Ahojte mamičky od koľkých mesiacov môžu detičky tvaroh naša princezná bude mať 9 mesiacov ... abo lepšie povedané čo môže papať všetko? Zatiaľ papame mrkvu zemiak batat brokolicu hokaido karfiol jablko kuracie mäso kaleráb banán broskyne ako ne je tak broskynu len výživu zajačie mäso ...
Tvaroh nie, ale jogurt, cestoviny, chlebik, bulgur, kuskus, pseno, ryza, rozne kaše na veceru-ovsena, ryzova, pohankova...a do toho trocha ovocia-hruska napr. Ja davam aj normalne cucoriedky, maliny, jahody, aj broskynu z obchodu mala, mandarinku. Pripadne jej kup mrazene ovocie a urob pyre z toho.
@martinuska jogurt jej dávam aj chlebík.. A to ostatné ja ostanem pri ryži ... Áno večer mávame kaše
A ešte sa chcem sa opýtať či je už vhodné pre 8 a pol mesacne babetku losos vhodny už?
Tvaroh az po roku sa odporuca myslim, ma vela bielkovin a tie zatazuju oblicky...moj syn mal prvykrat presne na prve narodeniny kusok v torte...mozes davat uz zo zeleniny tekvice, cuketu este...ryzu,cestoviny, kase z ovsenych, ryzovych, psenovych vlociek...pre 9m uz sa da celkom zaujimave jedlo urobit...napadol ma aj por, maslo pomaly kvalitne