Ahoj mamicky. Chcem sa poinformovat ohladom cistenia nadrze vody parneho mixera avent. Samozrejme vodny kamen je top ale su tam aj hnede usadeniny, ktore neako nemyslim ze skodia no pre moje kuzelne vsetkovidiace oci skodia. Cistila uz niektora majitelka tento pristroj? A ako? Voda ocot citron? Dakujem. Inak mimochodom, zabralo mi vela casu rozhodovanie sa ci kupit ci nie, napokon som riskla a je to fakt super pomoc...odporucam...aj s pod ruky pri preskumani predajneho stroja. Dakujem...krasny den nam vsetkym.
Mas na mysli spodnu cast, kde je aj elektrika?
Ja davam za lyzicku a pol citrodeko, vodu podla odmerky max
Necham prebublat 5 min
Potom ten sajrajt vylejem
A cistiu vodou 20 min. Proces naparovania pustim
Tak to je aj v navode
Jaj rychlejsie som pridala prispevok ako som dokoncila myslienku hihi...nechcela som risknut pokazenie stroja ak by nahodou. Tak to funguje ako varna konvica...ako casto to robis?
Tiez prilejem ocot a necham zovriet vyplachnem preplachnem aj je ok
@badyna100 to by som aj ja bola zvedava🙃 bojim sa ze to zlomim
@badyna100 ako myslis oddelit ktore dve? vrch a spodok alebo? prepac len nechapem...
https://www.brendon.sk/philips-avent-combined-s...
pozri si video ci myslis oddelit takto
Bielu časť od sivej...je to tá ručka od nádoby. Ci sa to dá oddeliť. Dakujem
@badyna100 ahoj, mne sa tam tiez po pol roku pouzivania dostala spina, a uz som sa na to nemohla pozerat :D tak manzel to skusil oddelit a podarilo sa 😊 prikladam foto - tu dolnu cast oddelil tak, ze pomalicky a opatrne po obvode to poddvihol a obchadzal nozikom. Su tam 4 poistky, tak to potom ako keby 4x pukne. A rucku (najlepsie niecim nie ostrym) - podoprel to tiez najskor z jednej strany, a naslednej z druhej strany. Potom isiel postupne po celej rucke a znova tam pukali poistky, a islo to dole. Vo vnutri su este dva srobiky a to sa normalne len vysrobuje a hotovo. Tak sa strasne tesim z toho :D
dievčatá a otecko 🙂 ste šikovné-ý, super, určite ste pomohli dalsím mamičkam...ďakujem aj za ne 🙂
@badyna100 Ahoj. Podarilo sa to aj Vám oddeliť?
@tulipanicek Ano je to jednoduche...pekne som to vyčistila
@badyna100 Uuu paráda. Poobede bude manžel rozoberať 😁 Už sa teším. Som fakt rada že sa to dá
Čistenie parného mixéra
Ahoj, ja dávam nadobku s príslušenstvom do umývačky a usadeniny sa mi nerobia.