Kedy ste dali svojim deťom kukuričné chrumky, v akom veku?
vobec :P ale bezne to deti papaju ked zacnu s prikrmami... 🙂
Až teraz- 7.-8.mesiac....ale to aj tak len vtedy,keď si na to spomeniem. Cca raz za dva týždne, veľmi jej to nechutí 😀
v 5-6 mesiaci, ale nesolene 🙂
7 mesiacov, nesolene
ja som dala v 7.mesiaci ryžové...ale lepšie jej chutia pohánkové..kukuričné sme ešte nedávali..
v 8-9 mesiaci
......moj ich nemusííííííí.......pchala som ho a pchala chrumkami,asi som mu ich sprotivila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ked uz sedi, tak ich uz moze sam papat
V osmom mesiaci ale skoro sa zadrhla a to vedela uz celkom slusne jestja by som to znovu neriskovala a dala ich az od roku
ja som zacala pred par dnami. malu sice stale plne kojim, ale pediatricka mi na poradni povedala, ze uz mozem dat malej cmulat rozok, chlieb a ja som k tomu vsunula aj kukuricne chrumky. Podla najnovsich studii vraj je dcerka teraz v alergickom okienku a vraj vdaka tomu by mala v buducnosti dobre znasat lepok. tak uvidime 🙂
Moje mali 6 mesiacov
moje mali v 6 mes. ked vedeli pevne sediet 🙂 a kupovala som tie neslane 🙂
cca pol roka, ale nechutia jej... ale ked sa dostane k chipsom a granulam to len cumim ako jej chutia 🙂
my v 7mes. NESOLENE a vemi mu chutia ale davam tak raz za cas, neviem ci moze ich spapat viac...tak 2-3 za den ale nie po sebe pocas dna...vzdy ked papkame nieco my musi aj on tak mu dam jednu tak na oblbnutie 😀 😀
1 rok 🙂
vcera a dnes ma presne pol rocka 🙂
v nejakom 8.mesiaci pokial ma pamat neklame. Samozrejme, neochutene.
okolo pol roka, ked sme boli na slovensku, ale vobec mu nechutili.
v principe tam myslim nie je nic, co by dieta nemohlo od zaciatku prikrmov, samozrejme treba sledovat, ci sa tym dieta nedrhne... 😉
ja som jej tiež dala tak nejak v 7 mesiaci ale na nejaký čas som s tým musela urobiť pauzu lebo herečka si odhryzla veľké kusy a skoro sa mi zadrhla... ale už je to v pohode. chutia jej aj tie dlhé piškotky od nestle, tie priam miluje 🙂
Teraz v 7 mesiaci.Aj tie detské piškotiky som skúsila no nedávam mu ich veľmi lebo sú strašne sladkééé.Na to má ešte čas.Skúsila som graham.rožtek a ten mu teda chtííííí.Ani nepípne ako s ním bojuje.Ešte nemá ani zúbok tak sa trápi ako vie.No úžasná zábavka preňho.Premňa potom to upratovanie všadeprítomného rožteka 🙂))
ahoj asi ked mala naša 7m a nikdy vaic tak ju zapieklo že sme museli utekat na kramáre
Aj ja som začala davať malej kukrične chrumky keď mala 5 mesiacou. Chuti jej to veľmi a zaroveň si tlači aj ďasno s tým. Tak je to super 🙂
ked mal 6 mes.
po pol roku a nesolene - v kauflande sme kupovali velke balenie 🙂 a dodnes obaja kukuricne chrumky miluju
Ahojte baby...malý má 6 mesiacov a chcela by som mu začať dávať nesolené kukuričné chrumky, ale mám strach aby si neodkusol velky kus a aby mu to nezabehlo...má už 2 zúbky dolné
hned ako sa dalo, ale nechutilo jej, sama si ich vybrala az podstatne neskor, ked videla chrumat ine deti. Je to individualne, nemusis sa bat ich dat dietatku, len daj nesolene
ahoj my sme zacali v 8 mesiaci,kupujeme v tescu kukuricne chrumky s nrkvou,alebo cviklou a su bio stoja 0,70€ a chutia mu 🙂
Niekedy okolo 7 mesiaca, nesolene (vynikajuce su v priesvitnom sacku s modrou potlacou a medvedom velkym, ale neviem kde vsade to maju, ja to kupujem v Milk Agre)...a piskoty nevajecne, bezlepkove...potom od roka som dala uz aj vajecne piskoty obcas
5 mesiac 🙂 to mu nezabehlo