Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie
ja tiež rozmyšlam,že začnem,mame z manželom s.r.o a chcem žehliarstvo otvorit.Ale strašne sa boim či to zvladnem,musiš zohnat priestor,nakupit pomocky,zohnat klientov a čakat či to pojde.Dobre podnikat,ked maš peniaze a nemusiš sa bat či začneš zarabat hned,tak ako ja peniaze nemam tak boim sa že sa zadlžim,a to mam 2 deti.Druha vec chcem si spravit kurz pedikerky,vraj to velmi ide,určite skusim aj ja ale ešte porozmyšlam čo.
Lepsie podnikanie ako pre firmu MARY KAY na Slovensku este nie je, ozvite sa mi do spravy. je to idealne pre zeny s detickami
@kala ahoj, no tak tazko je zacat podnikat, ked nemas jasno v com 😉 Podla toho, co ta bavi a na co mas financie a suhlasim, ze si najprv treba urobit prieskum trhu. Mna osobne by bavil svadobny salon alebo svadobna agentura 🙂 Tak zelam spravne rozhodnutie a dobry biznis! 🙂
Ahojte baby chcem zacat podnikat ...aranzerovanie svadieb... Je tu niejaka aranzerka svadobna alebo niekto s podobnymi skusenostami ?
@kala ahoj ak chces este zacat podnikat tak sa my napis na hurarova@centrum.sk
Ak chcete podnikat... napiste mi na lukacova.karin@gmail.com a mozte sa pridat k nasmu, uz rozbehnutemu podnikaniu.
@slawana ja som z okolia pp a poviem ti, že konkurencia je obrovská 😒 je tam niekoľko stálych svadobiek, ktoré sa snažia nejako prežiť. nie je to žiaden super biznis, viem to, pretože mám kamošku čo má svadobku v inom meste, ale je to sakra ťažké kvôli konkurencii. nemôže si dovoliť ani nikoho poriadne zamestnať a to je už zabehnutá a počas sezóny má toľko svadieb, že nevie, kde jej hlava stojí. treba ti kopec peňazí investovať do tovaru a to už na začiatku, aby si mala čo ponúknuť a samozrejme je ťažké ponúkať niečo, čo ešte nikto iný nemá. to už snáď v tomto biznise ani nie je možné
ja som z okolia sl a tuna az taka konkurenica nieje-skor by som chcela najprv zacat s bizuteriu a popri tom aj tie svadobne vyzdoby-viem ze je to velka investicia ale je to nieco co ma bavi a poviem ti ze ani neocakavam velke zisky- oba aby som mala na poplatenie uradnych veci a trosku aby mi ostalo - vsnad po case by bolo lepsie- uz dlhsi cas chcem podnikat /robit sama na seba/ a toto je to co by som chcela robit
Ponúkam vám možnosť pracovať pre stabilnú nemeckú firmu, ktorá pôsobí na trhu v oblasti MLM 29 rokov. Za svoje 29 ročné úspešné pôsobenie na trhu vďačí firma jasne vízii, hodnotám a jedinečným faktorom úspechu. S inovatívnym marketingovým konceptom poskytuje firma šancu k pozitívnej zmene každému - nezávisle na doterajšom vzdelaní a odbornosti.
Hlavný sortiment firmy tvoria parfumy, kozmetické výrobky a doplnky stravy. Viac info cez IP.
@reppka10
@kuko85
@marinho Všetko sú sú to blbosti. 🙂
@kala na to ti nikto nedá odpoveď, lebo keby sme ju vedeli, začneme to robiť aj my 😀. Mala by si sa orientovať buď na to v čom sa vyznáš - t.j. čo si študovala, resp. vyučila sa, ak si niekde pracovala, v nejakej firme a máš cca prehľad, alebo v niečom čo ťa nesmierne baví. Napíš si na papier ku každému čo by to mohlo byť.
@slimstar
Pyramídu máš aj obyčajné zamestnanie, len si skús nakresliť organizačnú štruktúru, ak vieš čo to je.
Neprekrúcaj moje slová. Ja tvrdím že MLM je vhodné pre kohokoľvek, no nie každý je vhodný pre MLM.
Čo ta veta znamená? Znamená to, že MLM môže robiť ktokoľvek, mamička na materskej, dôchodca, dokonca aj človek so základným vzdelaním. Musí ale chcieť, mať nejaké ambície, a chuť učiť sa nové veci. To znamená robiť pre to niečo, nie čakať že ma niekto niekam postaví a povie mi čo mám robiť.
MLM je jednoducho základný kurz podnikania pre ľudí ktorý nechcú celý život stráviť za pasom, alebo pri montáži.
Keďže osoba ktorá založila toto vlákno písala, že chce začať podnikať, tak si myslím že to tu má čo robiť a isť niekam by si mala TY!
@kala : jej ja by som mala napadov, a aj investorov, a aj presny plan,,,,no ale.........ked chces dobru radu obrat sa na zdruzenia zacinajucich podnikatelov, tam ti mozu pomoct, takto ludia ktory podnikaju a maju dobre a realne napady ti len tazko daju len tak tip,,,,take tipy su totiz drahe.......... 😉
milujem taketo otazky - dajte mi tip a budem podnikat... podla mna zakladom uspesneho (ako tak) podnikania je aspon tusenie v com podnikat chcem, v com som dobra, ina, lepsia... ked to neviem a mam iba peniaze, to velmi nefunguje 😉
Mam miesto pre ludi,co chcu sa aktivne venovat v podnikani.ak sa tu niekto najde,urcite sa mi ozvite.takuto jedinecnu ponuku vam len tak nikto neponukne.
mm..dobra otazka....to chce dokladny prieskum trhu a potom patranie, ci to a to na slovenskom trhu je a ak je, ci budes schopna konkurovat. Najlepsie je zacat podnikat v niecom, co ta bavi. asi som velmi nepomohla, ale to sa tazko radi .....dobre by bolo ist do velkoskladov, pripadne zohnat nejaky zahranicny zdroj a potom treba nastudovat vsetky zakony atd.....