Ahojte... nemáte nejajy dobrý typ na prácu na doma???
Žiadne kozmetiky a katalógové predaje prosím..
Ďakujem
@bilberryday Ano, ale kazda z tychto pozicii bude vyzadovat aspon nejaku dobu chodit do office, aby sa zaskolila / naucila veci. Keby ich vedela (inymi slovami bola skusena IT pracovnicka), tak by sa takuto otazku nepytala a robila by uz teraz takuto pracu.
@jonka23 šiť, piecť, vyrábať dekorácie, veľa mamičiek si takto privyraba 😀
@jonka23 po anglicky vieš?
Otvor si profesiu a pozeraj. Ja mam skvelu pracu z domu a ked som si len tak skusmo hodila CV na profesiu, tak sa mi sami ozvali s ponukou na dalsiu.
A nerobim IT.
V prvom rade musis byt Ty iniciativna a snazit sa nieco najst, vzdelavat sa, hladat, atd
Ona by chcela skladat pera alebo lepit obalky
Upratovanie,varenie,zehlenie...🤷♀️
Ja tiez robim z domu, mam plny HO, ale pracujem s aktivnou anglictinou pre americku firmu
@mirko84 nie v kazdom pripade musis chodit do office. Popri materskej robim advertising a v robote som bola raz. Podpisat papiere, prevziat laptop a skolenie prebiehalo online.
Administravia e-shopu, copywriting, optimalizacia produkt. textov pre SEO - to robim z domu + ilustrujem detske knižky
Každý mesiac mám 1 novú pozíciu na 100% home office. Len treba aj niečo vedieť, väčšinou ako prvé je potreba 2 konkrétne cudzie jazyky na úrovni C1. Ty máš aký prax? Bez toho ťažko radiť.
Uctovnictvo, prekladatelstvo, financnictvo....
Finančníctvo, napr. niečo ako Brokeria, Broker COnsulting, nehnutelnosti... Al. účtovníctvo, nejaké poradenstvo (call centrum - aspon ciastočný homeoffice)...
kamaratka robila pre IMT group a v podstate z toho co mi hovorila, len nahadzovala nejake udaje do excelovskych tabuliek a vytvarala nejake tlaciva. vsetko robila z domu.
@jonka23 je tu takychto tem velmi vela a ziadna autorka prispevku nenapise, co vlastne vie robit a ake ma vzdelanie 🤷🏼♀️ moznost parcialneho alebo uplneho HO mas uz dnes vo velmi vela firmach v roznych pracovnych oblastiach. Staci si na profesii nastavit filter na pracu z domu.
@andy48 som inzinierka ekonomiky a robim administrativu a customer service plus jednoduche vystavovanie faktur pre anglicko nemecku firmu a bola mi ponuknuta praca na HO pre banku - tiez administrativa a customer service (nie telefonovanie ale kontrola uctov a platieb kvoli podvodnym transakciam)
Dokonca ibe pozicie s volnym pracovnym casom, cize bez pevne stanovenej pracovnej doby. Takze da sa najst. A to nic specialne neviem, len som snaziva a iniciativna a aj ked mam 4 deti, tak som cely cas popri nich pracovala, cize nemam ziadne prazdne roky v CV
@stary_ujco no ďakujem....to asi nie...
@mirko84
@mirko84
@ivette1223 dakujem...no nie som moc záručná..... 🙈🙈
@jonka23 keďže si vôbec nenaznacila, čo vlastne vieš robiť, tak ti mozeme ponúknuť iba onlyfans... ;)