Ahojte
Radsej anonymne lebo clovek nikdy nevie 😀 "
Ide o to ze mame zakaz robit v praci nahravky, fotit sa, no ved klasika a nedavno sa u nas stalo ze na druhej zmene tancovali veduci zmeny a dali to na FB. No a ide o to ze u nas dievcata spravili to iste ze sa fotili a nahravali 🫣 a ja mam "dilemu" ze ci ich bonznut alebo nie. Na jednej strane viem ze sa to nesmie na druhu stranu budu ma mat za bonzaka 🫣🫣🫣
Keby kradli ano, za tancovanie nie.
prečo?
A prečo to robit ? Co z toho budeš mat 🫣🫣🤣🤣🤣
Dali to na FB, aby sa to nikto ďalší nedozvedel alebo ako?
Mat tvoje problemy... 🤦🤦🤦
Ide o to ze je to zakazane ... vsade su kamery ... a dokonca je "vycapene" ze sa to nesmie
Ty musis byt straaaasne oblubena kolegyna 😀😅
Bol na tých fotkách a videách každý dobrovoľne? Ak áno, nechaj tak, ak nie, niekoho fotili, kamerovali, kto si to neželal a čapli na FB, tak vtedy to treba riešiť.
Fakt nerozumiem prečo máš potrebu bonzovať. Sú predsa dospelí, nie ste na ZŠ. Čítať vedia, nerešpektujú to, tak ak sa to vedenie dozvie, budú niesť nasledky oni... Nehas čo ťa nepáli. Takýmto štýlom budeš veľmi neobľubena v kolektíve...nezaliečaj sa vedeniu týmto spôsobom...
@veronikaszabova 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Autorka,nebuď ritolez a nebonzuj.
karma je zdarma nezabudaj
Ako vselico som cakala, ale tanec? 🤣🤣🤣 by som sa hanbila takuto diskusiu vobec zalozit..
Ty si riadne trápna autorka 😂 v škole si bola bifľoška a veľa kamarátov si nemala že?
Pockaj , ale ak pracujes v pohrebnej sluzbe a oni tancovali na truhle 🤔...
Chceš to nahlásiť len z toho dôvodu, že sa to nesmie ? Nie, nenahlasovala by som. Ak budú mat problémy, ich problém, no ty im ich robiť nemusíš.
Tým fotenim, natáčaním spôsobili nejakú škodu, niekomu ublížili, niekto kvôli tomu trpí? V tom prípade treba zvážiť závažnosť a či by to nejako pomohlo.
Čím chceš byť, čím chceš byť?
Daj si facku
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty si riadna ......bonzacka. by ma zaujímalo kde pracuješ
To musi byt zabavna praca😝
@ivik4 😂😂😂😂😂
Tiež ma napadlo,že musíš byť v kolektíve "veľmi obľúbená "🤭😆
Ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku... dokonca by som povedal, že budeš hrozne tupá ceruzka. 🤔
Ako pekne začal týždeň🤣🤣🤣 dneska jedna perla za druhou na mk
Ak sú tam kamery, tak sa na to aj tak príde, nie? Nechaj to tak, bola to ich voľba.
mna by zaujimalo, co je to za praca, kde tak vsetci maju cas tancovat
A ty, konkrétne ty budeš z toho mať nejaký problém? Alebo nechápem co tým vlastne dosiahneš. Inak teda väčšinou je ten zákaz fotenia a natáčania z dôvodu, že sa nesmie zverejniť niečo napríklad z výrobných procesov atď…. Neviem kde robíte. My sme taky zákaz mali v reštaurácii. Ak na tej nahrávke nie je nič čo by tam nemalo byť natočené, tak kde je problém. Čo si myslíš, že vyhodia dve smeny? Su tam kamery… načo by si to bonzovala? Ja sa snažím pochopiť tu pohnútku, co by ti to dalo. Okrem toho, že by si bola u každého za totálnu kravu a dosť pravdepodobne aj u nadriadeného, lebo sorry ale toto je bonzovanie na úrovni prvého stupňa základnej školy 😂😂
@daom Nieee 😀 ja sa ešte spamätávam z koncertu Mira Jaroša, od soboty so mnou trasie zo strany na stranu (rozumej - tancujem) a už ako tak som ho z hlavy dostala a ty tu napíšeš "Čím chceš byť? čím chceš byť?" 🤣🤣 ďakujem pekne, mám ho v hlave znova a tance môžu začať 🫣 Chudák moje dieťa, ktoré na to musí od soboty pozerať 😀
To Ti tym tancom tak strasne ublizili ? 🙄
Ja by som nebonzovala