Ahojte
S akými plienkami máte dobre skúsenosti?
Nám zatiaľ najviac sadli pampers 1
Lupilu z Lidlu sú ten štýl ako Pampers, ale sú lacnejšie.
Lupilu z Lidla. Mala ich neter a keď sa nám narodil starší synček kúpila som ich tiež. Fajn boli aj tie tescové, ale zdalo sa mi, že cenovo vychádzali lepšie z Lidla. Potom som skúšala aj Kolorky (balík som dostala od známych), tie tiež sadli. Ale fakt super boli Baby soft (už neviem presný názov). Je to slovenská výroba a tie boli na dotyk príjemné, dobre držali, drobec sa neprecikal. Len škoda, že cena bola vyššia, asi 10-11 eur za balík. Keby nehľadím na cenu, jednoznačne tie slovenskej výroby.
Ešte som kupovala cez internet Bella Happy. Tiež dobrá cena a boli dobré.
Vyskúšali sme za ten rok a pol strašne veľa plienok Pampers rôzne druhy, Bella Happy, Babylove, Lidl, Tesco, Colorky... Všetky precikal. Najviac sme boli spokojní s Bella Happy a Pampers premium care nohavičkové
@fallenkaa pampers harmony
Nám sa najviac osvedčili pampersky premium care alebo active baby 🙂 na noc kolorky alebo plienkové nohavičky pampers ale tie premium care 🙂 používali sme dlho lupilu, ale menili zloženie a už malej nevyhovujú
moony 😎
Ja som vyskusala niekolko znaciek, len tak zo srandy. Naozaj platilo,ze cim drahsie, tym lepsie - mali rozne vychytavky - pekne obrazky, pevnejsia guma, lepsie sedeli na postave, vetracie kanaliky, menej zapachali... akoze uplne top boli Pampers z Rakuska... Lidl, Dada, Bella Baby Happy ma vobec nenadchli... sak ste len na zaciatku plienkovania, mozete si pokusne kupit rozne znacky a uvidite, co najviac sadne.
Dada.Pri prvom som pamperskkvala a pri druhom som na odporucania vyskusala Dada a sme.pri nich uz 3 roky.
My mame latkove a neprecika ich, ani neprekaka. Samozrejme ked mu ich nenecham pol dna. A nemusim riesit, ze som zase kupila cely balik, ktory je nafigu.
Pampers harmonie a babybaby soft byly nejlepsi za nas. Pampers premium care mi dost smrdely :D
ked bol mensi Baby Baby soft a na noc nocne Kolorky, odkedy uz nechce lezat ani pri prebalovani tak Huggies Pants a na noc nocne Pampers pants
@fallenkaa Lidl a DM
babylove a lupilu
@fallenkaa Pampers care a neskôr pants.
Pampers premium care - mala pri narodeni, no niektorym smrdi. Ja som s tym problem nemala.
Baby baby soft - chcela som byt ekogickejsia, ze znizim trochu uhlikovu stopu, bohuzial malej sa v nich zaparila ritka. Skusala som ich niekolkokrat, aby som vylucila, ci to nebolo nieco ine.
Lupilu - aj obyc aj premium su fajn, no mne ich mala casto precikala, nepomahalo ani o cislo vacsie kupit.
Moltex - paradne plienky, vhodne hlavne ak ma dieta naozaj problem s kozou, ekzem a pod., ale cena je vyssia
Babylove - asi najlepsie plienky pomer cena vs kvalita. Dobre sedia, super nasiakavost. Nam sadli asi najlepsie 👍
@fallenkaa pampers prémium čare, lidl prémium čare a babylove nature, tieto používame, ale asi tie babylove nature sú najlepsie
No perfektne mi to ten mobil upravil 🤣
@mamusa123456789 áno, nemá to chybu😆😄
Celý mesiac som skúšala rôzne druhy plienok hlavne tie cenovo dostupné, chcela som lacnejšie od pampers premium care tie som používala od narodenia. Kolorky určite nie za tu cenu rovno pampers. Plienky z lidla boli najhoršie aké som mala celú ritku mala zaparenu strašne sa zapinali lebo nie sú vôbec elastické a naša malá sa dosť začala mrvit, takže to bol boj. Huggies elite soft boli veľmi dobre ten pevný pas vzadu je super nápad. Ešte som skúsila Bella Happy ktoré stále pretekali až na chrbatik. Vrátila som sa k pampers premium care po novom už pants. Nesmrdia nám, ritka nie je zaparena a majú ten super pásik keď viem ci treba prebaliť bez toho aby som otvárala plienocku.
@fallenkaa pouzivala som pampers pure (teraz sa volaju harmony) alebo obcas tie ekologicke babylove.