Viete mi prosím niekto poradiť aké sú podmienky a poplatky za poštovné pri objednávaní vecí zn. George z UK??? Chcela by som si objednať priamo, nie cez sprostredkovateľa a neviem, či sa mi to vzhľadom na výšku poštovného oplatí?? Z akej stránky objednávate???
z asda ale na SK neposielaju...napr.next sa da objednat uz priamo cez nextdirect, postovne je zadarmo, ale aj tak sa to lepsie oplati objednat sprostredkovane-financne vyhodnejsie.
kuk na môj e-shop, u mňa nájdeš oblečenie značky George, ale aj ďalšie iné, dovážané z Anglicka... a to všetko za super ceny 🙂
ale uz sa da kupit aj na www.george.sk
http://direct.asda.com/Boys-Clothing/D25M1G1,de... objednávam ak by mal niekto zaujem
@miroslavap dobrý deň, objednávate ešte? aké sú podmienky? potrebujem z kolekcie domácnosť posteľné prádlo...dík
@mareli nesúhlasím že výhodnejšie cez sprostredkovateľa...objednavam priamo a bez poštovného, napr.sada body tam stála 14 e a tu na mk ich predávali po 18-19 ......
@margaretka ja na tom nezarabam. Deli sa len postovne.
@miroslavap a môžete mi objednať teda nejaké veci? díky
@margaretka ako to?
baby, keby ste sa chceli spojiť s objednávkou na SK, chcem kúpiť posteľné prádlo z georgu cez sprostredkovateľa, čo mi to z UK pošle, lebo na sk len oblečko posielajú....
poštovné je okolo 16€ podľa váhy, potrebujem aspoň ešte jednu, čo sa spojí na objednávku a podelili by sme si poštovné...
@decembrovka77 mate nejaku stranku kde by sa dalo objednavať?
Možno by som sa aj ja pripojila...Dakujem
@evik018 už som to vyriešila cez jednu babu v UK
Kto objednava prosim cez george, resp. neviete mi prosim niekoho doporucit, chcela by som sa podelit na postovnom. Dakujem.
@alessia443 ja 🙂
@miroslavap
@alessia443 a kolko je postovne?
@darinka395 zalezi od poctu kolke budeme objednavat.
@miroslavap no ale celkova suma je aka? Ceny su take ako na stranke?
@darinka395 ceny su ako na stranke, pod cenou v librach mas aj prepocet na uera, posta z UK je cca 2,5 - 4 eura,podla toho kolko nas bude a potom este posta ku tebe domov tiez zalezi od toho kolko veci mas objednane a kolko budu vazit, takze neda sa presne vypocitat postovne teraz.
@margaretka to bolo v roku 2012 🙂))) teraz uz naozaj bodynka ani nic podobne nesledujem a urcite sa zmenili podmienky a oplati sa objednat osobne, je toho tolko na vyber...po 4rokoch
Ahoj ,nevieš mi poradit ,chcem objednat George veci ,musím sa zaregistrovat alebo priamo môžem nakupovat a nakonci dopíšem adresu ?dakujem
@kika1905 treba sa registrovat 🙂
dakujem, dufam ,že mi to pojde a objdenam si konečne sama tovar 🙂
@miroslavap ahoj, ešte tam objednávaš? mala by som tam záujem objednať si niečo. Ďakujem za odpoveď.
Pokiaľ viem tak na Slovensko neposielajú.