Dobry den, vie zamestnsvatel zistit či som niečo riesila s inšpektorátom práce? Nemyslim ,ze som podala podnet ale pytala som si radu ... Inšpektorát som kontaktoval cez anonymný formulár , aj mi dali odpoved a samozrejme som mala pravdu ja a nie zamestnávateľ.Problem je ,ze v práci o tom vedia.Ako je to mozne 🤔
Ako vieš,že vedia?
@koniarova lebo si ma koli tomu predvolali 😃
Odpovedali ti na pracovny email?
@pluss tak ako ano odpisali mi na moj email , ale ako to doslo az k zamestnávateľovi ked som ani nazov firmy nenapisala
@dadis súkromny
Asi len vydedukovali,že ty si riešila daný problém. Tak kto iný by podal podnet.
Tak to potom nie je možné. Keď si ani firmu nedala. Nechápem.
@koniarova ale ja som nepodavala podnet, ani nezadala nazov firmy ...iba som si pytala radu
Mozno ta predvolali kvoli inemu, ved uvidis.
@dadis koli tomu ze som pisala na inšpektorát
Prečo si sa nespytala,odkiaľ to vedia?
Podpísala si sa?
Neboj sa nicoho. Spytaj sa, odlial maju informaciu, ze si kontaktovala inspektorat.
Ten mail si posielala doma alebo v práci?
@koniarova zadavas tam iba som email kam ti pride odpoved ,tusim bolo to pred 2r co som tam pisala ...riesia to teraz
Inšpektorát pochybujem,že si pracne vyhľadáva kde robíš a ide robiť poriadky so zamestnávateľom. To ťažko.
@doriiis doma zo súkromného mobilu
Tak im povies, ze si nic take nepamatas. Spytaj sa, kedy to bolo a v akej veci. Bud pokojna.
@dadis vraj ma nasli podla emailu , preto sa pytam ci je take konštatovanie inšpektorátu ozaj anonymne ... možno ma niekto podobnu skúsenost 🤷🏼♀️
Kto ťa našiel podľa emailu?
@koniarova ved zamestnávateľ
@dadis nie konštatovanie ale Kontaktovanie 😃
To je hlúposť podľa mňa.
Tak tam maju znamych alebo podplatenych. Aj jeden d.bil sa chvalil ze tam ma znamych, takze jeho zamestnanci si nic nepomohli a porusoval vsetko.
@babulkomale jedine tak. Inak si to neviem predstaviť.
Povedz, ze si nie si vedoma nicoho, ze chces vidiet pisomne od inspektoratu o co konkretne islo. Ak by taketo informacue oficialne inspektorat komukolvek poskytol, mal by z toho mega pruser s ochranou osobnych udajov. Kym ti nic nedaju oficialne, povedz ze to je blbost, o nicom nevies a chces vidiet papier od inspekcie, lebo ty si nie vedoma ziadneho kontaktu s inspekciou.
@dadis dobry napad 👌🏼 ale tak v takom pripade by musel ten "niekto" vynášať vsetky e-maily ktore im prisli ,kedze ja som nazov firmy nezadala 🤦🏼♀️
To sa mi stále nezdá.🤷 Načo by si preboha niekto dával takú námahu. Nejaká kamoška ťa nenatrela?
Z emailu alebo šiel dopyt?