Kedy ste dali deťom prvýkrát kukuričné chrumky?

zuzulik253
23. nov 2012

Kedy ste dali svojim deťom kukuričné chrumky, v akom veku?

enya00
23. nov 2012

5 mesiac 🙂 to mu nezabehlo

simca06022011
23. nov 2012

vobec :P ale bezne to deti papaju ked zacnu s prikrmami... 🙂

veronininika
23. nov 2012

Až teraz- 7.-8.mesiac....ale to aj tak len vtedy,keď si na to spomeniem. Cca raz za dva týždne, veľmi jej to nechutí 😀

xenicka13
23. nov 2012

v 5-6 mesiaci, ale nesolene 🙂

albao
23. nov 2012

7 mesiacov, nesolene

mariannan
23. nov 2012

ja som dala v 7.mesiaci ryžové...ale lepšie jej chutia pohánkové..kukuričné sme ešte nedávali..

evickapooh
23. nov 2012

v 8-9 mesiaci

miskakyska
23. nov 2012

......moj ich nemusííííííí.......pchala som ho a pchala chrumkami,asi som mu ich sprotivila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

puskaruka
23. nov 2012

ked uz sedi, tak ich uz moze sam papat

renatka100
23. nov 2012

V osmom mesiaci ale skoro sa zadrhla a to vedela uz celkom slusne jestja by som to znovu neriskovala a dala ich az od roku

hamca
23. nov 2012

ja som zacala pred par dnami. malu sice stale plne kojim, ale pediatricka mi na poradni povedala, ze uz mozem dat malej cmulat rozok, chlieb a ja som k tomu vsunula aj kukuricne chrumky. Podla najnovsich studii vraj je dcerka teraz v alergickom okienku a vraj vdaka tomu by mala v buducnosti dobre znasat lepok. tak uvidime 🙂

sssimi
23. nov 2012

Moje mali 6 mesiacov

titulienka
23. nov 2012

moje mali v 6 mes. ked vedeli pevne sediet 🙂 a kupovala som tie neslane 🙂

danusskaaa
23. nov 2012

cca pol roka, ale nechutia jej... ale ked sa dostane k chipsom a granulam to len cumim ako jej chutia 🙂

verronicka
23. nov 2012

my v 7mes. NESOLENE a vemi mu chutia ale davam tak raz za cas, neviem ci moze ich spapat viac...tak 2-3 za den ale nie po sebe pocas dna...vzdy ked papkame nieco my musi aj on tak mu dam jednu tak na oblbnutie 😀 😀

snopkulka
23. nov 2012

1 rok 🙂

lejlla
23. nov 2012

vcera a dnes ma presne pol rocka 🙂

ginger_fox
23. nov 2012

v nejakom 8.mesiaci pokial ma pamat neklame. Samozrejme, neochutene.

ikke
23. nov 2012

okolo pol roka, ked sme boli na slovensku, ale vobec mu nechutili.
v principe tam myslim nie je nic, co by dieta nemohlo od zaciatku prikrmov, samozrejme treba sledovat, ci sa tym dieta nedrhne... 😉

ladyka8
23. nov 2012

ja som jej tiež dala tak nejak v 7 mesiaci ale na nejaký čas som s tým musela urobiť pauzu lebo herečka si odhryzla veľké kusy a skoro sa mi zadrhla... ale už je to v pohode. chutia jej aj tie dlhé piškotky od nestle, tie priam miluje 🙂

ive3t
23. nov 2012

Teraz v 7 mesiaci.Aj tie detské piškotiky som skúsila no nedávam mu ich veľmi lebo sú strašne sladkééé.Na to má ešte čas.Skúsila som graham.rožtek a ten mu teda chtííííí.Ani nepípne ako s ním bojuje.Ešte nemá ani zúbok tak sa trápi ako vie.No úžasná zábavka preňho.Premňa potom to upratovanie všadeprítomného rožteka 🙂))

lady511
23. nov 2012

ahoj asi ked mala naša 7m a nikdy vaic tak ju zapieklo že sme museli utekat na kramáre

dominga1
8. dec 2012

Aj ja som začala davať malej kukrične chrumky keď mala 5 mesiacou. Chuti jej to veľmi a zaroveň si tlači aj ďasno s tým. Tak je to super 🙂

abbie
8. dec 2012

ked mal 6 mes.

nadhera
8. dec 2012

po pol roku a nesolene - v kauflande sme kupovali velke balenie 🙂 a dodnes obaja kukuricne chrumky miluju

smile31
31. júl 2015

Ahojte baby...malý má 6 mesiacov a chcela by som mu začať dávať nesolené kukuričné chrumky, ale mám strach aby si neodkusol velky kus a aby mu to nezabehlo...má už 2 zúbky dolné

jarka87
31. júl 2015

@smile31 osobne si myslim, ze mozes zacat. praveze, ked ma zubky uz, tak to rozuzle skor :D ja som mojej zacala davat, ked mala 8 m, ale ona bola bezzuba a vedelo sa jejt o i tak rozpustit :D to sa rozpusti :D

strociatka
31. júl 2015

hned ako sa dalo, ale nechutilo jej, sama si ich vybrala az podstatne neskor, ked videla chrumat ine deti. Je to individualne, nemusis sa bat ich dat dietatku, len daj nesolene

lienkaam16
31. júl 2015

ahoj my sme zacali v 8 mesiaci,kupujeme v tescu kukuricne chrumky s nrkvou,alebo cviklou a su bio stoja 0,70€ a chutia mu 🙂

reni1512
31. júl 2015

Niekedy okolo 7 mesiaca, nesolene (vynikajuce su v priesvitnom sacku s modrou potlacou a medvedom velkym, ale neviem kde vsade to maju, ja to kupujem v Milk Agre)...a piskoty nevajecne, bezlepkove...potom od roka som dala uz aj vajecne piskoty obcas