Ahojte, minule moja kamaratka, podotykam bez vzdelania, len so SŠ, zahlasila taku blbost, ze ako mamicka ma na starosti tolko veci, a vsetko musi zmanazovat, ze by mohla robit po materskej rovno manazerku. Ja mam teda aj vzdelanie aj skusenosti, no na manazerku by som si netrufla, viem, ze clovek na to potrebuje talent, vzdelanie, dlhorocne skusenosti a inteligenciu. Ako moze niekto taku blbost vypustit z ust? To si naozaj niektore mamicky myslia, ze ked manazuju deti a domacnost, tak maju skusenosti manazerky? Ved to su skusenosti skor na sekretarku ako manazerku.
Človek so SŠ je bez vzdelania? Toto som ešte nepočula.
Keď ma niekto ukončenú "len" strednú školu tak je bez vzdelania ? Ale keď píšeš anonymné asi sa hanbis za to co aj napísala však? Aspoň by si sa mala...
To si asi ty vypustila riadnu blbost - SS je clovek bez vzdelania? Pekne 👍
Zle uvažujes .kamarátka ma v niečom pravdu
Keď si rozlietaná mamička, ktorá má na starosti 1000 vecí naraz povzdychne, že by mohla robiť manažérku, tak ty to zoberieš vážne, akože naozaj uvažuje, že sa po materskej bude snažiť zamestnať na takej pozícii?
Na to, ze mas VS, respektive ako si sama povedala, si vzdelana, ta rozhodila teda pekna blbost.
@h2 ano ja som to vzala vazne. Kamaratka je naozaj bez vzdelania, ma strednu skolu, neucila sa najlepsie a potom hned ist na matersku ako 19 rocna
Preboha, kamoška to povie ako žart a ty to vezmeš doslovne a teraz ti to nedá normálne spávať. Žasnem. 😳🤦🏻♀️
Ja mám v okolí tiež zopár ľudí bez zmyslu pre humor, kedy som povedala fakt nejakú blbosť zo srandy a ten človek čumel ako vyjavený až kým som nepovedala že len srandujem. 🤷😅
No tak to vážne neber, lebo ona to vážne nemyslela.
myslela to vazne, poznam ju dost dlho, viem kedy sranduje.
Tak až tú manažérsku pozíciu získa, potom sem napíš a môžeme sa na tom čudovať.
Autorka ale no tááák. Aj keby to myslela neviem ako vážne, prečo ťa niečo také dokázalo až takto rozohniť? 😂
No dobre keby to aj myslela vážne. Prečo nemôže človek ktorý má ukončené "len" strednú školu robiť manazeku/manažéra? To ze niekto nemá vysokú školu znamená ze nie je inteligentný?
Mám sš, po návrate z rodičovskej ma mala "zaučiť" kolegyňa, vš, titulček, všetko viem. Skončilo to tým, že som kopu vecí naučila ja ju, este6 si chcela odlfocovať moje poznámky spred troch rokov. A teba by som kľudne zmenežovala tiež, miký abonym, ako tak čítam tvoj prejav.
Veď rozprávať si môže čo chce, ako stará Blažková. To, že už danú pozíciu nezíska, je vec druhá. Ešte niečo Ťa trápi? 🙂 Keby si vedela koľko hlúpostí moja bývalá "svokra" vypustila... Aj takí žijú... 😀
V tvojom pripade plati dvojnasobne, ze vysoka skola nie je patent na rozum... Mysliet si o sebe, ze si nieco viac len preto, ze mas VS? Je kopa uspesnych ludi, ktori by skryli nejedneho vysokoskolaka do vrecka a su podla tvojho meradla "bez vzdelania"
@kristinapetronela v com ma pravdu? u nas ma na starosti toto sekretarka, milion povinnosti, musi zmanazovat chod celej kancelarie, je to narocna praca a relativne slabo platovo ohodnotena. na taku poziciu ma skusenost vela mamiciek
@klarissa25 Hlavne, keď tú manažérku robiť nejde a nikto jej takú prácu ani nedá, len to tak bez rozmyslu vytresla pred kamoškou.
top_manazerka, si to ty? 😀
Bez vzdelania? To znie, akoby neukoncila ani ZS. A to s tou manazerkou asi myslela obrazne, lebo je pravda, ze my matky musime tolko veci zmenezovat a casovo optimalizovat, ze sme take "manazerky"
@maximiliana ok suhlasim, Vysoka skola nic neznamena, ale skusenosti ano. mamicka bez akychkolvek skusenosti hned na manazerku?
Možno má kamarátka pravdu. 😁Ved koľko tu bolo počas covidu virologičiek, lekárok...., počas vojny tu bolo mnoho vojnových stratégov, politických komentátorov..., milion odbornicok tu je na vakciny...😁
asi to myslela zo srandy...nemyslíš ???? No práveže asi tebe chýba ta inteligencia
@mimi3008 ano, ale v pracovnom prostredi su presne taketo "manazerky" skor sekretarky.
@irusa toto naozaj nemyslela zo srandy, ja mam naozaj zmysel pre humor, aj ked dnes nie :D
Snáď sa tu tá tvoja kamarátka v tomto nájde lebo založiť tému ako anonym neznamená že sa tu v tomto nespozná. Takú "kamarátku" jej hádam ani netreba. Zmanažuje si to v pohode aj bez teba. 😉
skôr by som povedala, že obrazne...že v dnešnej dobe ma fakt žena veľa povinnosti a musí všetko skĺbiť...prácu, domácnosť, školu, krúžky.....
Aj zs niektori by boli schopni manazeri. Hlavne teraz, ked uz aj skladnik je manazer skladovych zasob 😂
A vies co? Ja tej tvojej 'kamarátke' tu pozíciu úprimne prajem. Dufam, ze v nej bude dobrá a teba porazí od závisti... ❤️
Asi si to zobrala veľmi doslovne, že o tom ešte aj založíš fórum..
A kto nemá Vš je "bez vzdelania"?