Môžem dať 7-mesačnému dieťaťu jesť chrumky počas jazdy autom?

linda97
23. dec 2022

Ahojte je bezpecne davat 7mesacnej papat chrumky vo vajicku za jazdy?

lorin29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rk123
23. dec 2022

nie nie je

kikuska872
23. dec 2022

@linda97 chrumky vo vajíčku?😳🤔 môj názor že počas jazdy by sa deťom nemali podávať tekutiny ani strava , nakoľko sú tam otrasy , môže mu zabehnúť. Radšej zastaviť nech sa napapá.

syslik81
23. dec 2022

je dobre davat 7 mesacnemu akukolvek chrumku? mu daj radsej zeleninu alebo ovocie chrumat a nie za jazdy

majlo1234
23. dec 2022

Mna to zachranilo pri dlhych cestach v case, ked nechcel sediet syn v autosedacke. To sme prezili len na chrumkch a tycinkach. Nakolko je to bezpecne, je otazne

jjanulienka
23. dec 2022

Bože, ja som fakt vypatlana ja dobru chvíľu rozmyslam, že aké sú to chrumky vo vajíčku 😅😅😅 normálne som rozymslala ako si to urobila či jak chleba vo vajci😅😅😅🤦‍♀️

martinka13
23. dec 2022

My sme dávali kukuričné, nesolené. Súhlasím, že je tam určite riziko.

adrianka2606
23. dec 2022

@jjanulienka Ani ja neviem 😂😂😂

majka1921
23. dec 2022

@jjanulienka nie si jedina :D tiez som musela 2x precitat

lorin29
23. dec 2022

@jjanulienka ja som preto radšej zmazala komentár 🤣🤣🤣🤣pretože som tiež chcela vedieť aké sú to chrumky vo vajicku🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

linda97
autor
23. dec 2022

@jjanulienka 😂😂😂

jjanulienka
23. dec 2022

@lorin29 😅😅😅😅😅😅😅ďakujem, že nie so jedina 🙏🙏dlho som už doma🤔a do septembra daleko, snáď budem vedieť ešte aspoň citat keď už neviem citat s porozumením 😅😅😅

jjanulienka
23. dec 2022

A jasne klasické kukuričné chrumky úplne v pohode veď to aj keď zabehne hneď sa to roztopí

dominikamacakova
23. dec 2022

Ja som dávala chrumky aj tyčinky aj kadečo, ale sedela som pri dieťati vzadu. Kebyže šoférujem tak nedám nič

viestta
23. dec 2022

@jjanulienka nie si sama. Ja som tiez bola zvedava na ten recept 😀

lorin29
23. dec 2022

@jjanulienka ja 2 roky a mam pocit ze čím ďalej tým mi to menej mysli🤣🤣🤣🤣

cimage
23. dec 2022

Ja davam malej, ved by z vajca vyskocila ked uz nic ine nezabera.
@jjanulienka Mozeme vyskusat, mozno to bude super recept

danieladugard
23. dec 2022

🤷🏻‍♀️ mas zrkadlo, aby si na dieta videla?

evaachesa
23. dec 2022

Myslím že mám nejaké staršie chrumky... urobím zajtra na raňajky ... Vďaka za tip. 😃👍😂

zorkahorka
26. dec 2022

🤣 chrumky vo vajicku 🤣 ok,uz mi doslo 🤣 no... ja som mala vajicko na ociach na prednom sedadle, nesolene chrumky som mu bezne davala a nikdy sa s nimi nedusil.ale v aute ich casto nemal,vtedy dudlal cumel a uprene a zamilivane kukal na mna 😀

linda97
autor
30. dec 2022

Pobavila som sa vobec mi nedoslo jak to mohlo vyzniet snad ale ste ziadna zbytocne nevyprazala 😀 no ja sedim pri nej nesoferujem ale bojim sa este pred cestou sa mi zacala dusit v babybjorn 🥺

zorkahorka
30. dec 2022

@linda97 hm. Urcite sa dusila? Nemohlo jej len zabehnut? Vela mam zabehnutie povazuje za dusenie a velmi stresuju. Mojim detom velakrat zabehlo, ale nechala som ich tak.vykaslali a papali dalej