Koľko mäska má spapať 12-mesačné dieťa?

3. okt 2022

Koľko g mäska mu dať? On je vždy hladný aj každé dve hodiny.

zuzanka.zuzu
3. okt 2022

1. ROČNÉ dieťa 🙄
2. ty mu ešte vážiš??? 😲 má nejaké zdravotné komplikácie alebo prečo? však koľko zje toľko zje...

taga
3. okt 2022

Myslis rocne dieta? 😉
Ked mu chuti, tak mu daj viac alebo viackrat, ziadna veda...

lentilka1994
3. okt 2022

ja osobne som synovi nikdy nevazila jedlo kolko zjedol tolko zjedol

klarissa25
3. okt 2022

Vážiš ročnému dieťatu? Koľko mu chuti nech zje...bože.. ženy..🤦‍♀️🤦‍♀️

patka06
3. okt 2022

Presne toľko koľko mu chutí

beata_k
3. okt 2022

Tak mu daj ked je hladne. Ci kde je problem?

petamich
3. okt 2022

zeny nebudte hnusne - do roka vam pediatricka povie (aspon ta nasa), ze ma mat max. 50-75g v hotovom stave, no tak sa aktualne pyta, ze kolko od roka lebo nevie 🤷‍♀️ a teda ja osobne mu to uz teraz nevazim, kedze neje porcie ako dospely clovek a ledva polovicne, tak si myslim, ze je to okej, u nas je aktualne problem nejake maso do neho dostat, tak ked chce davam a davam 🙂

kikusj
3. okt 2022

Tiez si myslim, ze netreba regovat na otazku boze daj mu kolko chce. Otazka bola konkretne na masko. Ja ako prvorodic som tiez riesila a niekedy stale riesim malickosti, na ktore s odstupom casu mavnem rukou 😄 Pripajam foto z 1 zdroja, avsk co zdroj, to mierne odlisnosti, netreba sa toho striktne drzat 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. okt 2022

Ďakujem že sa našli aj dámy čo vedia normálne reagovať...🙂

poslednepogo
3. okt 2022

Myslím 25-40

anickaaa6aaa
3. okt 2022

No ja sa priznám že som nikdy nevážila. Proste od oka. Ale mäsko mal tak raz za den.

zorana999
3. okt 2022

@poslednepogo presne. Od 25 - 40g. Keby to chces autorka tabulkovo 🙂

ankare
3. okt 2022

Pokojne daj aj viac mäsa,nech je sýty.

autor
3. okt 2022

Tak áno mäso mu vážim..a teraz zje 60g a tiež nieje zdravé si myslím pchať koľko len chce mäsa do takého malého telíčka...

beata_k
3. okt 2022

No lenze sama pises, ze je hladne. To mu akoze nedas lebo tabulka nepusti?

petamich
3. okt 2022

@beata_k to ale predsa neznamena, ze ma do neho pchat len maso 🙂 jednak ma aj prilohu, omacku, mozno zeleninu a zrejme aj polievku a okrem toho je este niekolkokrat cez den a moze/nemusi maso, v tomto s nou suhlasim, ze rocne dieta asi nema zjest 200g rezen 🥴 rocne dieta uplne este nepozna mieru a ked je jedak musi to regulovat rodic, ked nas Miso mal obdobie "jem ako drevorubac" musela som to korigovat, lebo v noci bol hore a bolelo ho brucho

1mina
3. okt 2022

Odmeriavala respektive porcovala som do mracaka max tak do roka, potom uz len odoberam z nasho obeda 🙂 a to je individualne starsia masko moc nechcela malemu este prikladam...podla dr uz mozu spapat kolko im chuti

beata_k
3. okt 2022

@petamich Tak hadam dietatu nedava na obed iba kus masa. Dufam, ze ma k tomu masu aj zeleninu vo vhodnom pomere. Ale nechat si hladne dieta? Mi rozum neberie.

majlo1234
3. okt 2022

No tak hadam to moj syn prezije, on malokedy zje co i len misticku prikrmu, neni dobry jedak, a uz som vzdala vazenie. Zje, co zje. Ked chce, tak davam dokedy chce. Ked nechce, nechce a nezje nic

andreatytler
4. okt 2022

Vies, co. Vyskusaj raz a davaj mu dokedy bude pytat a ak spraska dve kuracie stehna a potom sa bude v pohode hrat, budes vediet na com si a ak to vyvrati, budes vediet ze ho musis stopnut.
Myslim ze vela deti ma automaticku stopku a prestanu jest ked uz nie su hladne. Ale to len vtedy ked sa sam krmi. Ak ho krmis ty, tak to moze automaticky otvarat usta vzdy ked ide lyzica.

autor
4. okt 2022

@beata_k keď je hladné tak nie asi že dám zase, možno je hladné lebo viac spáli lebo začal chodiť, bože žena načo reaguješ