V čom oprať bábätku vecičky?

nikusiknika
6. mar 2014

Ahojte žienky 🙂 už sa mi pomaly blíži porod...a dnes som tak rozmýšlala v čom mam oprať nachystané vecičky?? v normálnom pracom prášku či?? niaky detský alebo?? dakujem za každú radu 🙂

niente321
6. mar 2014

U nas vyhrala tekuta Lovela 🙂

luba28
6. mar 2014

@nikusiknika persil sensitiv do 6 mesiaca a potom s nasimi vecami normalne aj s normalnym praskom a avivazou

jamelia
6. mar 2014

ja som prala s normalnym pracim gelom ako aj nam - len do 3 mesiacov som detske vecicky zehlila obom detom 🙂

pemizb
6. mar 2014

Pytala som sa kamosky, ktora robi na koznom...odporucila mi jednoznacne lovelu.....maju ju odskusanu na detoch, ktore tam u nich lezia...takze jednoznacne lovela.

katrinka8
6. mar 2014

My tiez v Lovele tekute a bez avivaze, aj dcerke som tak - asi do roka (kym sa mi ta Lovela neminula 😀 ) - potom s nasimi vecami klasicky v Persil Sensitive.

andrea561
6. mar 2014

lovela a bupi, mame problemovu pokozku a pri tychto tekutych je vsetko ok 🙂 a hlavne ziadnu avivaz 🙂 a stale zehlim, fungujeme tak uz rok a pol 🙂

moni182
6. mar 2014

ja tiez lovela tekuta, bez avivaze a ozehlila som vsetko

tatianka79
6. mar 2014

Lovela 🙂 odskusane mnohymi maminami,este som nepocula nic zle 🙂

lejlla
6. mar 2014

takisto pouzivam lovelu a davam aj avivaz lovelu ...

stellamaris
6. mar 2014

@nikusiknika ja som pouzila praci prasok 🙂 ziadnu avivaz,ani detsku,iba som veci vyprala na 60stupnov,vsetko nove...

dudduli
6. mar 2014

od narodenia s našimi vecami a v normalnom prášku aj s avivážou.. 😉

lyzzy
6. mar 2014

@dudduli .....konecne normalna odpoved 😀

slavkaadusko
6. mar 2014

Lovelu alebo persil sensitive gel.

satanka1
6. mar 2014

@lyzzy ked sa ti raz dieťa vyhádže z obyčajného agresívneho prášku tak ešte budeš utekať kupovať Lovelu 😉

lyzzy
6. mar 2014

@satanka1 ....za tri roky sa tak nestalo.Ale ked to tak bude dam ti vediet 😀

typa
6. mar 2014

ja periem od zaciatku v derft sensitive aj nase aj maleho veci. Niekedy periem cierne v perwoll black -tak vtedy aj jeho niektore veci operiem,ale nastastie nikdy ziadna reakcia

katulik11
6. mar 2014

ja periem v prasku Batole a avivaz Batole 🙂 super 🙂

monyccka
6. mar 2014

Dm prasok na farebne pradlo, avivaz dezinfekcna dm na striedacku s lovelou a batole. Persil, ariel, dreft u nas nesmu byt ani v dohladne, baby sa mi po nich vyhadzali, aj po dvojitom vyplachnuti. A silan tiez nemozu.

eviq
6. mar 2014

U nás Lovela.

7katka
6. mar 2014

ja periem v doma vyrobenom pracom prostriedku-mydlo+krystalic. soda, ked som dala avivaz, tak mi voda stekala po plienkach, vôbec nesali, tak teraz len ocot 😉

sarinka123
6. mar 2014

U nas tekuty Lovela

alexandra1104
6. mar 2014

tekuta Lovela odporucam ale kup aj normalne tuhe mydlo zide sa

terezka1947
6. mar 2014

@nikusiknika pouzivala som prasok Lovela....skoro vzdy 60tka a poriadne vyplakala....a robim to doteraz...ale uz pouzivam normalny prasok-ako pre nas-dospelych

bibadlo
6. mar 2014

aj my fičíme na Lovele, bez aviváže a v pracke davam este pridavny program na vyplachnutie 😀

monika130
6. mar 2014

Aj ja periem deťom len v tekutej Lovele a avivaz používam Silan Sensitive 🙂 super kombinácia a vecicky im pekne voňajú 😉

dudduli
6. mar 2014

@nikusiknika čím viac detičky híčkame tým viac sú náchylnejšie,netreba ich držať v totálnej ,,sterilite,, 😀 😀 musia získať imunitu 😉

nikusiknika
autor
6. mar 2014

@dudduli to súhlasím 😉

lyzzy
6. mar 2014

@dudduli ....za chvilu bude mat kazdy clen domacnosti svoj vlastny praci prasok,avivaz a aj praci program...ale toto tu nevysvetlis...ludia su ovce....ide jedna,idu vsetky 😀

jabadaba
6. mar 2014

@nikusiknika zasadne v detskom, je jemnejsi. Aj pre nas ostatnych sme prali v tychto praskoch.

jabadaba
6. mar 2014

@dudduli tema je o pracich prostriedkoch, nie o miere hygieny. 😉 Ano, nema sa to prehanat, ale ked treba prat tak asi je na mieste vybrat co najmenej agresivny prach. Ty nove handry rovno sukas deckam na tela? Handry co sa valali v kdejakych strizniach, fabrikach, boli oblapane v obchodoch? 😉