Mate niekto skusenosti zacat vztah s vodnarom sexom?😃
@pseudomonas87 vau takze ste spolu zacali spavat a vznikla z toho laska?😆
Ja som bola s vodnarom, laska az za hrob a podviedol ma😄.. Svagra mam vodnara a nedokaze byt s jednou.. Kamosa mam vodnara a podviedol babu viackrat.. Zalezi od toho na co ho chces😄
@miiriaam no ako tak pozeram tak bude dobry asi len na sex😂
No tak to bolo, začalo sa to sexom, potom sme sa mali radi, 🤣, a potom už láska, minulý rok svadba a babo 🥰, a poznám viacero vodnarov co nepodvadzali, ani ja nie, to záleží od človeka
zalezi, ake znamenie si ty, vodnari nie su velmi rodinne zalozeni, ale tiez poznam aj takych, co su zenati, maju deti, ci podvadzaju netusim
@pseudomonas87 Ale už pred tým sexom ste sa mali radi?ci vyslovene islo len o sex?😄
No, radi sme sa asi nemali, páčil sa mi fyzicky, to áno. Prvé rande bol víkend plný neresti a postupne to prišlo, to Mat rad a ľúbiť z mojej strany. Potom som vážne ochorela a vtedy mi povedal, že chce viac, aby sme boli pár a ze ma ľúbi. No a tak to prišlo.
@pseudomonas87 jeeej krásne 😊🙂😍
ja som vodnar a mam vztah s vodnarom ale zacali sme ako kamosi s vyhodami. Aj ked ja som ho lubila od zaciatku ale hrala som to ze ziadne city do toho nebudeme davat aby to nikomu neublizilo. A uz sme spolu dva roky presli sme si mojim onko ochorenim a on bol a je ten ktory pri mne vzdy stal. Ale ja mu nechavam jeho slobodu nevycitam mu ze chodi vecer von s kamosmi .... Beriem to tak ze ak mame byt spolu tak spolu budeme
Ja verim na znamenia. Vodnara neprecitas ani za 30 rokov. Moj je herec v diplomatickych sluzbach.
@erika_230 ako si vedela skrývať že si doňho zaľúbená?
@oli18 áno aj ja verím na znamenia
@liz_lemon nooo ja som citlivé znamenie.pre mňa sa s niekým vyspať a nezalubit je takmer nemožné 😄
Nechápem že niekto verí tomu že znamenie ma vplyv na človeka. Keď ti je raz daná nejaká povaha tak znamenie to neovplyvní. Čo napríklad keď sa ma niekto narodiť v znamení vodnár ale sa narodí skôr/neskôr a uz je iné znamenie tak zmení sa mu aj daná povaha ? Nezmysel
ja som to neskryvala. my sme boli asi rok a pol kamosi a tak dako to medzi nami iskrilo ale on ziadny vztah nechcel tak sme sa dohodli na kamosoch s vyhodami
Moj oco je vodnar....a s mamou im to vydrzalo len 6 rokov potom sa od seba odlucili (nerozviedli sa ale kazdy si zije svoj zivot) a myslim ze ocovi slo len o sex pretoze ani my deti sme ho nezaujimali v nicom ..len kedy nas moze vyhnat aby si to uzil s mamou......
Mam 2och svagrov a obaja su vodnari ...... jeden z nich sa tiez o deti nezaujima a nezaujima ho ani jeho zena ..tiez len o sex a je rad ze ma rodinu ale zeby sa nejako o svoju rodinu staral tak to nie ..myslim kebyze seatra od neho odide tak mu je to jedno a bol by rad ze je sam (podobna povaha ako moj otec)
A druhy svagor co je vodnar tak to je uplny opak toho co som napisala vyssie ... je to milujuci manzel a otec ktory urobi pre svoju rodinu aj nemozne a myslim si ze by svoju zenu ani nepodviedol
Takze ono to zavisi od povahy cloveka by som povedala a nie od znamenia......
A nikdy by som vztah v ktorom chcem lubit nezacinala sexom....maloktory chlap ked zacne sexom tak chce aj lubit......sex ma byt z lasky a nie ze ma fyzicky ten clovek pritahuje...... moj nazor 😉
@viestta ja po 40 rokoch manželstva a po poznaní, aké mám s ľudmi práve podľa znamenia, by som si vybrala len podľa znamenia. Hoci paušalizovať sa to nedá. Ale každé znamenie je niečim charakteristické a to platí skoro na každého. Ja som mala mamu, mám aj dcéru narodenú v ten istý deň a podstata ich pováh je totožná. S dvomi kamoškami sme rovnaké znamenie a sme v jadre rovnaké. Na mojich ďalších troch členov rodiny sedia ich znamenia.
@oli18 a aké znamenia by si si vybrala?
@tehulka2011 Neovládam podrobne všetky znamenia, ale nevybrala by som si Vodnára, Blíženca, Barana, Strelca, Váhy. Asi Kozorožca, že vraj Raky sú dobrí. Je kniha, ktoré znamenia je vhodné kombinovať. Možno by som sa jej pridržala.
Mam kamarata vodnara-mal niekolko vztahov,dlhodobych,ziadne flirty.Potom zrazu akoby z nicoho nic skoncili a on sa tvaril,ze tie zeny pre neho uplne prestali existovat.Nikdy o tom ani nechcel hovorit,preco vztahy skoncili.Teraz ma 5-rocny vztah,byvaju spolu v prenajatom byte,on uz ma po 30-ke,ale akosi sa k podniknutiu dalsieho kroku nema.Potom poznam este jedneho vodnara a ten je v 50-ke stale slobodny a bezdetny.Teraz ma o 20 rokov mladsiu partnerku,hodia sa k sebe,su to take velmi seriozne typy,ale uvidim,kolko s nim bude mat trpezlivosti.
Zo strelcom si nevyskúšala?
@veronika4495 ale si mu dala! Si ma pobavila😄
Baby a čo taký chlap v znamení Ryba ? 😀
@ladymaccbeth s tymi si ja ako baran nerozumiem😄a pridu mi mega trapni😄
@oli18 môj prvý vážny vzťah bol rak, ten má podviedol, čo viem asi 3x,kym mi to došlo, teraz manžel je kozorozec, tazka povaha, na všetko má vyhranený názor, potrebujem argumentovať, ale to ho presvedčí, rodinu miluje, taky otcovsky typ. Moje otec blizenec, ja si s ním rozumiem, ale mama panna absolútne nie.
No ja s vodnár a jeden vzťah som sexom začala 🤣🤣🤣 a už je z neho môj manžel