Chcem sa svami poradiť baby som zamilovaná to jedného ale viem že snim nikdy nebudem on sa mi páči už 2 roky začalo to že ja som 8 ročníku bola on 9 začal sa mi prihovárat a Keť bol v mojej triede tak vždy sa na mňa usmieval aj ja na neho a raz zakričal nahlas moje meno potom som mu začala písať každý deň ale potom odišiel na strednú stále sme si písali ale raz mi prestal písať ale ja na neho neviem zabudnúť stále na neho mislim a skúšam mu písať či mi odpise ale neodpísal mi
mysli radsej na slovenčinu, mozno kvoli tomu ti uz nepise
Zabudni na neho.Hladaj iného.
@kajka229 jeeeeeezis takych este stretnes za cely zivot
@taktotedanie no určite nie
Asi všetky sme to v tom veku zažili, tak nejak to patrí k dospievaniu, aj keď to vtedy bolelo, dnes už sa na tom len smejeme ako sme to prežívali a koľko takých bolo… uvidíš, že to časom prebolí, choď von s kamoškami, užívaj si leto, nech prídeš na iné myšlienky a bude to fajn
Takych zamilovaní ešte bude hodne
Tak tu sa hodí staré známe "Pro jedno kvíti slunce nesvíti" 😎
@kajka229 este ti lasky netreba.
@kajka229 no urcite ano
Trosku hrdosti a nepodlizuj sa
@kajka229 vieš koľko potencionálnych priateľov som mohla mať ? Ani to neviem spočítať 🙈 aj s mojim prvým som myslela, že budeme celý život spolu. Iného som nechcela a ani som o tom dokonca ani počuť nechcela, že by som mohla mať iného. Ale osud to zariadil úplne ináč. Potom prišiel ďalší a teraz mam opäť iného. Všetko to boli /sú dlhodobé vzťahy. Ale dúfam, že vydávať sa budem len raz 🙈
Súhlasím s komentármi vyššie. Takých ešte budeš mať. Nie je to jediný chlapec na svete 🙂 si ešte veľmi mladá. Kolko mas rokov ? 14 ? Na vzťahy máš ešte viac nez dost času 🙂
Jaj čajka moja, takých chlapcov ešte bude, nevešaj hlavu kvôli jednému ocásku😃
@kajka229 pusti si od Elan pesnicku ulica ... 🙂
Pripadne od McErik a Barbara - Ked pride laska. .... platonicka laska postrehne v zivote kazdeho, neboj, pride dalsi a bude poznat nielen tvoje meno, ale aj tvoju vonu a ty tu jeho. Zatial sa sustred na skolu, nech mas peknu buducnost 😉