Chcem upzornit mamicky na plienky babylove z dm drogerie ktore mojmu synovy sposobili vaznu alergicku reakciu. odporucam nekupovat!!!
Nám síce alergiu nesposobili, ale to boli snáď najhoršie plienky, aké som mala. Všetky precikala. A O obruskoch ani nehovorím - normálne sa dajú zmykat. Ale každému sadne niečo iné. Inak Dm - ku mám rada 😉
kupila som ich prvy aj posledny krat vyhodne balenie velkost 4.moj syn ma zadocek plny vyrazok a cervenych flakov
to iste by som mohla napisat o pampers, co sposobili malemu, to bol masaker. mohol len huggies. mala zase huggies absolutne a najlepsie boli dm babylove. takze netreba robit paniku. 😉
Kazdemu dietatu sadne daco ine...ste to tu napisali akoby to robilo zle vsetkym detom..ufff
Boze, ved to je tak individualne...to akoby som ja na tomto fore hromadne neodporucala urcite umele mlieko len preto, lebo moja mala z neho mavala hrozne hnacky.
@kaxulik - toto malo moje prve dieta po pampers, hneď ako sme došli z pôrodky - odvtedy som používala len babylove celé dva roky a pri druhom teraz tiež vyše roka. Lenže ja kombinujem s látkovými, jednorázovky len na spanie - jedna plienka vydrží celú noc. Cez deň sme do roka používali len látkové plienky, aj na spanie, no keď už nabehli na jeden dlhší spánok cez deň, tak používame tieto jenorázovky. Inak vlhčené obrúsky nepoužívam - po každom pokakaní sa - šups do vody, lavórik, teraz sprška - aj viackrát denne. Zadočky bez problémov.
Podme vytvorit vyhraznu skupinu osobitne na vsetky plienky/obrusky/kremy, ktore nasim detom nesadli..... bude aspon sranda... 😉 Hlavne zachovajte paniku.... 😉
@preshibana dobrý nápad, panika nachystaná, môžme začať 😉
Zial, tiez mam velmi zlu skusenost s tymito plienkami, dcerka nie je alergicka na nic, ale "vdaka" babylove skoncila na pohotovosti a nasledne na liekoch - taktiez silna alergicka reakcia. Rozhodne vsak nemozem povedat, ze je tato znacka niecomu na vine, proste len dcerke nesadla a na druhej strane je xy mamiciek, ktore su spokojne..
??? mojej malej spôsobili alergickú reakciu pampersky, a teraz mám robiť negatívnu reklamu?? ani len netušíš koľko tých plienok sa denne predá a koľkými testami prešli, a kvôli jednej alergickej reakcii toto vypustíš do pléna???
@kaxulik to ze sposobili alergicku reakciu este neznamena, ze su skodlive a nikto ich nema kupovat. Ja som alergicka na tetracyklin a nevypustila som do sveta taku nebetycnu hlupost, ze je skodlivy a zvysok sveta sa ho ma nadosmrti vyvarovat. Staci ked sa ho vyvrujem ja a zvysok sveta s nim mozu kludne liecit dalej.
@mawka ojojoooooj, a ochvilku aby si cakala sprsku od zarytych zavislacok..... nedrazdi tigra radsej 😉
@preshibana tiger, tigrice a farebne konice ma ale voebc neseru. som rada, ze pred spanim ma nieco zase pobavilo a idem spat s usmevom na tvari a tesit sa ako male decko, ze deti idu mozno uz zajtra na par dni prec 😀 😀
zabite ma 😀
@mawka Aj ja sa usmievam na MK po dllllhej dobe zo zdraveho sedliackeho rozumu, nie zo 189% profi mega tutti frutti pseudointelektualnych matiek 😉 Uzi si volno od deti mimo MK a nech padne na uzitok, bru neskodlivu noc 😉
@preshibana profi mega tutti frutti pseudointelektualnych matiek + eňo ňuňo hyper super ťuper matiek... kto doplni? 😀 😀
ja ich kupujem 1,5 roka a nič nespôsobili