ani z flasky ani z poharika, co vzdy pijaval rano, tak odmieta uz ani kvapku nevypije veru, akokeby sa mu hnusilo.
Stalo sa Vam to tiez? Nahradzam aspon jogurtami a syrcekom, lebo mliecne vyrobky mu treba to viem, ale ma mrzi, ze na ranajky uz nechce mlieko,predsa je to dobre rano nieco teple vypit, on len vodu pyta cistu alebo dzusik.... aj kakao som skusila, dakedy aj vypil, ale teraz uz tazko tiez. Uz sa to nezmeni, ze? Myslim, ze ani na veceru by nechcel, lebo kruti hlavou, ze nie ked mu ukazem flasu :(
Ako ste to riesili?
Netreba to riesit. Kym je ostatne mliecne vyrobky, maso, vajicka... , tak je to v pohode. Mozno casom zacne mlieko pit, mozno nie. Poznam pana co mlieko nepije 50 rokov a zije. Mliecne vyrobky, vajicka, maso a strukoviny su tiez zdroje bielkovin a mlieko plne nahradia.
@mimika1973 malá ma 20.mesiacov pije mlieko 1x denne.od štvrtého mesiaca do 10teho mesiaca ak vypila za toto obdobie 2 litre tak aj to asi som veľa napisala.Nahradzala som ho mliečnymi vyrobkami a nič jej nechyba,je zdravá.
@mimika1973 mudre dieta mas,mlieko mu pit netreba
Malá ma 10mesiacov a takisto nechce..detstka hovorí, že jej netreba. Ani za spánku sa nedá oklamať, keď jej strcim fľašu mlieka 😀 keď vypije za týždeň 450ml tak možno veľa pisem.
Nijako, mliecne vyrobky su potrebne, ale pri mlieku ten pocit nemam. Hlavne tie krabicove s mliekom asi vela spolocneho nemaju 😉. Su ine potraviny bohatsie na vapnik a bielkoviny