Ahojte damy potrebujem poradit,naša mala cez den papa normalne rano o 7:30 ked sa zobudi vypije plnu flasku beby to iste o 13tej aj o 18 tej a večer po kupani co je cca o 21:30 do nej nemožme dostat ani trosku UM alebo (mliečnej umelej kašičky) ,plače brani sa vytlača cumel ale dudlik saje jako besna ked sa po pol hodinovom boji podari to mlieko do nej dostat vypije uple celu flasku...Prečo ten nezmyselny boj plny placu?potrebujem pomoct.. donedavna bolo všetko O.K. sme zdravy a papat nam vždy chutilo.Dakujem
Asi este nevyhladla z mlieka o 18tej. Nasilu by som do nej netlacila mlieko, ved sa ozve ked bude hladna.
Mne sa to tiež javí, že momentálne je aj teplo a nemusí byť bábätko ešte vyhladnuté hneď po kúpaní. Tiež sa prikláňa k názoru, že možno vyskúšajte trošku vody, alebo čajíku, ale nie veľa aby sa nezaplnilo bruško veľa vodou, lebo môže byť potom v noci hladné 🙂
@luckalk u nas je to obcas podobne, vtedy jej nasilu nenutim, ale pockam 20 - 30 minut, necham ju dovtedy robit co chce a potom jej skusim dat opat, vacsinou uz dovtedy vyhladne a pije pekne. ale musim dat pozor, aby som jej netisla k ustam, kym ich ma este zavrete, musi ich otvorit sama a dobrovolne, inak bude opat rev a nebude pit.
Damy dnes opat ten isty scenar nic nic nic odmietanie plac a rev ale po 20minutach vypila do dna celu flasku...som z toho na nervy..
pijeme bezne 180-210 beby..
@luckalk skús jej dať vodu alebo nesladený čajík, možno je smädná a mliečko je skôr od hladu