Môžem dať 10 mesačnej dcére varenú cibuľu do polievky?

moniciak
29. dec 2011

Ahojte patrím medzi mamky štýlu "pomaly ďalej zájdeš" a s príkrmami idem na to pomalšie teda začínam už s troškou šošovice špenát (takmer všetky druhy zeleniny ovocie aj kuracie a teľacie maso aj žĺtok do polievky pudingy krupica so Sunárom ) nevedela som však či už cibuľu môžem dať a chcem nejakú zmenu tak vám ˇxdakujem za odpovede 🙂

fugu77
29. dec 2011

Urcite ano. Ja mojej davam cibulku vyvqrit do vyvarov uz asi 2mesiace . Mame 9,5m. 🙂

anjelicek26
29. dec 2011

@moniciak - s cibule naduva, ale do vyvaru ci zeleninovej polievky ju kludne dat mozes, ja som ju do slepacej pridavala od zaciatku, ale kym som mu to zmixovala som to vybrala, mixovala som mu len kusky cervenej repy, mrkvu, mäsko, cestovinu a vyvar k tomu.

Skusala si cervenu tekvicu a batata zemiaky? Je z toho uzasna polievka, staci osmazit na masle a potom ponornym mixerom zmixovat, je to za 15 minut hotove, nas maly sa po tom isiel utlct, ma to taku nasladlu chut.

helimama
29. dec 2011

ja som najprv začala pridávať pór a včera mala prvý krát kurací vývar a v ňom vyvarenú cibuľu a chutilo veľmi, máme 8 a pol mesiaca

renatka737
29. dec 2011

Ahoj ja som davala vsetku zeleninu malej uz 6.mes.a nic jej nebolo. mrkvu papala uz v stvrtom. Malej robim vsetky polievky a vsetky zje dokonca aj cesnacku kremovu

vefi89
29. dec 2011

varená ani pražená neublíži, pokiaľ jej nebude moc veľa 🙂 myslím sa to v ostatnej zelenine stratí 🙂

lenka0283
29. dec 2011

ja tiez davam...a nikdy jej nic nebolo..:0)

severankasr
30. dec 2011

moni, jasne, ze mozes...my sme jedli temer vsetku zeleninu v tom case a vsetko bolo OK.

mircalla
30. dec 2011

ja som davala az neskor, ale tak male mnozstvo hadam hej