Koľko je 7 € v hrubom? Cca1220 na čistú?
Prosím vás idem po dlhom čase do roboty a tento mesiac som nastúpila do roboty. Neodrobila som si 5 dní (víkend nerátam) nastupovala som 8 na poobednú a uvádzajú 7.48€ v hrubom za rannú a 7.78€ za poobednú. Áno sú na to kalkulačky len neviem sa vymotať s toho koľko dostanem keď mi chýbalo 5 dní a neuplatňujem si na tento mesiac nezdaniteľnú časť (ostatné už ano) .
Viete mi prosím poradiť koľko teda dostanem ? (Nechcem aby ma oberali zbytočne o €)
Vypočítajte si koľko hodín odrobis v rannej smene, koľko v poobede dnes a prirataj bonus. Hod do kalkulačky a máš. Na to netreba byť inžinier aby si si to vyratala
@zuzik1822 skús mzdové kalkulačky, sú voľne dostupné. Dáš hrubá mzda 1220 a napíše koľko je čistá mzda.
Možno dostaneš okolo 700e plus gastrace.Danovy bonus na deti neviem ci si uplatnujes
@zltalienka skúšala som ich len mne sa jedná že 1220 mi to vyhodí koľko je to v čistom ale chcem si odrátať tých 5 dní . 4 poobedne jednu rannú a neviem sa k tomu dostať že ako na to
Pockaj si na vyplatnu pasku, tam budes mat vsetko vypisane. Neviem naco potrebujes vediet presnu sumu, ked aj tak to uz neovplyvnis.
@zuzik1822 sorry, ale keďže píšeš ako hotentot, nevieš naformulovat kedy si nastúpila, kedy ukončila, ake máš stravne, rozvrh pracovnych zmien, konkrétny návrh na bonusy... Čo je 1220€? Za mesiac, za iný počet dni, pausal za mesiac, je v tom bonus za dochádzku, daňový bonus, príplatky? Keď to ty sama nevieš, ako to máme vedieť my? 🤷♀️
@ivuska027 je to tam zrozumiteľne napísané. Nastúpila som tento mesiac. Neodpracovala som 5 dní (4 ranné jednu poobednú)
V komentároch som odpovedala na ďalšie otázky.. koľko mám dochádzkový..koľko mám stravné.
A 1220€ hrubá mzda za mesiac.a oni dávajú výplatnú pásku ale na gmail. A bolo mi povedané že sa mi nemusí dať ani otvoriť
@zuzik1822 vypytaj si dochadzkovy protokol, a potom aj vytlačenú výplatnú pásku. Ty musíš vychádzať/počítať z toho, čo si odpracovala, a nie z toho čo si neodpracovala. Koľko ranných a koľko poobedných si odpracovala? Tu sadzbu hodinovú máš tak dohodnutú v zmluve? Či máš 1220 € mesačnú mzdu v zmluve?
@zuzik1822 mzda sa počíta za odpracované hodiny, nie neodpracovane. Ak máš všetko v zmluve, tak si to hod do kalkulačky, zrátaj hodiny, prenasob príslušnym koeficientom a máš to. Náhod to googla vypocet čistej mzdy, cifru tam zadaj a vypluje ti čistú mzdu. Ľahké ako facka. Ale ťažko radiť, keďže v zmluve máš aj hrubú mzdu aj hodinovu, očividne je to nezmysel. Dochádzkovy bonus máš isto až za odpracovany celý mesiac, nie časť.
Chceš pomoc, ale ešte si hrdinka. Píšeme Ti tu aj mzdárky, ale z toho, čo si tu napísala, to ani divá sviňa nevypočíta.
@ivuska027 no a čo je ten koeficient? Ešte raz a pomaly 1220 to vychádza cca v hrubom za celý mesiac chcem zistiť koľko to bude - 5 dní . Alebo teda lepšie koľko je v čistom 7.48 a 7.78 €/hod.
V zmluve mám len hodinu to som písala vyššie .
Veď to si aj ja myslím že teraz ten dochádzkový nedostanem .
A na aké otázky ešte nemáte odpoveď? Ja si myslím že som vám n všetko odpovedala ak vám chýba odpoveď kľudne sa pýtajte ale ja vám to 2x a x krát písať to isté nebudem
@zuzik1822 čiže koľko hodín si v mesiaci odrobila, koľko v rannej, koľko v poobednej? Z tvojho zadania to nie je jasné. Nepoznáme ani iné príplatky, prémie, čo máte vo firme, to všetko vstupuje do hrubej mzdy.