Ahojte, chcem sa spýtať či objednávate z H&M online, aké máte skúsenosti? dá sa tovar vymeniť aj na pobočke potom a ešte jedna otázka, poznáte neoprénove tenisky, ako sa udržiavaju (našla som krásne detské) len neviem či sa budú dobre čistiť. Ďakujem
ja som s hm spokojna, ale objednavam len to, co viem, ze nebudem vracat. ale to tak vseobecne v eshopoch
objednavala som len raz, prislo do par dni, kurier doniesol, zaplatila som. Co viem, ze ked vracias, tak zaplatis nejakych 3,50, takze ja by som objednala len nieco co urcite nebudem vracat...
A ja som tovar vracala..bol v hodnote 19.98€. na účet mi po 2 tyždnoch vratili 20.00€. Skoro som odpadla. Páčilo sa mi že som si zavolala pre tovar kuriera..ani som ten obal neoznačila, nestihla som, prišile este v ten deň. Ja som bola veľmi spokojna.
objednavku som vratila dva krat celu, s vratenim sumy nebol problem,ale uz neobjednam,nepacila sa mi kvalita v HM pri objednavke cez internet
Ďakujem pekne
Ja len doplním,že sa dá vrátiť aj cez slovenskú poštu. Treba poslať doporučene. Na viacej otázok Vám radi odpovieme v súkromnej skupine H&M 🙂 pekný deň
@lussia151lucia prosím, kde nájdem tú súkromnú skupinu? Ďakujem :-*
@dzubo pridám ťa
@lussia151lucia ďakujem 😉
mne nesedia velkosti..a napr. ked som naposledy chcela nohavice pre mna,poslali nieco,co by bolo mozne obliect tak maximalne prvacke na zs,to ma dorazilo.kedze mi to pripominalo nakup z aliexpresu...aj kvalitou som bola sklamana-nesediace diely na pulovri ci nohaviciah a pod. ...oplatili sa mi obliecky na vankusiky,vyuzivam postovne zadarmo...vracala som naspat vela krat,skoro z kazdeho nakupu ☹ vratenie peniazkov na ucet bohuzial niekedy dlhsie trva a treba aj urgovat,pri platbe kartou vopred sa objednavka navyse zdrzala...ale minule ma prekvapili,ked som reklamovala synove tenisky,ze po mesiaci boli prasknute a trhali sa-tak mi poslali celu sumu naspat bez okolkov...je fajn,ze si mozes objednat priamo zvoz kurierom,ked vracias tovar,ale ak len menis velkosti alebo sa ti nepaci kvalita a nereklamujes,tak ti stiahnu sumu za vratenie....
@lussia151lucia , prosím, vedela by si ma pridať do skupiny? Ďakujem pekne.
Moja skúsenosť je momentálne takáto . Objednavala som tričko a bluzku ( všetko detské ). Blúzka bola v zľave za 9 EUR , povodne 13. Tričko stalo 6 EUR . Prišiel mi mail , že moja objednávka je na ceste - blúzka za 13 EUR . O tričku ani zmienka , o zľavnenej blúzke detto. Napísala som im a odpísali mi , že bluzku mi stornovali s príde mi len tričko za 9 EUR s postovnym . Som pekne nastvata. Myslím , že o nejakom storne by mali zákazníka informovať . A po ďalšie , určite by som neobjednala len tričko , keď už mám platiť poštovné .. no otras . A o maily , že mi posielajú hento a poslali niečo úplne iné sa ani nevyjadrujem .
@lussia151lucia ahoj, ako sa prosim ta da vratit tovar do HM cez postu? Iba doporucene poslat na ich adresu?
@zuzanka2406 dost dlho sa caka na tovar cca tyzden aj viac. Vratit sa da jednoducho ajked dlho im trva kym posli € naspat. Je to dost pomale ale zas vyhodou je ze je vacsi vyber ako v obchode. Velkosti sedia kazdemu dietatu inak takze pomeraj a uvidis ci sa trafis a casom uz budes vediet aku velkost. Ja som naposledy objednala bundu na jar ale je obrovska tak ostane na jesen 🙂
@katka_1 Ahoj, dá sa kuriérom ale aj poštou. Odporúčam posielať ak poštou len doporučene. Ak niečo kľudne napíš správu..
@lussia151lucia ahoj, ja by som chcela poslat postou, akceptuju aj takto ? treba aj poistit balik ? dakujem
@hermiona368 ahoj, stačí poslať ako doporučený list
@lussia151lucia dakujem, pojdem zabalit a poslat
@lussia151lucia Moja skúsenosť s vrátením tovaru do H&M. Ja som posielala takto tovar späť doporučene poštou, čo ma vyšlo 2,40€ a keďže som videla, že ani po mesiaci od prevzatia balíka mi nič nevrátili, napísala som im na zákaznícky servis. Potom mi prišiel e-mail, že objednávka bola "dnes zaevidovaná".. nie pred mesiacom, ale dnes a vo faktúre mi zaúčtovali ešte aj poplatok za vrátenie 3,99€. Takže dokopy ma to vrátenie vyšlo 6,39€!! A samozrejme nemám ešte ani peniaze za vrátený tovar. Po tejto skúsenosti H&M nikdy viac 🙈
@mia8888 treba im napisat, lebo v podmienkach maju uvedene, ze ak poslem inak nebudú ti účtovať poplatok za vratenie. Ja to idem prave dnes poslat postou ale ako citam asi je lepsie poslat do kurierom
@hermiona368 Už som im napísala, no zatiaľ som žiadnu odpoveď nedostala. Som zvedavá, ako to dopadne a akú sumu mi nakoniec vrátia a kedy vlastne. Veď práve, že na stránke to napísané majú, no len či to aj dodržiavajú, keď sa s nimi musí toľko človek doťahovať a urgovať ich. Asi je naozaj istejšie poslať to kuriérom.
@mia8888 dufam, ze to coskoro vyriesia, lebo nie je to ze par centov aby clovek mavol rukou. Objednavam uz dlho cez net, len prvy krat som zobrala topanky a ani jedni nesedia 😞
H&M som mala rada kupovala veci, ale na jednej strane vydržia tak dve tri oprania a HMko je typickým predstaviteľom fast fashion, zvyšuje znečistenie využíva otrocku a detsku prácu.. už má tak ten obchod neláka
@zuzanka2406 sa mna super..objednavam stale odtial lebo na predajni vela veci nemaju a takto si v klude nakupim..
@hermiona368 Veď práve. Ja som takisto vracala topánky. Tiež mi žiadne od nich nesedia.
@zun Ja som na nich taktiež zmenila názor presne z tých istých dôvodov. Bodaj by bolo viac takých uvedomelých ľudí ako vy.
@zun a ako vies ze ostatne spolocnosti toto nerobia ? urcite sa s tym nikto nechvali.
@hermiona368 vsetci to robia
Neda sa menit na pobocke,iba posielat spat.Doba vratenia prenazi je na sucasne pomery medzi eshopmy v pripade vratenia tovaru pridlha.zakazdym sa mi stane ze musim po termine volat a urgovat kde su peniaze.Minule mi oznamili ze zasielka isla omylom do Madarska,inokedy ze sa mi ospravedlnuju za neprijemnosti a vkladaju mi kredit na dopravu ktory ale nenabehol a taketo pikoskuy.Mam rada HM a zrejme objednam aj nabuduce ale ich eshop a sluzby su mimoriadne slabe,nikoho slabsieho nepoznam.maju sa co ucit nap.od ZOOT.