Prosím vás viete mi dať poradiť nejaký internetový obchod na kúpu detského tovaru-hračky,deky,plienky atd.za dobré ceny.dakujem.
tu urcite alebo potom skus prenasedeti
Alebo odporúčam www. perinbaba.sk 🙂 🙂
Ahoj, ja som kupovala dojčenské veci na týchto stránkach :eshop-natal alebo najlacnejsiepredeti 🙂 😉
dakujem
odporúčam stránku babywear - kojenecké oblečenie so známymi postavičkami Disney, kvalitné kojenecké oblečenie od slovenského výrobcu.
Aj ja odporúčam Perinbaba 🙂
nakunite aj do eshopu, v ktorom su ponukane slovenske vecicky pre babatka a deti do c.110 skladom.
Ja mam skusenosti s deckoa.vybavicka.sk, a len dobre. Maju aj dobre.ceny a velky vyber.
Bleble 🙂 to najzdravsie pre vase babatko
Slovensky vyrobca a 100% bavlna. Urcite si nieco vyberiete. V ponuke aj cele kolekcie
na našej stránke nájdeš rôznych 400 druhov súprav do postieľok (2-12dielne sady), kojenecké oblečenie... 🙂
Rôzne potreby ,oblečenie,postele,postieľky pre tehuľky a detičky
DAVAJTE SI POZOR NA INTERNETOVY OBCHOD "MIMI a MAMA" . Dost nepekne ma tam osidili, smaozrejme ja hus zaplatila som im vopred.
a myslim, ze pri tolkych eshopoch sa este takych par najde...
mne sa osvedcil kojenecke-obleceni.eu, super ceny, kvalitne veci, nad urcitu sumu doprava zdarma, velky vyber...
mozes kuk aj k nam do shopu 🙂
@ketrin1211 a nezabudni si kúpiť aj túto skvelú a štýlovú potrebu na dojčenie! 🙂 Ja sama som ju využila celé dva roky čo som malú dojčila:
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/tuti_sk...
Na našom webe nájdeš aj originálne a kvalitné slovenské bodyčka s vtipnými nápismi, tak ťa u nás radi uvítame 🙂.
Všetko dobré! 🙂
Mamina Katarína.
Po zaplateni za tovar sa mi mesiac neozvali, vyvolavala som ako blba lebo som el. monitor na dieta potrebovala. Nakoniec po X vyhovorkach (a to mi kazdi ten ich operator povedal nieco ine) mi vratili peniaze. Ale keby som sa ich nedobijala tak neviem..
Ja by som Vam urcite odporucila www.kojenecke-potreby.sk, siroky sortiment, kopec veci skladom a prijatelne ceny 🙂
ja som bola velmi spokojna s prislusenstvom z www.medela.sk - mala som to hned na druhy den a pan, s ktorym som telefonovala mi vyborne poradil a bol velmi ochotny. kupila som tam aj odsavacku.
Najlepsi "obchod" je tu na konikovy.