Čo mám robiť, keď ma do žiadnej práce nechcú zobrať? Ani Kaufland ani Tesco, Lidl nič a to mám normálne ukončenú strednú školu tak aspoň do obchodov by ma mohli zobrať či nie??
@anjelicek26 a keď ma ani nezavolajú na pohovor?
Je mozne ze maju vela zaujemcov a proste neprejdes tym prvym sitom…
@sheila121 Tak ja už neviem kam sa mám hlásiť... podľa mňa prax potrebuješ všade nie?
Inak neberte to zle, ja si nemyslím že je Tesco a pod podradná práca alebo čo, myslela som si že tam berú najviac tak neviem prečo nie mňa 😁
@vanilkovazmrzka to je možné
Práveže tie joby v obchodoch vyhľadávajú mamičky, lebo sa tam dá vybaviť skrátená pracovná doba a prežijú aj ocr,keďže sú veľký tím.. sestra sa tak ako príklad zahrabala vo velkom zahradnictve, rovnaký koncept,kým boli deti v skolke.. teraz pracuje v obore...
Mohli, mohli .... dppyt je väčší ako ponuka, a to vo všetkých smeroch .... preto vyberajú - preberajú
@sheila121 v jednote som bola a pravda že sa teda moc nenarobíš a ani tam všetko nebolo s kostolným poriadkom
@daniela2202 pravda 🙂
Záleží aj od toho v akom meste bývaš. V niektorých mestách kde je viac nezamestnaných sa aj viac ľudí hlási na jednu pozíciu. Väčšinou berú ľudí čo už majú prax.
To niekedy je ťažšie nájsť si prácu. Držím ti palce, nech sa ti to podarí. Nedaj sa odradiť a skušaj.
@estellas Skalica (Záhorie) a presne asi sa nás hlási veľa
A čo tak operátor výroby? Tam zoberú aj bez praxe
@dettilv Tam sa bojím ísť že niečo pokazím ale asi to bude jediná šanca
No tam by som sa bála asi najmenej že niečo pokazim. Keď tam niekomu niečo nejde tak väčšinou preradia inde a samozrejme je aj kontrola po tebe (po všetkých). Peniaze potrebuje každý a za pokus nič nedáš😊samozrejme hľadať si lepšiu prácu môžeš aj keď už si tam
@nikaeli Ďakujem skúsim
@dettilv Ďakujem pekne 🙂
držím prsty 🙋🏻♀️
@nikaeli dakujeem😊
@sheila121 nepotrebujes..bola som v kauflande a nemala som prax,,len casto maju plne stavy
Autorka v se a v si v obchodnych retazcoch maju casto plne stavy...je tam ale velka fluktuacia ludi, ale aj velky zaujem..treba ist osobne, alebo posielat ziadosti opakovane povedzme raz za mesiac..oni totiz zivotopisi nezakladaju ze o pol roka az niekto vypadne kukneme kto nam poslal zivotopis,, a dobre je ak niekoho poznas kto tam robi, kto sa za teba prihovori,,90% ludi sa tam dostalo prave po znamosti (do obchodov)..do vyroby sa neboj, kazdy sa manualne prace nauci,,kazdy zdravy a kto chce pracovat ! Mna ta praca bavila a to tiez mam maturitu a dlhorocnu prax v administrative..lutujem,ze som odisla inam (administrativa). Vyuzi ze nezamestnanost je nizka,,pra .miest je dost.
Billa? alebo potom skús Poštu...
Tiez som robila v tescu uz davno ked ho u nas otvarali bez praxe. Ale normalne bola ziadost bol pohovor. Zaucanie v inom meste. Nabrali vela ludi a potom dost prepustili ked sa prevadza zabehla vsetok tovar povykladal..
@babydesire Ja sa hlásim stále a stále ma odmietajú tak už mi to je trápne sa stále hlásiť do tých istých obchodov😁 tak jedine do výroby môžem ísť.
@deti95060810 Tam je to plné a na pošte tiež 😄.
Závisí ako sa prezentujes na pohovore...ako vyzerá tvoj životopis.. 'len tesco' aj tam maju nejaké poziadavky na timovu prácu a pracovny čas a náplň a motivovanost.