Zdravím mamičky,
ktoré plienky sú podľa vás najlepšie, nepremokajú, dobre držia? Počula som,že pampers klasika. Kde kupujete nejaké výhodné balenia? Chcela by som kúpiť jednotky.
Inak zaujímalo by ma,tie ktoré používate plátené plienky, ako to periete? Hlava mi to neberie, ako to niekto môže strčiť do práčky aj keď to predtým nejak očistí. Aj tak treba denne min.10 plienok,ktore ked vyperies,dlho schnú, a zas zapínať sušičku pre 5 plienok? Možno v potoku plákať si to viem predstaviť,ale babrať sa s tým doma v kúpelni to nie.
Ďakujem
Pampers premium care alebo Babylove z DM.
Nepretekaju a dieta nemá ani zapareniny.
moony 😎 však aj tá cena 😀
Moja švagriná používa tie japonské plienky Moony či jaķ sa volajú a nevie si vynachváliť sú troska drahšie ale oproti pampers, hughiss a pod sa nedá porovnať
Periem plienky kazde 3 dni. Skladovala som pri novorodencovi na sucho (davala som presusit a na kopu). A pri starsom uz na mokro v uzatvaratelnom boxe. K praniu pridavam dezinfekciu.
Hlavne nekupuj veľa z jedného druhu, nemusí dieťatku sadnúť. Mám kamošku, ktorej malý mal také zapareniny z Pampers premium, že až. Mojej malej "sadli" prakticky všetky plienky v zmysle, že ju nezaparili ani sa nevyhadzala. Ale zato ja som s niekoľkými mala problém.
Pampers premium mne osobne smrdia samá chémia a keď bola dcéra pocikaná, tak ma skoro z toho smradu vykotilo. Pampers active baby precikávala aj prekakavala. Kolorky sú fajn, mali sme v nich nehodu raz v noci. Babylove bez nehody. Dady bez nehody tiež. Veľmi málo spomínané ale zato výborne plienky (pre nás) sú Fred & Flo premium z Tesca. Aj Pampers za mňa schovajú do vačku. Bezkonkurenčne najhoršie však u nás dopadli Lupilu. Tie absolútne pohoreli - prekakala, precikala každú druhú. No hrôza des.
My sme používali Pampers premium care a Pampers active baby.
Ale veľmi milo ma prekvapili Bebelo plienky (pripomínali mi Pampers active baby).
@bambieblue ja som vyskúšala už hádam všetko ale napr tie moony ano su pecka ale sú podĺa mňa porovnateľné s huggies
@tamitamitami bebelo sú veľmi dobré plienky za dobrú cenu, aj mňa veľmi milo prekvapili keď som ich skúšala 🙂
Zalezi od velkosti. Jednotky dvojky uplne stacia lacne lupilu, babylove. Potom na prikrmy uz treba kvalitnejsie. Napr pampers alebo aj tie babylove. U nas sa uz ppuzivaju 5-6, tak tie zvladaju celu noc vydrzat iba pampers
Prosim vas plienky baby charm nemate odskusane niektora?
Napr spominane Dada a tescacke u nas vsetky pretiekli
A nam zase Pampersky absolutne nevyhovovali 🙂 Sranda, vela ludi povie, ze su sice najdrahsie, ale najkvalitnejsie a mojmu drobcovi vadili. Respektive zadocku 😀 Najlacnejsie z Lidla sme kupovali a super.
Mne sa najviac osvedcili pampers harmonie (iba tie ostatne pampersky mi smrdia) a este pouzivam plienkove nohavicky kolorky tie delixe velvet. Pampersky objednavam z dmky take velke mesacne balenie (na predajni ich nemavaju) a aj kolorky tam. Este som pouzivala pri druhom babatku aj cotte ked bol novorodenec a tie su tiez fajn.
Naozaj nie su pampersky ako pampersky, tieto harmonie nebielene chlorom, neparfemovane atd su uplne ine ako ostatne od nich.
Pri prvom som pouzivala aj toe babylove nature a vtedy boli dobre, teraz ked som ich kupila, tak katastrofa a kaude 2 hodiny som maleho prebalovala 🙈
mám vyskúšané veľké množstvo rôznych značiek plienok a teda akurát pampersky ja osobne nemam rada, mne prídu dosť parfémované či aké proste otvorim balenie a všetko mi tak divne vonia výnimkou sú asi len pampers harmonie tie sú celkom ok inak sa mi zdá že sa z nich malý kus vyhadzuje.. z ostatných značiek mám vyskúšané huggies - veľmi dobré plienky som spokojná, na chrbte majú pruženie čiže hlavne tym najmenšim babatkam pekne sedia, babylove z DM sú tiež fajn hlavne v pomere ku cene aj tieto maju pruženie pozor čo su tie babylove nature tie to pruženie na chbrte nemali a boli kvalitovo kus slabšie aj DADY sú fajn tiež cenovo lacnejšie, tu máš tiež viac rád ale čo som skušala dve rady tak sa mi páčili, babybaby soft s nimi sme boli tiež spokojní, lupilu z lidla za mňa majú dosť taký krátky a široký strih malemu nesadli, bebelo z dr. max sú za tu cenu tiež fajn. Kolorky som mala tiež celkom rada ale sa mi zdali kus take mohutnejšie.Moony tie boli spolu s huggies top plienky, tieto som používala na noc veľa vydržali este aj babylove z DM celkom vydržali noc. Moomin baby plienky som kupovala keď sa narodil potom nám už nesedeli tiež boli kratšie a širšie ale za to mali pruženie na celom chrbte čiže pekne priliehali. pomenej nakupujem plienky Fred and flo lebo nemávam cestu ale maju dobre plienkové nohavićky máme ich teraz a občas kúpim z 101ky violeta sa tušim volajú tak tie su tiež fajn a plienkové nohavičky od nich super
este ma napadlo skušala som aj bella happy plienky tiež ok a este kit and kin ale to som skusila plienkové nohavičky a tie nemali v zadu tú lepku čiže tie už nekúpim
Definuj NAJLEPSIE, pre niekoho su to take co nepremokaju, pre niekoho ineho bez chemickych svinstiev a pre dalsieho najlacnejsie... tazke dost rozdiel. Dalsia vec, ides do 1? Cize babo este asi nebude na svete. Tak hlavne nerob zasoby. Pretoze Ti z tych jednotiek moze za par dni vyrast, ak ich vobec oblecie... Staci ze bude mat buclatejsie nozicky a nevlezie sa do nich. Dalsia vec, nam v porodnici davali pampersky, moje dieta z nich malo krvavy zadocek. A ked pisem krvavy, holt bol krvavy. Takze dieta Ti moze urobit reakciu...
@cookie29 súhlasím v tomto prípade ozaj nie je nad osobnú skúsenosť.. my sme to aj tak robili, že ja som dala napr. švagrinej pár kusov vyskúšať a ona na oplátku mne iný druh
@really8 dakujem ja ich asi skusim pre novorodenca, nemam skusenost vobec so ziadnymi takze budem musiet len sama prist na to ktore ano, ktore nie.
Prosim vas a este mi viete poradit kolko kusove balenie tych jednotiek mam kupit, kedze tu pisete, ze hlavne nie velke zasoby. Co su primerane zasoby? Nieze uz v porodnici mi budu chybat ked kupim malo.
Moony <3 tie sú naj, dajú sa kúpiť aj v DM (online - ak niesi z BA) nazbierajú ti veľa bodov potom si môžeš odpočítať z hocijakého nákupu... my už sme na nohavičkových a tie sú tiež top... vyskúšala som každú jednu značku ale aj tak som sa vrátila k nim...
dajú sa objednať aj na
www.japonskaplienka.sk
www.samudia.sk
na insta majú dakedy aj zľavové kódy treba sledovať 🙂
ja som látkovala prvé aj druhé dieťa, podrobnosti do súkromnej správy AK CHCEŠ NAOZAJ látkovať
za mňa boli OK z kauflandu najlacnejšie, bez gélu vnútri, čistá buničina iba, žiadne pampers, čo sa mu pretrhli a gél vyletel...fuj..keď si to prerátaš na jednu plienku tak za 19-20centov 1ks kúpiš aj CLEVER v BILLE, úplne lacné a perfektné, možno 21centov...za kus...už nemáme plienku pol roka...takže už sa tomu nevenujem...a tým že som látkovala 2roky aj prvé aj druhé dieťa mi tieto CLEVER úplne vyhovovali na cestovanie, návštevu..
Pampersky nesedeli ani jednemu mojmu dietatu.zapareniny,ekzemy a strasne smrdeli.za tu cenu to bol extrem.najviac detom sedia Babylove,slusna cena,nesmrdia,dlho vydrzia,bez zaparenin.
Este mozem pochvalit Dada plienky.
A milo ma prekvapili Bebelo plienky z Dr.Max.ak mas ich kartu,byvaju za velmi dobru cenu.
@simona92101 neviem či to aj okolo 13 centov nevychádzalo na kus...proste lacné a nepriepustné
@carrot_apple nedavno som vel.4(48ks v baleni) kupila za 5.99e,mali akciu.ja som s nimi velmi spokojna
Ja používam už pri 3 dieťati Dada plienky. Pri prvom som začala s Pampers ale čo boli ešte tie predtým. Potom prešli inováciu a syn z nich mal také zapareniny že hrôza. Vyskúšala som všetko čo bolo dostupné. Lidl, Tesco, DM, HiPP, Dada. Obstáli Dada a DM, lidl, aj keď sme mi prídu menej kvalitné tie DM, tak som ostala pri Dada. Občas kúpim Lidl. Myslím si že je to o skúšaní čo bábätku sadne.
@simona92101 bevola z kauflandu?, tie sú tak, nohavičkové sa mi marí...
Dobry den, my pouzivame Pampers premium a sme velmi spokojni, nas syncek nema ziadne kozne problemy a nepretecu ani celu noc (12 hod,) 👌😊 Neviem ci sa daju kupit niekde vyhodne... my sme zacali az od polroka cca kupovat s 10% zlavou rodinneho balenia z lekarne, ale to mame tu zlavu kvoli poistovni union... Znama kupuje rodinne balenie pampersok v dm, vraj tiez vyhodnejsie kupit ako kdekolvek inde ak neni ta zlava od unionu 😉