Zdravím všetky maminky chcem sa opýtať môj 10 mesačný syn odmieta mlieko um bol kojený do 7 mesiacov odstavil sa my sám a poto som prešla na UM len teraz dáky druhý týždeň my ho začal odmietať už ho pil len raz a to len večer alebo až v noci.Nemliečnu kašu ked mu dám tak ho dlávy odmietne aj tú ako si poradiť ved on ešte potrebuje piť mliečko nie?Skúšala som asi všetko.Jogurty miluje tie by jedol furt a zeleninovy-mäsový príkrm tiež ale čo z mliečnimy výrobkamy ako ho to naučiť papať dakujem za každú radu
Ked sam nechce, tak ho nepotrebuje. Hlavne ze ma nejake jogurty a ine mliecne vyrobky. Od 1 roka mu skus dat plnotucne kravske. My sme tiez tak dali, a v pohode, pomalicky skusit kravske po troske, ci nema na to nejaku reakciu.
moja doktorka mi povedala, ze to sa obcas stane, ze deti mliecko nechcu, ze sa to upravi..., trvalo to 2 tyzdne a pomaly sa to vratilo do normalu..., ona odporuca UM mlieko minimalne do 2 rokov a s kravskymi mliecnymi vyrobkami to neprehanat...
kazdopadne 100 doktorov, 100 nazorov
hlavne netreba stresovat a treba si hladat vlastnu cestu
nas maly sa naucil jest vsetko, nikdy som ho ale nenutila a hlavne, ked som mu ponukla obed a odmietol, tak som mu nedala alternativu, ale nedostal nic
po hodinke som skusila znovu - niekedy papal, niekedy nie
snazila som sa hlavne, aby sa vzdy dost napil a hotovo, ved od hladu neumrie pre jeden nezjedeny obed 🙂
Ja mám opačný problém. Mala prikrmy veľmi veľmi malo, zje tak 50ml niekedy aj menej a nechce. NiČ! Mliecko vypije aj ked teraz pomenej, len z toho papania som nešťastná. Už neviem čo by som jej varila. A tó nevravím, že nepapa este ryžu ((bojim sa aby sa mi neudusila), ked má vacsi kúsok hneď ju napina a pritom som nikdy nemixovala len vždy popucila vidlickou. Jediné čo miluje sú kaše na večeru. Som z nej zúfalá, neviem kedy sa naučí normálne jesť. Inak skúšala si aj zmeniť značku UM? Niekedy pomôže.