Ahoj, chcem sa opýtať, či tu niektorá z Vás nepredáva Angelsounds monitor. V bazáriku som nič nenašla 😢 a keďže som z východu, tak sa mi neoplatí ísť preňho až do BA, keďže nie je k dostaniu cez net, len osobný odber. Ďakujem
@bamb27 nie, mam na mysli angelsounds, to je ten, co pocuva babatko este v brusku 🙂
@lucynka258 jaj, pardon,, jasne 😉 .. a oplati sa ti to na taku chvilku? ..radsej investuj do niecoho priamo pre baby,, ale to je moj cisto subjektivny nazor 🙂
@bamb27 rozmyslala som vela, ci ano alebo nie...ale kedze som uz o jedno babatko prisla, tak som si povedala, ze kaslat na tie peniaze, len nech som kludnejsia...tak uvidim....
@lucynka258 ale ved za chvilku bude kopkat, tym padom uz spolu budete komunikovat,,, viem lakave su vsetky vymozenosti co pre maminy ponukaju vyrobcovia, ale vacsinou je to len zbytocne tahanie peniazkov,,, na druhej strane, ved zase predas to potom tak az tak stratova nebudes 😉
ja ho mam ale este chvilocku ho budem urcite potrebovat. a som moc rada ze ho mam. som v 16 tyzdni, do dalsieho ultrazvuku este daleko, tak mi sem tam / v rozumnych intervaloch- nie kazdy den/ urobi moc dobre popocuvat s manzelom srdiecko nasho drobca. a necham si ho aj na neskor, lebo vela buducich mamiciek tu prispieva, ze napr. necitaci dva ci tri dni pohyby maleho atd- ak budem v podobnej situacii, rychlo popocuvam srdiecko 🙂). inak bamb27 ak si z blavy maju ho v brendone v raci v predajni za 32 eur co je podobna cena ako sa predava na bazaroch na webe.
Máte niektorá na predaj Angel Sound ?
@tea284 ahoj, este ho mas na predaj?
@alchemilkazltozelena uz je predany
Ahojte...ja mám na predaj Angel Sound, ak by ste niektorá chceli..
@ivet51 ahoj, pisala som ti spravu
Ahojte, mam v ponuke 😉
kupim angelsounds...
Ahojte, ponuka este niekto momentalne agelsounds? Dakujem 🙂
ahojte, ku koncu februára predávam Angel sounds, ak máte niektorá záujem, prosím IP.
Nasla som Angesounds vo valentiskej akcii na www.angelsounds.sk 🙂
babeny,predavam angelsounds v bazari,keby nahodou bol zaujem...
@kami84 A aká je cena?
kto mi preda blocky z miesacky brusky vrtacky ku danovemu za minuly rok 0908315599 dohoda ista
@jahodajahodova už je bohužiaľ predaný:(
ahojte, aj ja kupim angelsounds, ak mate niekto, napiste pls, dakujem 🙂
@sabinka1988 ahoj ja predavam jeden v zelenej farbe, ak mas zaujem
@lucynka258 asi myslis angelcare,,, sup este raz do bazara, nie jeden je tam 😉