak sa tu o teba aj pobijú :D
@svettii také niečo som mala asi aj namysli nevravím že Avon ani farmasi ani huncalife to už robí každá druha. Ale minule som videla nejakú babu čo predáva drogériu. Alebo napríklad predqj psích pamlskov. Proste nejaký predaj cez internet asi.Ale netuším ako sa k takému niečomu dostať
Ja tiež nemám nadanie na kadejaké práce ako vyšívanie a pod. Ja robím marketing jednému hotelu. Starám sa o ich facebook/ instagram. Pridávam statusy, fotografie, vytváram udalosti, keď majú akciu,... 🙂 Nie je v Tvojom okolí nič také, koho by si mohla osloviť?
Tak skus zacat piect kadeco pre psov. To nie je take zlozite. A ked to pekne zabalis,isto sa zaujemcovia najdu. Nezarobis miliony,ale na zaciatok preco nie.
@kathy93 Zober si to tak, ty keby si piekla, tak by si to predavala sama alebo by si platila dalsieho cloveka aby to predaval?
Keby si to uz mala rozbehnute a nestihaka by si sama vsetko, tak asi by si si niekoho nasla, ale to uz treba osetrit aj pravne - zivnost a pod.
Kto to robi na privyrobenie, tak sam su vacsinou vyraba aj predava.
Alebo to potom robis pre nejaky vacsiu spolocnost a to je uz napr ten katalogovy predaj, MLM a pod - to ti aj tu budu nukat ci uz kozmetiku, drogeriu, alebo ine veci.
myslím, že z domu sa nedá robiť žiadna taká normálna práca ak teda nechceš sama podnikať
Na vacsinu z tych veci netreba talent, ale cvik a ten nedosiahnes, kym sa nezacnes tomu sama venovat, aspon vo volnom case. Kurz nepotrebujes ani na jednu z tych veci, proste to zacni skusat, youtube a net celkovo je tvoj najlepsie kamos - kazdy ked zacina, je to otrasne, ale vypracovat sa vies pomerne rychlo. A co tak upratovanie? To su zvacsa jednorazovky a neplatia zle, ak si chces len privyrobit.
https://www.tipli.sk/p/79624 odporúčam 🙂 prehladne,peniaze vrátené z nákupov vám neprepadnu ako,na refundo.sk,alebo plnej penazenke. Môžete si to nechať vyplatiť po nasporeni 2e,ale nemusíte môžete ako ja si sporiť skoro rok nepravidelne objednávam,ale spätny cashback mi ostal 😉
eurona
Tak v Eurone pri obrate 10 000bodov uz nemusis chodit do prace....
@deeena ahoj môžem poprosiť viacej info ?
https://www.cashprofit.sk/affiliate?id=MtVBXMK6... dotazníky,za registráciu dostanete 10e
ahoj, ja robim Oriflame cez fb, nepredavam, ale registrujem.
Ja pracujem s kozmetikou Farmasi, som spokojna ..ak mate zaujem dozvediet sa viac , kludne mi napiste a vsetko vysvetlim
Ja som si našla dobré privyrobenie popri materskej a hlavne vidím reálne peniaze. Info v správe
@kathy93
- pecenie - torty, zakusky
- zehlenie
- sitie, vysivanie, hackovanie, pletenie
- malovanie obrazov, ilustracie knih
- grafika, postprodukcia foto/video
- webdesign, programovanie
- sprava e-shopu, inych webov
- jazykove preklady, korektury
- externa spolupraca s mediami - reportaze, clanky
- doucovanie jazykov, inych predmetov
- nechtovy dizajn, pripadne ucesy, licenie, masaze
To su priklady, niekde treba vzdelanie, niekde talent, niekde takmer nic. Zalezi na tom co vies robit, s cim mas skusenosti...