Pre 8m babo hriat vyzivu ( kupovanu )v mikrovlnke je to v poriadku ?
Ja stale zohrievam vo vodnom kupeli
Vdaka
zjest to moze, samozrejme, je to vsak vyzivovo nulova hodnota...ta mikrovlna svojim ziarenim vsetko zabila
@monsterablue urobila si mi den 😂😂😂
To je hovado, ten tvoj muž. 😁😁😁😁 Žena, nestresuj preboha. Ale že je výživa kupovaná, to ti nevadí.😁
Jasne, ze moze. Vacsina ludi ohrieva jedlo detom v mikrovlnke.
Je to v poriadku, len ju treba rozmiešať, aby bola ohriata rovnomerne. Skodlivost mikrovlniek nebola nikdy presvedčivo dokázaná , aj keď ju používam čo najmenej 🙂
Vtipné, ze si myslíte, že mikrovlnka zabila všetky hodnotné vitamíny v kupovanej odpadovej výživy.🤣 Co tak nastrúhať čerstvé ovocie??
Áno, môže to dieťa vpohode zjesť 😅.
@monsterablue "Vysledkom dohody moze byt aj vyhodenie mikrovlnky."
Ja ze vyhodenie muza. 🙂
ja (podla MK standardov evidentne matka nehodna) som bezne dietatu zohrievala jedlo v mikrovlnke 🙂 takze za mna v pohode mozes dat dietatu
@gelifil prosim ta, ake ziarenie ma mikrovlnka, ze vsetko zabila? Vies co su mikrovlne ziarenia a ze na akom principe zohrieva jedlo, ze pises taketo bludy?
Nic sa tomu jedlu nestane, iba to, ze sa zohreje.
Asi off topic, ale výživu by mi nenapadlo vôbec zohrievať 🤔
Áno zohrievame, nie nekupujeme.
@gelifil Vies co sa v mikrovlnke deje? 😁 https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Mikrovlnná_rúra
@stanulienkat odpadovej výžive? 😳
Niektoré by ste si mohli pozrieť, ako presne mikrovlnka zohrieva jedlo, na základe akých fyzikálnych zákonov. že žiarenie zabíja vitamíny...😂
Nastruhaj dietatu jablko, k tomu banan alebo ine ovocie. Kupovana vyziva je nutnost na cestovanie, nie na denne stravovanie, ved to ma nulove vyzivove hodnoty.
😃😃😃 skus sa spytat tej zeny ktora sla spravit pomaly vyplach zaludka synovi kt. Si odkusol z neuvarenej parky.
Je to ok
Áno, je to ok. Nebude až taká "výživná", ale zasýti a neublíži, neboj. 🙂
Ja bežne ohrievam vo vodnom kúpeli, ale keď som mala na ponáhlo, tak som šupla aj do mikrovlnky zohriať už.
@luciaaaaa ako myslíš nulové výživové hodnoty? Veď toto nie je vôbec pravda. Je to sterilizované jedlo. Bežne sa to robí aj robilo v minulosti. Niektorí dávajú do mraziaku, niektorí sterilizuju. Vy ste doma v živote nezavarali? Lebo my veľa
oooo, toto bude zas diskusia o predbiehani sa, kto je lepsia matka a kto NIKDY dietatu nedal ziadnu vyzivu, varil vsetko cerstve, ziadne sladkosti, a blabla bla
nic sa dietatu nestalo. nerobit cirkus z blbosti.
Ja len takto
😂😂😂
@snehulak77 nie, mrazene a sterilizovane nie je to iste, skus pouzit google. a mimochodom, ty bezne jes doma sterilizovane jedlo? A povazujes to za zdrave? Pisem o pouzivani obcas, nie denne. Nie, sterilizovane jedlo jest na dennej urcite nie je zdrave. A obzvlast pre 8 mesacne dieta.
Zabil vsetky vitaminiky mineraliky len tu blbost nechal plavat na povrchu😂😂😂
@luciaaaaa sterilizované jedlo rozhodne neznamená nulová výživová hodnota. Áno, pozerala som si, čo robí s potravinami sterilizácia.
@luciaaaaa sterilizovane jedlo doso jedine o termonestabilne latky, vacsinou je to len vitamin C. Ostatne vyzivove hodnoty ostavaju zachovene. V mrazenom sa zachova aj ten C vitamin, ale pri dalsej tepelnej uprave sa straca aj ten. Aj cerstva zelenina a ovoci skladovanim straca vitamin C, dlhodobo skladovana velmi vyrazne. Takze zas az taka vyhra dnes nie je ani vlanajsia cerstva mrkva alebo jablka.