Ahojte, možno niektorých z vás pohnevám, možno ma niekto pochopí. Pracujem 16h za deň( nie každý ). A už nemám čo robiť. Potrebujem nejakú aktivitu na rýchle ubehnutie času. Filmy ma už nebaví pozerať. Jazyky viem. Prosím poraďte na nejakú aktivitu ktorú môžem vykonávať v práci.
@doriiis Ja prisaham že som videla už všetko 🥹😂
Filmy, seriály, knihy, kôň 😂
Haha, aj ja si pamatam tie casy. A ako ma to ubijalo😂😂😂
Pokial pracujes z domu, ja som chodievala napriklad na korcule/bajk. Prihlasena na telefone, ked bolo teeba na meeting, tak som zastavila, sluchadla do usi, a potom som sla dalej
@janai1 No toto, už ma ani tie filmy a seriály ma nebavia. Knihy som nikdy nečítala, pri tom som nevedela vydržať ani stranu. Diskusie mám prečítané asi všetky 😂😂😂 z čoho mi celkom opadlo iq
Ja by som strikovala, alebo citala knihy. Nastastie toto nemusim riesit, nemusim byt v praci, ked tam nemam co robit.
@majlo1234 Sedím v práci na recepcii, musím niečo vymýšľať len tu
Čo je to za práca keď sa nudíš?
@dskjhfdlkdjhl No, to máš dobré. Ja tu musím byť.
@januska12323 recepcia v hoteli
No áno, to už tiež neviem co pozerať niekedy 🤣
Ešte aj krížovky, maľované krizovky, sudoku toho tu mám tiež v zásobe 😀
Tak si najdi pracu, kde toto nebudes musiet riesit, ak je to taky problem😉
Aj ja mám pocit,že už som videla všetky B čkove a už aj C čkove horory🫣
Zlepšuj si jazyky, pripadne pridaj nový.
@janai1 Ďakujem za typ, to mi vôbec nenapadlo. Hneď ako skončím pôjdem nakúpiť.
Nerozmýšľala si nad zmenou práce? Ja som takto robila rok, že som mala fakt malo práce a mohla popri tom robiť xy vecí, ale po roku to bolo strašne ubíjajúce a našla som si inú. Mne inak najrýchlejšie prišiel čas pri čítaní a hrách.
a keď už chceš, že úplne vypnúť tak aj antistresove omalovanky dosť zabijú čas 😂
Knihy citat,studovat,hackovat,strikovat,rucne prace nejake pri ktorych nie je brajgel.
Na sashe sa inspirujes
@justxme Práveže nenašla som ešte prácu kde by zďaleka platili ako tu. Rozmýšľaš som ešte nad brigádou na nejaký home office. Do práce nechodim každý deň aj keď mám plný úväzok.
A mozno este nejaku pracu navyse ,ak sa da cez internet.ale ja taku nepoznam
@fantaghiro21 nad prácou navyše som rozmýšľala aj ja, na profesii je dosť inzerátov, tak popozerám dôkladnejšie aj to.
Teraz si nemôžem dovoliť sadnúť počas pracovnej doby, ale v predošlom zamestnaní som hačovala alebo vyšívala 😬
Tak my mame flexibilnu pracovnu dobu. Takze keby som nemala co robit, mozem ist domov. Ale casto je to skor tak, ze robim dlhsie, aby som odovzdala veci na cas a pozeranie filmov a citanie knih nehrozi ☹️
Diamantové maľovanie🙂krížovky, hlavolamy, ja som hrala karty na PC, vytláčala si recepty, tipy na výlety, telefonovala
Brigáda na HO by mohla byť riešenie, ja som si tiež našla také veci počas toho obdobia. Ale začala som aj tak postupne ten čas v práci vnímať ako zabitý, ak to dáva zmysel. Že dobre, som za to síce dobre platená, ale nič viac mi tá práca už nedáva, že som ešte príliš mladá na to, aby som sa miesto zdokonaľovania sa v hocičom pozerala na sitkom alebo reality show:D tak možno by som skôr uvažovala týmto spôsobom, hlavne ak si ešte mladá.
Krizovky, osemerovky, knihyyy (co vsetko by som chcela precitat keby som mala kedy), antistresove malovanky, novy jazyk z knihy pre samoukov, pisanie dennika...
Ja som si urobila VŠ
Ja som popri podobnej práci začala študovať VŠ 😀 hneď bolo po nude 😀😀
@rakywanda
@lenka098123 Vš práve robím, no mám už mesiac po skúškovom. Žeby si začnem ešte jednu 😄
Ty si za kamerami ako sbs? Prezraď profesiu
Ja chápem.Mne sa už tiež míňa zoznam filmov do práce🤣