Môj muž má kolegyňu cestujú spolu do práce aj s práce,na tom by nič nebolo lenže volá mu aj keď sa niečo deje v práci a to niesu na tom istom oddelení...Teraz keď je chorý tak mu píše či niečo nepotrebujeme,volajú si píšu si a mne to už vadí,on vie že mi to vadí ale veselo si v tom pokračuje...Robím s toho vedu len ja,Alebo?Aký máte na to názor?
@zmrzlinka2021
@lucas1981 presne som toto mužovi vravela či jej manželovi nevadí že vyvoláva cudziemu mužovi...Normálne som už mala chuť ich ísť špehovať po ceste do práce ale pane bože to čo má vôbec napadlo 😟
toto by vadilo aj mne, mali by ste sa s mužom otvorene porozprávať prečo to robí, či mu chýba niečo v manželstve (záujem opačného pohlavia, obdiv, sex...) a ak s tým neprestane tak máte vážny problém
@maminazosatnika presne máte pravdu a stále mu volá na niečo sa zadá len aby mu zavolala a ja sa cítim ako zbytočná...Veď čo doma ma hotel...
@lucka_ke ja si myslím že ten problém vnímam len ja a už neviem ako mu povedať veď je choré dávať mu na výber medzi ňou a mnou...
@lucas1981 určite v správaní sa nesie ako taký páv...Ako normálne mám chuť mu s panvicou šľahnuť po hlave nech sa uvedomi ...
@diwotworna choré či nie, aby si nevybral ju mali by ste sa porozprávať
@diwotworna a nie je ona taky druznejsi typ? Ja mam takeho kolegu. Vsetko mi "vesia na nos",stale pise,fotky posiela z vyletov,deti. Len on je taka povaha nic viac za tym nie je. Moj nastastie neziarli,no mne osobne to uz niekedy lezie na nervy,ze nemam od neho pokoja napr ani cez vikend.
@diwotworna aj mne by to vadilo
@diwotworna ona mu nadbieha a jemu to robí dobre. Nech sa na to pozrie z opačnej strany - Keby si si ty vyvolávala vo voľnom čase s kolegom, jemu by to nevadilo? ... kolegovia by nemali zasahovať do súkromia, a už vôbec nie tak, že to môže nastrbit manželstvo.. mozno si je tebou príliš isty....
@gejb a najhoršie je že bola aj u nás a tvárila sa ako že nič, ale keď pred mojim mužom keď som ja nebola d nimi ohovarala môjho ex priateľa tak už fakt som nevedela čo si o tom mám myslieť...
@elizabet173 nechápem fakt čo si dokazuje a vôbec nemám chuť ani s nim spať ani nič proste nadlomil moju dôveru...
Tak že ONA bola u vás doma ked TY nie.No dala by som si pozor či v tom nie je aj niečo viac.
@dilino ja som bola doma ale vtedy nič také čo rozprávala môjmu mužovi nevravela
Kebyže začneš robiť to isté, tak sa rýchlo spamätá a určite by sa mu to nepáčilo... Ale takto? Veď to nič neznamená... Niektorý ľudia sa nedokážu vcítiť do druhého a pomoze iba zažitie opačnej skúsenosti... Blbé je, že takéto veci do vzťahu nepatria....
@diwotworna aha ja som pochopila že si nebola doma ked ONA k vám prišla.
@diwotworna keby si takto vypisoval s kamaratom, tiez by ti to prekazalo? Ak to velmi zasahuje do vasho spolocneho casu, treba sa pripomenut manzelovi, ze by si bola rada, keby sa aj tebe tolko venoval. Respektive vam-rodine ak mate deti. Za dalsie mu povedat, nech si dava pozor, lebo taketo vypisovacky mozu lahko sklznut tam, kam by mozno nechcel, a bude to iba jeho zodpovednost, lebo ty si ho varovala. Pripadne nech nie je prekvapeny, ak by si aj ty mala nejakeho korespondenta. Dalej by som to uz neriesila, pretoze nie je male decko, a robis si iba ty sama nervy.
Ahoj, vadilo a veľmi...stopni to, kým je ešte čas 🙄
@diwotworna
Pre mna je nepochopitelne, ze vie, ze ti to vadi v takejto miere a veselo si v tom pokracuje.
Je normalne komunikovat s kolgami - vsetkymi, aj s opacnym pohlavim, mat dobre kolegialne vztahy, ale vsetko (pri muz a zena) ma mat zdrave hranice.
A to, ze tvojmu manzelovi nezalezi na tom, ako to vnimas ty, vypoveda najma o nom a o jeho vztahu k tebe.