Ako riešite nudu v práci?

fifulik
11. aug 2022

Ahojte baby, čo robievate v práci, keď sa nudíte? Ano dá sa čítať kniha, pozerat film..na take nieco potrebujem pokoj…v praci som 9 hodín a max 10 zákazníkov za cely den..

kvetinka75
11. aug 2022

a to kde robíš ked máte tak málo zákazníkov?

fifulik
autor
11. aug 2022

@kvetinka75 no je taky ostrovček v nákupnom centre

daniela2202
11. aug 2022

@fifulik a nechcú prevádzku radšej zrušiť? 😂

fifulik
autor
11. aug 2022

@daniela2202 presne ako hovoris 😂maju…ja tu robim len chvilku dokym nezatvoria lebo uz nerobia ostatní,ja uz mam potom inu pracu taktiez

fifulik
autor
11. aug 2022

A ono akoze ako kedy niekedy je viac a niekedy menej a samozrejme aj aky je čas..skor male deti si tu kupiju

ls56
11. aug 2022

Keby sef vedel ze sa nudis…😂😂😂

7miriam77
11. aug 2022

Krizovky, osemsmerovky, ...mozno dake casopisy, alebo teraz letia tie omalovanky pre dospelych ....🙂

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7miriam77
11. aug 2022

@baskustek nic v zlom, ale aj u nas v obchodnom centre su taketo "prevadzky" ... priestor 3 x 3 m...par stojanov, bud s ponozkami, alebo len take prkotinky, ...chodim okolo len rano a tie baby sa uz nudia...ja by som taku pracu nerobila ani za nic...cely den tam presedieť

sissy27
11. aug 2022

@ls56
@baskustek baby, čítajte - prevádzka bude čoskoro končiť, takže tam v podstate len strihá meter, už pokaziť veľmi nie je čo...
@fifulik ak máš upratané, všetky papierovačky porobené a fakt nie je do čoho pichnúť, tak na tvojom mieste žiadna kniha, telefón, krížovky... si v nákupnom centre, bohužiaľ všetkým na očiach a vyzerá to otrasne keď vidím takéto prevádzky, kde baba hlava dolu a ťuká do mobilu. Aj keby som chcela niečo čo inde na svete nemajú, tak kašlem na to, nebudem rušiť... Skús si nájsť nejakú zábavku na počítači, to aspoň bude vyzerať, že pracuješ.

whatever1
11. aug 2022

@baskustek Ak ma vsetko porobene, ciste, hotove a nie su ludia tak nie je jej vina ze sa nudi. Preco by si jej nechcela zaplatit? Dostava zaplatene za to, ze tam je a ak si svoju robotu robi poriadne, nie je dovod ju dehonestovat ze si nezasluzi vyplatu.

kamlicek
11. aug 2022

V praci som sa teda este nenudila. Zakazdym mame co robit, zakazdym sa nieco najde. Ale keby sa dalo, tak by som rada citala knihu 😀

kvetinka75
11. aug 2022

@ls56 a čo má robiť? veď keď tam nie je kupujúci čo má vykrikovať ako na trhu? Ja keď vidím tie predavačky ako sedia pri tých ostrovčekoch a nikde nikoho. Asi by ma piclo od nudy

kvetinka75
11. aug 2022

@baskustek rátaj tržbu? 10 zákazníkov za deň? rob inventúru? ty si riadne mimo

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domca1408
11. aug 2022

@martina1985ba haha nápodobne.... a potom odpisujem na príbehy na modrom koníkovi....zato akonáhle mi padne dátum 20-25 tak nebudem mať čas ani na wc 😀

noriska44
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
11. aug 2022

@fifulik Modrý koník. Ako aj práve teraz. 😁

valeria_h
11. aug 2022

@baskustek To nie je jej vina, že tam nie je čo robiť. Rozmýšľaj predtým než niečo napíšeš.

beata_k
11. aug 2022

@fifulik Sledovala som serial, dokumenty na youtube

vamajka
11. aug 2022

@baskustek Aje to jej vina, ze nechodia zakaznici? Aj ja som mala v minulosti taku pracu a dokonca sefovia na skoleni nam povedali, ze aby sme sa nenudili tak si aspon citajte, internet vtedy este nebol. Ja s nou sucitim je to o hubu niekedy

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
valeria_h
11. aug 2022

@baskustek Ako lepšie predávať? To si robíš srandu? To im má zatancovať aby prilákala zákazníkov? Ty máš dosť 🤦

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
valeria_h
11. aug 2022

@baskustek Ty si trúba. Ale aj na takých svieti slnko a padá dážď 😛

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
larazivago
11. aug 2022

@baskustek ostrovček v nákupnom centre.... Upratanie trvá 10 minút, trzba asi nie je bohviečo-nie je čo rátať. Chápem prispievateľku.

larazivago
11. aug 2022

@baskustek ty budeš asi majiteľka tiež nejakeho ostrovceka. 😀🤦‍♀️

valeria_h
11. aug 2022

@larazivago Ona bude hlavne riadne mimo.

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz