Ahojte, nie je to rodinná slávnosť ale zajtra ma caka pohovor a premyslam čo obliecť. Mám take cierne rifľove kratasy, k tomu som si chcela dat čierno-zlate tričko a na vrch predĺžené sako. Keďže ma byt 29stupnov .. alebo radšej šaty?
@michaela567y ešte dalsia možnosť klasické rifle a k tomu voľnejšia kremova košela plus tenisky.
na pohovor v rifliach? saty si dj suknu dlhsiu nad kolena ale v ziadnom pripade nie kratase riflove
Ľahké letné šaty, nie extravagantné, vyzývavé. Obyčajne. Ležérne. Rifle a blúzka sú ok, nie kraťasy so zlatým tričkom. 🙈
@viestta takto som to myslela, mám presne tieto kúsky.
@michaela567y toto na pohovor ani omylom.
@michaela567y a ten pohovor je na akú pozíciu?
To by si si vazne obliekla?? Som myslela, ze dospela zena by mala vediet, co sa kde hodi a patri obliect. To si mozes dat na zmrzku. Na pohovor sa chodi slusne a elegantne oblecena. Alebo sportova elegancia. A ziadne bagance. Ziaden vystrih po pupok a minisukne po chlpy.
@michaela567y ides predavat zmrzlinu na kupku ? alebo ta spomenuta krupierka ?
alebo rovno spolocnicka ?...podla topanok
Tiež som za šaty, toto určite nie
Pohovor na akú pozíciu?
@michaela567y o akú prácu ide? ak o predavačku k pokladni, pokojne v rifliach. ak do kancelárie, treba voliť elegantnejšie kúsky 😉
@janai1 Java programator
@michaela567y a to, čo máš na fotke, v žiadnom prípade. určite niečo omnoho decentnejšie.
@michaela567y tak to by som volila decentné oblečenie. toto z fotky sa mi teda nepáči. keby som robila pohovor, prvý dojem by bol zlý.
@michaela567y tak potom by som, na tvojom mieste, zvolila tie slušné rifle a tá krémová blúzka. To, čo si dala na fotku, určite nie.
@michaela567y na akú pozíciu je ten pohovor?
Je iné ísť na pohovor za upratovačku,predavačky,či lekarku
Akurát,čítam aká pozícia.
Tak dopisem. Toto na fotke nie.
Niečo decentne,normálne,letné.
Nie vyzývavé.
@michaela567y prosim ta, na programatora mozes ist pomaly aj v pyzame. Oblec sa pohodlne, nie gycovo :D
@babovka2321 veď prave že nejdem na pohovor do banky, budem robiť z domu tak im asi je jedno čo budem mat na sebe dôležité sú vedomosti ale nechcem ísť zase moc lezerne 😊
@michaela567y Ja keď som robila pohovor na Java developerku tak som mala tmavé rifle a košeľu. IT firmy takéto veci ako "dress code" vôbec neriešia. Nehovorím, že máš prísť v plavkách ale rifle sú úplne ok.
@michaela567y tak javistov je tak málo, že ťa vezmú aj keby si holá došla 😅
@babovka2321 ja som tiež divna 🙃😅 preto nejake uzasne kombinácie oblečenia u mna moc nehrozia
Zober niečo, čo nejako nevyrušuje. To znamená žiadne výrazné doplnky, žiadne veľké výstrihy ani nič, čo prehnane zvýrazňuje prsia. Žiadne mini.
Nič obtiahnuté.
@michaela567y na fotke som ja a neviem či s opaskom alebo bez
Kratasy a zlaté tričko na pohovor? To je out fit akurát tak na krupierkunv v herní.