Najlepšie barefoot papučky do škôlky

bbebe
13. máj 2023

Prosim vas kočky co mate skusenosti aj s viacerymi papuckami do skolky.... ktore sa vam najviac osvedcili? Dakujem

poopsie
13. máj 2023

@bbebe deti sa väčšinou o tie rozšírené predky potokýnajú, jedno dievča sa dokonca potklo v jedálni a rozbilo si hlavu o radiátor 😒

ruzasipova
13. máj 2023

@poopsie Urcite nie. Deti sa potkynaju, ked maju o moc vacsie topanky ako velkost nohy, ale to aj dospeli. S barefoot to nesuvisi.
@bbebe Barefoot sa vybera podla tvaru nozky, nie su ziadne jedny najlepsie.

bamboa
13. máj 2023

Moja má v jasličkách tikki (aranya leather) sandálky. Také isté nosila v lete a bude ich nosiť aj toto leto. Sú úplne super 😉

poopsie
13. máj 2023

@ruzasipova majú vpredu rozšírené papuče a na to si stúpajú

izbzevjwgh
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leniel
13. máj 2023

@bbebe zavisi od tvaru labky. dcerka ma plutvicku, uzku patu, Anatomics jej lietali, spokojna bola s Ef barefoot a teraz ma Beda papucky a tiez sedia pekne

milanemila
13. máj 2023

@bbebe aj ja kupujem tikki ako papucky

sandri
13. máj 2023

Jonap - vyborne na plutvicku nohu.

beata_k
13. máj 2023

RAK s inovativnou podrazkou su siroke, ale nie su vyslovene BF.

hariet
13. máj 2023

Mojmu sedia pekne Beda.

yanni
13. máj 2023

@poopsie ked sa v tom nevyznas, tak radsej mlc.

nafka0483
13. máj 2023

@poopsie Ake vpredu rozsirene papuce? Nosia velke cisla ci co?
Ved barefoot normalne pekne sedi na nozke, len ju nestlaca, nedeformije

simona20201309
13. máj 2023

@poopsie súhlasím s tebou, deti s barefoot padajú ako hrušky zo stromov, ale tu s fanatickami barefoot nemáš šancu argumentovať.

tani777
13. máj 2023

@simona20201309 starsia je barefoot odkedy zacala chodit,a to aj doslova,v lete na dvore je malokedy obuta..vobec nepadala...raz jej svokra kupila adidas botasky,nech ma "paradne"-chodila v nich ako pes v topankach
Mladsia nosi aj klasicke topanky a pada aj bosa,aj v bf,aj v klasike..ona je proste schopna potknut sa o vlastnu nohu..ma slabe brusne svaly,diastazu brusnych svalov 🤷‍♀️

milanemila
13. máj 2023

Tak to mi je novinka, ze v BF topankach deti padaju 🙈😂

uhnakova
13. máj 2023

Za mna optimalne prezuvky su take, v ktorych sa nepoti noha. Mojim detom sa nepotia nozky len vo vlnenych prezuvkach.

beata_k
14. máj 2023

@simona20201309 Tak ked ma siroku nohu a klasicky strih ho tlaci, tak co mu mam kupit?

banalu
14. máj 2023

Ja si myslim, ze tu zeny mysleli tie papuce, ktore akokeby este lemom precnievaju, a ze preto zakopavaju. Vid foto. Aj moja tak presne o to zakopavala a spotala sa v obycajnych rakoch, lebo su sirsie.
Kazdopadne @bbebe ako pri vsetkych topankch aj tu plati, ze treba vyskusat a tak vybrat. Plus si dat pozor aby nesmykali na roznych povrchoch. Svagrina kupila do skolky na mieru site a dieta sa tam smyka ako na kolieskovych korculiach, uz ju prosili ucitelky nech mu kupi co nosi vacsina deti, lebo sa boja, ze sa mu nieco stane.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poopsie
14. máj 2023

@banalu ano presne na to si stúpajú... A potom padajú, a keď napr padne na roh stola bude vinná učiteľka

evkamotka
14. máj 2023

@poopsie ale ved to je vec tychto konkrétnych papuc, nie bf ako celku. Značiek a strihov su desiatky inych

poopsie
14. máj 2023

@evkamotka nie len týchto ale aj tých, ktoré nosia decká v našej škôlke, majú iné...

poopsie
14. máj 2023

@evkamotka ja sa do toho nevyznám neviem akej sú značky, len som upozornila na riziko, ktoré môže vzniknúť

dzejsik
14. máj 2023

@bbebe Jonap a Baby Bare su viac menej ako papuce RAK len pre sirsiu nozku, nie je sa tam o co potkynat

thoughtfulweirdo
14. máj 2023

Autorka, ideálne vyskúšať. Ak nemáš možnosť kamennej predajne najlepšie aj s poradenstvom, tak zmerať dĺžku a šírku nožičky, podľa rozmerov vybrať a všímať si aj popis, ktorý väčšina e-shopov má - či sú vhodné na vysoký alebo nižší priehlavok, úzku pätu, plutvicku, najdlhší prvý prst a podobne.

nafka0483
14. máj 2023

@poopsie Nie kazde maju taky lem ako na tej fotke.
A ak sa dieta potkyna o topanku (akukolvek), tak je to signal ze je nevhodna, ze mu na nozke dobre nesedi strih a treba vybrat inu.

thoughtfulweirdo
14. máj 2023

@poopsie Áno, deti (aj dospelí) môžu v barefootoch koptať, keď im nesedia. Tak ako nemajú všetky chodidlá rovnaký tvar, nemajú ani papuče rovnaký a keď sa obuje papuča iného tvaru než je chodidlo, buď nohu stláča, alebo naopak zostáva voľný priestor a o ten môžu zakopavat. To ale nie je problém barefootu ako takého, ale nevhodne zvoleného modelu 🙂

stanzi
14. máj 2023

Dievcata a viete mi prosim poradit barefoot papuce pre nohu s vyssim nartom? Vyskusala som Pegres a Bedu, ale ledva ich malej zapnem…

evaachesa
14. máj 2023

@poopsie syn nosí od malička barefoot a tieto s lemom som teda ešte fakt nikdy nevidela. 🙂💁

evaachesa
14. máj 2023

@bbebe v prvom rade potrebuješ vedieť rozmery, či má širokú nôžku, vysoký nart, užšiu pätu a až tak sa pýtať na konkrétne značky. Čo sadne inému dieťaťu, nesadne tvojmu. Náš má široké nohy a vysoký nart a sadne mu Jonap, beda, pegres, baby bare. Aktuálne má tieto pegresy. https://nozickovo.sk/produkt/bose-pegres-papuce...