Vraciam sa do práce po dlhej PN a som z toho nervózna. Áno, zvykla som si doma, ale nejde o to. Nikdy som sa doma nenudila, vždy som si našla nejakú činnosť, prácu, aktivitu. Občas sa tam zastavím a pokecáme s kolegami. A vidím, že to tam ide dolu vodou. Vzťahy sú hrozné, ľudia sa tam navzájom "žerú" a k tomu sa mi donieslo, že vraj so mnou už nerátajú. Aj keď viem, že klebety a nepravdivé sú u nás často (oveľa častejšie, ako pravdivé reči) a nie je dôvod na "vyhadzov", bojím sa a som z toho nervózna. Cítim sa, ako keď som nastupovala prvýkrát do práce. Už týždeň si nedávam taký pozor na stravu, akoby som mala (vždy som od nervozity doslova "žrala") a to s mojou diagnózou nie je dobré. Ale neviem si pomôcť. Do normálnej komunikácie s rodinou sa "nútim".....
Asi ani nepotrebujem radu, neviem či nejaká je, ak hej, budem za ňu vďačná, len to zo seba potrebujem dostať. Vždy mi pomohlo, ak som sa vypísala. Tak snáď aj teraz.
Asi ani nie je nejaká rada,
Možno pomôže nerobiť si domienky a urobiť si názor a stresy až keď reálne uvidíš ako to tam je..
ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari...nastupis a uvidis, ze je vsetko uplne inac...
No nič len nádych, výdych a uvidíš....ak tam nie je všetko v poriadku, intrigy možno aj lepšie, ak výpoveď dostaneš a posunies sa niekam inam.
kolko si bola na pn ?
Ahoj, držím ti palce aby si to zvládla. Ja som sa tiež vracala po dlhej PN do práce, ale ja mám super kolektív, tešila som sa na kolegyne a aj ony mňa. Boli stále v kontakte,tak ja som sa do práce tešila. Vyskúšaj a uvidíš. Ak sa ti nebude páčiť, hľadaj si inú robotu. Ja by som odišla, kebyže si tu mám nervy ničiť. Zdravie je len jedno.
@malinka158 ja viem, bolo by to ideálne, ale táto práca mi vyhovuje časovo a dostupnosťou. Manžel pracuje na týždňovky a som na deti sama, takže pri hľadaní práce je pre mňa toto alfa a omega. Viem, že
@buberova a
@alana1 majú pravdu, v podstate zbytočne riešim niečo, čo ešte neviem ako bude naozaj, ale teraz mám také pocity a neviem sa ich zbaviť.
@luccija hej, máš pravdu, zatiaľ, ak sa mi stalo niečo zlé (na prvý pohľad), vždy ma to niekam posunulo, len ja potrebujem istotu, ak ju nemám, cítim sa veľmi zle. Ale hej, nastúpim a uvidím, kam ma to privedie.
@loginexistuje ťahám už piaty mesiac.
Každú má rád istotu🙂úplne Ta chápem uvidíš čo bude ľudia v robote toho nakecaju
Neboj hlavu hore, len sa nenechaj deptat nejakymiu recami. Mozno to nebude tak zle, par dni to sice potrva, pokial sa zas zabehnes, no bude to dobre neboj
@brigelka ďakujem, zdravie je len jedno, to som dostala už dostatočnú lekciu, nikdy to pre mňa nebola fráza, ale teraz to pre mňa dostalo nový rozmer. Ja sa do práce vrátim vlastne len kvôli pár ľuďom. Nebyť ich, asi sa na to vykašlem úplne.
Aj ja som na PN už 5 mesiac a asi od 1.2. pôjdem do práce a veru nemám chuť tam ísť ....ale uvidím ako to bude a potom budem keď tak riešiť ....práca ma baví aj kolegina sú super len vedenie stojí za nič
ja sa tiez budem vracat po dlhej PN bola som na PN od konca augusta do konca roka pred vianocami som podaval ziadost o ID (uz teraz by mal byt vysledok ze) potom som brala dovolenku (mala som jej strasne vela ) a 17.1. som sa mala vratit do prace tesila som sa aj kolegovia a do toho bum covid tak som stale este doma bud pondelok idem na kontrolu neviem kedy ma lelar vypise
u nas sa menil priamy nadriadeny tak neviem tiez velmi co ocakavat
na tvojom mieste hodim to za hlavu vhod v klude ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari drz sa
ako mne ak by ponukli vypoved a odstupne tak by som to najskor vzala a sla na podporu aj som sa stretla s novym sefom pred vianocami ale zatial sa tvaria ze chcu aby som pokracovala
pozri uvidis ked sa tam vratis, ak to bude take zle a neunosne, najdes si novu pracu, nema zmysel v takejto zotrvavat, ved to je na psychiku.
@luccija hej, máš pravdu, ďakujem.
@mirka_a_hrasok ďakujem, veľmi v to dúfam.
@bucko555 aspoň kolegov máš super, to vie pomôcť. Držím palce pri návrate.
@loginexistuje tak želám dobrý návrat, nech je všetko ok. Ak by mi ponúkli výpoveď a slušne odstupné, asi by som to tiež vzala, ale po mojich skúsenostiach s úradom by som tam dlho nepobudla, poslali by ma na pohovor do jednej firmy, kde sa ľudia striedajú ako na bežiacom páse a berú kazdeho. Ale podmienky znesie len fakt malé percento ľudí.
@bert22 máš pravdu, už sme sa aj o tom s manželom rozpravali, uvidíme ako to pôjde, len nemám rada také to neznámo, že čo bude. Nikdy som nebola na prekvapenia. A toto je podobné.
Ja som nastupovala do prace po 9tich rokoch materskej a rodicovskej 😀 strasne som sa bala,vsetko sa tam zmenilo,ludia,priestory aj praca..zvykla som si,ale teda bolo to ako zacinat uplne od nuly 🙂
Ďakujem uvidím čo bude dnes som sa dozvedela že ja moju pozíciu na už nechcú tak som zvedavá či to neprehodnotim a nezačnem niečo iné hľadať
@cabby88 to verím, je ťažké začínať niekde od začiatku.
@bucko555 fíha, tak to je dosť nepríjemné. Možno ti ponúknu niečo lepšie.
Lepšie už nie len horšie....ale ja sa nedám a keďže ja s tým nebudem súhlasiť aby ma preradili tak si nič nepomôže.....ale.tu ide i pomstu som sa.dozvedela dnes
@bucko555 jemine, tak to ma mrzí. Verím, že to ustojíš a bude to OK.
Snáď ano ďakujem ....a tebe príjemný návrat do práce alebo teda novú prácu nejakú dobru
@bucko555 ďakujem
Ahoj aký bol návrat do práce?
Hladaj novu pracu, ak mas taketo stavy pretoze sa mas vratit na povodne miesto nieje to ok