Prosim vas kočky co mate skusenosti aj s viacerymi papuckami do skolky.... ktore sa vam najviac osvedcili? Dakujem
Moja má v jasličkách tikki (aranya leather) sandálky. Také isté nosila v lete a bude ich nosiť aj toto leto. Sú úplne super 😉
@ruzasipova majú vpredu rozšírené papuče a na to si stúpajú
@bbebe aj ja kupujem tikki ako papucky
Jonap - vyborne na plutvicku nohu.
RAK s inovativnou podrazkou su siroke, ale nie su vyslovene BF.
Mojmu sedia pekne Beda.
@poopsie súhlasím s tebou, deti s barefoot padajú ako hrušky zo stromov, ale tu s fanatickami barefoot nemáš šancu argumentovať.
@simona20201309 starsia je barefoot odkedy zacala chodit,a to aj doslova,v lete na dvore je malokedy obuta..vobec nepadala...raz jej svokra kupila adidas botasky,nech ma "paradne"-chodila v nich ako pes v topankach
Mladsia nosi aj klasicke topanky a pada aj bosa,aj v bf,aj v klasike..ona je proste schopna potknut sa o vlastnu nohu..ma slabe brusne svaly,diastazu brusnych svalov 🤷♀️
Tak to mi je novinka, ze v BF topankach deti padaju 🙈😂
Za mna optimalne prezuvky su take, v ktorych sa nepoti noha. Mojim detom sa nepotia nozky len vo vlnenych prezuvkach.
@simona20201309 Tak ked ma siroku nohu a klasicky strih ho tlaci, tak co mu mam kupit?
Ja si myslim, ze tu zeny mysleli tie papuce, ktore akokeby este lemom precnievaju, a ze preto zakopavaju. Vid foto. Aj moja tak presne o to zakopavala a spotala sa v obycajnych rakoch, lebo su sirsie.
Kazdopadne @bbebe ako pri vsetkych topankch aj tu plati, ze treba vyskusat a tak vybrat. Plus si dat pozor aby nesmykali na roznych povrchoch. Svagrina kupila do skolky na mieru site a dieta sa tam smyka ako na kolieskovych korculiach, uz ju prosili ucitelky nech mu kupi co nosi vacsina deti, lebo sa boja, ze sa mu nieco stane.
Autorka, ideálne vyskúšať. Ak nemáš možnosť kamennej predajne najlepšie aj s poradenstvom, tak zmerať dĺžku a šírku nožičky, podľa rozmerov vybrať a všímať si aj popis, ktorý väčšina e-shopov má - či sú vhodné na vysoký alebo nižší priehlavok, úzku pätu, plutvicku, najdlhší prvý prst a podobne.
@poopsie Áno, deti (aj dospelí) môžu v barefootoch koptať, keď im nesedia. Tak ako nemajú všetky chodidlá rovnaký tvar, nemajú ani papuče rovnaký a keď sa obuje papuča iného tvaru než je chodidlo, buď nohu stláča, alebo naopak zostáva voľný priestor a o ten môžu zakopavat. To ale nie je problém barefootu ako takého, ale nevhodne zvoleného modelu 🙂
Dievcata a viete mi prosim poradit barefoot papuce pre nohu s vyssim nartom? Vyskusala som Pegres a Bedu, ale ledva ich malej zapnem…
@bbebe v prvom rade potrebuješ vedieť rozmery, či má širokú nôžku, vysoký nart, užšiu pätu a až tak sa pýtať na konkrétne značky. Čo sadne inému dieťaťu, nesadne tvojmu. Náš má široké nohy a vysoký nart a sadne mu Jonap, beda, pegres, baby bare. Aktuálne má tieto pegresy. https://nozickovo.sk/produkt/bose-pegres-papuce...
@bbebe deti sa väčšinou o tie rozšírené predky potokýnajú, jedno dievča sa dokonca potklo v jedálni a rozbilo si hlavu o radiátor 😒