Ahojte baby, čo robievate v práci, keď sa nudíte? Ano dá sa čítať kniha, pozerat film..na take nieco potrebujem pokoj…v praci som 9 hodín a max 10 zákazníkov za cely den..
@kvetinka75 no je taky ostrovček v nákupnom centre
@fifulik a nechcú prevádzku radšej zrušiť? 😂
@daniela2202 presne ako hovoris 😂maju…ja tu robim len chvilku dokym nezatvoria lebo uz nerobia ostatní,ja uz mam potom inu pracu taktiez
A ono akoze ako kedy niekedy je viac a niekedy menej a samozrejme aj aky je čas..skor male deti si tu kupiju
Keby sef vedel ze sa nudis…😂😂😂
Krizovky, osemsmerovky, ...mozno dake casopisy, alebo teraz letia tie omalovanky pre dospelych ....🙂
@ls56
@baskustek baby, čítajte - prevádzka bude čoskoro končiť, takže tam v podstate len strihá meter, už pokaziť veľmi nie je čo...
@fifulik ak máš upratané, všetky papierovačky porobené a fakt nie je do čoho pichnúť, tak na tvojom mieste žiadna kniha, telefón, krížovky... si v nákupnom centre, bohužiaľ všetkým na očiach a vyzerá to otrasne keď vidím takéto prevádzky, kde baba hlava dolu a ťuká do mobilu. Aj keby som chcela niečo čo inde na svete nemajú, tak kašlem na to, nebudem rušiť... Skús si nájsť nejakú zábavku na počítači, to aspoň bude vyzerať, že pracuješ.
V praci som sa teda este nenudila. Zakazdym mame co robit, zakazdym sa nieco najde. Ale keby sa dalo, tak by som rada citala knihu 😀
@ls56 a čo má robiť? veď keď tam nie je kupujúci čo má vykrikovať ako na trhu? Ja keď vidím tie predavačky ako sedia pri tých ostrovčekoch a nikde nikoho. Asi by ma piclo od nudy
@baskustek rátaj tržbu? 10 zákazníkov za deň? rob inventúru? ty si riadne mimo
@martina1985ba haha nápodobne.... a potom odpisujem na príbehy na modrom koníkovi....zato akonáhle mi padne dátum 20-25 tak nebudem mať čas ani na wc 😀
@baskustek ostrovček v nákupnom centre.... Upratanie trvá 10 minút, trzba asi nie je bohviečo-nie je čo rátať. Chápem prispievateľku.
@baskustek ty budeš asi majiteľka tiež nejakeho ostrovceka. 😀🤦♀️
@larazivago Ona bude hlavne riadne mimo.
a to kde robíš ked máte tak málo zákazníkov?