Ahojte, mám malý bar na dedine, ale dnes po zasadnutí krízového štábu padlo vyhlásenie, že treba zatvoriť aj bary, kaviarne atď. To aj urobím. Len ja som nepochopila od ktorého dátumu. Niekde píšu od zajtra, niekde od pondelka od 7h že to platí. Viete mi prosím tie, ktoré to viete, poradiť od kedy teda? Ďakujem
@nikaeli Vďaka, určite zatvorím. Potrebujem však vedieť ten dátum. Pre nič za nič sa to nepýtam.
Už cez víkend môžu byť otvorené len drogerie lekarne a potraviny..
@kahanikova To som potrebovala vedieť. Ďakujem
Opatrenia platia od zajtra 7:00. Len skoly a skolky od pondelka.
@veronikaszabova Ďakujem za pomoc baby, ste zlaté 😊
@kahanikova toto ale platí pre obchodné centrá, nie pre malé obchodíky mimo centier, či sa mylim🤔
@danielahamar a nas v dedine su bary od zajtra rana zatvorene
@veronikaszabova bary áno, ale myslím napr. Papiernictvo, kadernícky tiež robia, aj dermatologicky, aj handry určite, proste myslím malých živnostníkov, kde do miestnosti príde 1,2 ludia
Ja sa chcem spýtať, neviem ci som to pochopila správne! Muz pracuje v Čechách, chodí každý deň, takže keby sa zajtra vecer vracal, už musí ísť do karantény??
Vsetky info poskytne ruvz. Ja mam tiez prevadzku a volala som tam ked som potrebovala tiez radu ako teraz postupovat.
@krisbar A čo si sa dozvedela?
@veronikaszabova školy a školky už od zajtra,nie od pondelka.
@danielka7 nie skoly su zatvorene od pondelka, od pondelka sa rata 14 dni
tak u nás je nariadenie od zajtra az do 30.3
Prosím Vás viete tu hodiť aj priamo link? lebo ja som to nikde nenašla. Napr. všade sa píse iba o skolach a nic o materských skolach. Napr. v Cechach som nasla info, ze su na mesiac zatvorene skoly, ale materske skoly funguju normalne. Vdaka
U nas sa ide zajtra este do skoly a zatvorena je od pondelku
@cuculiatko88
nam dnes večer po 19 hodine začali chodiť sms,že sa škôlky a školy zajtra zatvárajú. Je to aj na stranke nášho mesta
@stefi_k muž je na živnosť, no ale čítam všetko možné aj som kukala telku a vôbec tam toto nebolo spomenuté! Ľudi zo zahraničia pracujúcich na Slovensku budú púšťať, ale neviem, ako to je, keď Slovák pracuje v Čechách a bude sa vracať na Slovensko, či už bude musieť byt v karanténe, to som sa nikde nedocitala
@danielka7 nám volala triedna a inak je to na stránkach, že zajtra riad. volno
@danielka7 pozrite si stranku uradu verejneho zdravotnictva. Zajtrajsie zatvorenie skol je nad ramec toho 14 dnoveho volna... to sa zaratava od pondelka
@basullinka ja neviem či je to nad rámec,ale toto máme na stranke nášho mesta nariadené
Posledná aktualizácia: 12.3.2020 o 19:35
Štvrtok 12.3.2020
materské školy, základné školy, jasle a ZUŠ K. Pádivého, ktorých zriaďovateľom je mesto Trenčín, budú od piatkového rána 13. 3. 2020 zatvorené minimálne do 29. 3. 2020
@danielka7 este raz. Zajtra zatvoril skoly, materske skoly Vas primator mesta. Celoplosne zatvarenie skol nariadene vladou je od pondelka.
@basullinka ok,to som nevedela,ale dakujem za info 🙂
@basullinka primátor mesta nemá právomoc zatvoriť základné školy, to musí štát . A ten ich zatvoril v pondelok. Školy v TN fungujú na riaditeľskom voľne.
ja by som povedala, ze hned a okamzite.. je potrebne maximalne obmedzit stretavanie ludi..