Brigáda pre maturantku

18. nov 2024

Ahojte, som v maturitnom ročníku, maturujem z fyziky a matematiky. Mám 19 rokov. Mám veľmi rada matematiku, chcela by som ju ísť aj študovať ďalej. Teraz brigadujem v obchode a doučujem matematiku. Potrebujem už nejakú zmenu a chcem už skončiť s tou brigádou v obchode a nájsť si zmysluplnejšiu brigádu, z ktorej získam aj nejaké skúsenosti. Nevedeli by ste mi poradiť niečo?

janinah
18. nov 2024

Mam presne takého syna,keby si zmyslel teraz brigadovat nebola by som nadsena..t.eraz by si sa mala co najviac sústrediť na učenie,zmaturovať a dostať sa na dobrú vš.

autor
18. nov 2024

Teraz keď sa každý deň učím hodinu až dve, tak stíham aj brigády. Zas tá maturita nemôže byť taká ťažká, že by sa to nedalo zvladnut. Len ide mi o to, že keď v máji zmaturujem, tak potom by som chcela už pracovať a preto chcem už teraz začať niekde, odkiaľ budem mať skúsenosti a potom v júni sa zamestnam na tpp na dobu určitú.

dancingqueen321
19. nov 2024

Skus nejake korporaty - specificky kde hladaju brigadnikov/studentov. Par hodin tyzdenne asi zvladnes, len ak sa ti to nepodari, a do maturity nic nenajdes, tak pochybujem, ze nieco od juna na tpp najdes… na prazdny zivotopis asi nic nenajdes. Ked chces studovat, tak potom nema vyznam si hladat robotu od juna hned na tpp… moj nazor. Popri VS studiu ked tak brigadu, a kancelarske pozicie.