Ahojte je bezpecne davat 7mesacnej papat chrumky vo vajicku za jazdy?
nie nie je
@linda97 chrumky vo vajíčku?😳🤔 môj názor že počas jazdy by sa deťom nemali podávať tekutiny ani strava , nakoľko sú tam otrasy , môže mu zabehnúť. Radšej zastaviť nech sa napapá.
je dobre davat 7 mesacnemu akukolvek chrumku? mu daj radsej zeleninu alebo ovocie chrumat a nie za jazdy
Mna to zachranilo pri dlhych cestach v case, ked nechcel sediet syn v autosedacke. To sme prezili len na chrumkch a tycinkach. Nakolko je to bezpecne, je otazne
Bože, ja som fakt vypatlana ja dobru chvíľu rozmyslam, že aké sú to chrumky vo vajíčku 😅😅😅 normálne som rozymslala ako si to urobila či jak chleba vo vajci😅😅😅🤦♀️
My sme dávali kukuričné, nesolené. Súhlasím, že je tam určite riziko.
@jjanulienka Ani ja neviem 😂😂😂
@jjanulienka nie si jedina :D tiez som musela 2x precitat
@jjanulienka ja som preto radšej zmazala komentár 🤣🤣🤣🤣pretože som tiež chcela vedieť aké sú to chrumky vo vajicku🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@jjanulienka 😂😂😂
@lorin29 😅😅😅😅😅😅😅ďakujem, že nie so jedina 🙏🙏dlho som už doma🤔a do septembra daleko, snáď budem vedieť ešte aspoň citat keď už neviem citat s porozumením 😅😅😅
A jasne klasické kukuričné chrumky úplne v pohode veď to aj keď zabehne hneď sa to roztopí
Ja som dávala chrumky aj tyčinky aj kadečo, ale sedela som pri dieťati vzadu. Kebyže šoférujem tak nedám nič
@jjanulienka nie si sama. Ja som tiez bola zvedava na ten recept 😀
@jjanulienka ja 2 roky a mam pocit ze čím ďalej tým mi to menej mysli🤣🤣🤣🤣
Ja davam malej, ved by z vajca vyskocila ked uz nic ine nezabera.
@jjanulienka Mozeme vyskusat, mozno to bude super recept
🤷🏻♀️ mas zrkadlo, aby si na dieta videla?
Myslím že mám nejaké staršie chrumky... urobím zajtra na raňajky ... Vďaka za tip. 😃👍😂
🤣 chrumky vo vajicku 🤣 ok,uz mi doslo 🤣 no... ja som mala vajicko na ociach na prednom sedadle, nesolene chrumky som mu bezne davala a nikdy sa s nimi nedusil.ale v aute ich casto nemal,vtedy dudlal cumel a uprene a zamilivane kukal na mna 😀
Pobavila som sa vobec mi nedoslo jak to mohlo vyzniet snad ale ste ziadna zbytocne nevyprazala 😀 no ja sedim pri nej nesoferujem ale bojim sa este pred cestou sa mi zacala dusit v babybjorn 🥺
@linda97 hm. Urcite sa dusila? Nemohlo jej len zabehnut? Vela mam zabehnutie povazuje za dusenie a velmi stresuju. Mojim detom velakrat zabehlo, ale nechala som ich tak.vykaslali a papali dalej