Ahojte mám takú otázku. Patrím do 2. Skupiny náročnosti prác- čo by malo od roku 2020 byť min. mzda 696€. A moja otázka znie koľko to budem mať v čistom? Pretože u jedného zamestnávateľa mi povedali že v čistom budem mať 630€ a u druhého že 515€ a to za tie isté hodiny a za tú istú prácu. ( Len v prvej robote sa robia 12-tky krátky dlhý týždeň a v druhej práce 8-cky každý pracovný deň.
A ešte chodím do školy je to denná forma z invidualnym prístupom (ale je to len 5-krat za mesiac) to by som nemala mať menšie dane?
Ďakujem.
@amelia000 chodím do školy ale tam idem len 5 krát za mesiac (robím si maturitu) a práca je na TPP keď mi vychádza škola tak v robote som o hodinu menej a potom si tie hodiny dorabam. A práca je kaderníčka.
@sabinka264 vazne lebo v tvojich ex temach raz riesis ze si tehotna potom mas raz staru dceru potom aj syna co nejaku nabuchal 24rocneho atd atd tak ako to vlastne je?
@sabinka264
@veronikaszabova
sabinka264 20. okt 2016
Ahojte prosím poradťe mi--->
Mám 23 rokov. Potom ty mas 23 rokov...wtf?
@amelia000 lebo ma poprosí mamka aby som sa na toto spýtala tak v jej mene to napíšem.. určite logicky všetky témy nie sú o mne.
@sabinka264 no ani uz nejdem pozerat kolko "celnov rodiny" na tomto nicku uz potom bolo. Nick nahlasujem.
@sabinka264 z tohto účtu som písala viacerým
@sabinka264 Nizsie dane nema nikto len preto lebo chodi do skoly. Vsetci mame nárok ns rovnakú NCZD.
HM: 696Eur
Odvody: 93,26Eur
Dan: 44,79Eur (pri uplatnení NCZD), 114,52Eur (pri neuplatneni NCZD)
CM: 557,95 Eur alebo 488.22Eur.
@evittam tiež som si myslela len ma zmiatlo to že v jednej robote mi tak povedali a v druhej tak. Ďakujem.
@sabinka264 Ani jedna z tych sum co si uviedla nijak nesedí. Cize neviem kto ti to povedal ak mzdarka tak "zbohom".
@evittam v jednej robote asi Myslela 630€ aj zo stravenkami jedine a v tej druhej 515€ a stravné lístky 35€ mi povedala
@sabinka264 Tak ak so stravnym je to ine. Chcela si čistú mzdu.
@amelia000 asi sa pyta v mene celej dediny 🙂
@amelia000 pozrela som si tie jej diskusie. 🤣🤣
@veronikaszabova ako ja som aj chcela poradit ze jej to vypocitam...ale uz ked mam venovat niekomu svoj cas tak aspon nech to nieje clovek 5v1 :/
To co je za pracu prosim ta? Chodis do skoly a asi este aj budes? Zmluva bude na tpp? A poslednu vetu som tak celkom nepochopila