Vzťah po nevere

lenica11
25. okt 2022

Ahojte priateľ sa v opitosti bozkával s inou takmer si to nepamätá ale proste stalo sa. Ľutuje to atď veď to poznáme. Ide o to že dovtedy som mala chuť na sex s ním pomerne často. Teraz vôbec takkmer mi je to nechutne tá predstava sexu s ním a je mi to dosť ľúto. Tie ktoré ste si týmto prešli ako ste to prekonali. Ďakujem za každú odpoveď ku otázke

a_alexandra_a
25. okt 2022

Prekonala by som to tak, že by som s ním nebola. Pravdepodobne to je nejaký primitív. To, že bol opitý nič neospravedlňuje. Či nevadilo by ti ani keby sa s inou vyspal, lebo veď bol opitý? Aj tak by si s ním zostávala vo vzťahu?
Ach, ženy... kde vy takýchto chlapov hľadáte...

ckocka
25. okt 2022

Bozkávanie v opilosti za neveru nepovažujem, ale vadil by mi ožran.

majusikk
25. okt 2022

@lenica11 ja osobne to stále predychavam no je to tazke

deti95060810
25. okt 2022

@ckocka bozkávanie nie je nevera? zvláštne...

ckocka
25. okt 2022

@deti95060810 Bozkávanie v opilosti pre mňa nie je nevera. V opilosti človek stráca civilizačné zábrany, preto mi vadí opilosť.

mamamasama
25. okt 2022

@ckocka a oral uz je nevera? Lebo to je tiez bozkavanie. Len inej casti tela. 🤔

derdia
25. okt 2022

@mamamasama fiiiha vyborny postreh. Presne tak

wheel
25. okt 2022

Ak nemate deti rozid sa s nim. Ak mate deti, tak sa s tym vyrovnaj kym nespravi nieco horsie.

pribinak
25. okt 2022

Si zranená, zradil Tá. Nemôžeš mu veriť a takýto vzťah po zrade pôjde už len do kytek

Či bol opitý alebo nie, to je jedno, zradil a zranil a …..koniec

ckocka
25. okt 2022

@mamamasama Ak bude spitý tak že nevie čo robí nemožem nič považovať za úmyselnů neveru. Ale už 3x opakujem, ja nebudem s chlapom ktorý sa opíja a nevie čo robí. Pretože potom robí/može robiť omnoho horšie veci než bozkávať nejakú okoloidúcu.

gabika0825
25. okt 2022

@lenica11 prekonať? To sa nedá.. ak máš takéto pocity pri pomyslení o sexe s ním tak to už sa nezmení..budeš to mat stále pred očami a najlepšie na toto je že odídeš. Nemá to ďalej zmysel. Jasne že sú pary ktoré si to vedia odpustiť ale vedia ísť ďalej a ako keby to vypustiť z hlavy. Ale ja osobne si to neviem predstaviť pre mna je nevera aj objimacky a vypisovacky s neznámymi ženami a je to normálne, každý má tu hranicu inak.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika0825
25. okt 2022

@wheel to akože kvôli deťom má toto tolerovať? 😀 bože to sú názory. Čiže keď má deti tak sa s tým musí zmierit a neodísť lebo deti hej? To sa bude len stupňovať a hlavne, ak to spravil raz, uvidi že sa autorka nespakuje a neodíde, urobi to znova a bude vedieť že mu to prejde a hlavne keď sa autorka bude zahanat vetou že som s tebou len kvôli deťom. To si môže jej muž robiť už totálne čo chce a ona sa o tom asi nikdy nedozvie. Alebo sú aj takí, ktorí sú sebou tak istí, že to robia pomaly pred vlastnou ženou. Čiže neviem, tak či tak je taky vzťah zbytočný a ver tomu, že tie deti to budú cítiť že niečo nie je Ok a neviem či je lepšie že sa dieťa pozerá na nervóznych zúrivých rodičov ktorí si robia naprieky, alebo sa pozerá na šťastných spokojných rodičov aj keď rozdelene. Asi tá druha možnosť si myslim…

gabika0825
25. okt 2022

@a_alexandra_a úplne súhlasím tiež nechápem 🙈🙈

ckocka
25. okt 2022

@grammarking Rovnako má v sebe človek to že sa túži ožrať tak že nevie čo robí. Moje hodnoty sú len moje, tak je hádam správne že sa riadim podla nich.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamamasama
25. okt 2022

@ckocka ja už mám v sebe 3 roky to, že sa chcem ožrať a nepripadám si ako ožran. Len som matka na materskej, ktorá buď kojí, alebo je tehotná a nemala už roky ani kvapku. Predpokladám, že sa ozeriem uz z dvoch poharov vína.

ckocka
25. okt 2022

@grammarking No a práve preto mi nevadí to bozkávanie. To je len následok niečoho.

zmrzlinka2021
25. okt 2022

@lenica11
V prvom rade by som velmi zvazila pokracovanie vztahu s takymto chlapom.

Pre mna osobne by to bol dovod na rozchod. Pretoze ak v manzelstve s detmi na krku sa nieco take stane, pripadne aj horsie - uz sa nebudes moct vyhovarat. Isla si do zavazkov s clovekom, ktory ta podviedol.

panelacikova
25. okt 2022

@ckocka a keby v opitosti pretiahol 4 baby, to tiež nie je nevera?

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
25. okt 2022

@lenica11 škoda len, že si ho nepoznala opitého aj predtým, než k tomu došlo. tzn. že ste sa neopili zopárkrát spoločne. mohla si ho vopred varovať, že keď je bez teba, nech radšej po poháriku nesiaha, lebo má potom hlúpy rozum.
no a prekonať? ja by som to neprekonala, pre mňa by to bolo znamenie, že chlap po 1.pije až tak, že nevie, čo robí a pije napriek tomu mimo môj dosah
2.siahol po inej (a je mi úplne jedno, či mal 3 promile alebo nie)

ckocka
25. okt 2022

@panelacikova Alkohol má nepriaznivý vplyv na erekciu, takže pretiahnuť 4 baby znamená že musel byť pri zmysloch a nie opitý do nemoty. V tomto prípade budem riešiť neveru.

panelacikova
25. okt 2022

@grammarking bohužiaľ, alkohol mnohým (aj ženám) dokáže pomútiť rozum tak, že čo by v živote za triezva neurobili, pod vplyvom jednoducho urobia. nie je to ospravedlňujúce, ale takíto ľudia by si mali strážiť hladinu alkoholu, ak viem, že fľaša vína je pre mňa priveľa (príklad), tak si dám maximálne dva poháre a končím. ak viem, že 3 dl tvrdého spôsobia, že pretiahnem aj hada, tak si dám 1-2 štamperlíky a končím. alebo pre istotu - ani nezačnem piť, pretože viem, že nie som schopný/-á prestať v tú pravú chvíľu.
@ckocka tak to by si sa čudovala, že nie u každého chlapa to takto je. a nie v každej situácii..... a daný chlap (autorkin) asi tiež nebol spitý do nemoty, to by ho z toho skôr naplo, než by sa bozkávali.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
25. okt 2022

@ckocka mala som kedysi dávno kolegu. úžasný, milý, príjemný a neskutočne verný chlapec. na firemnom večierku ho ožrali (doslova mu nenápadne liali po troške do coly fernet či čo). tým, že on bol abstinent, mu stačilo obrazne povedané pár kvapiek a bol poriadne pripitý. nie ožratý na mol. potom mu ponúkli inú kolegyňu (slobodná, bezdetná, on sa jej páčil). a on nemal absolútne žiadne zábrany zrazu. bohužiaľ, dozvedela som sa to až v momente, keď som sa na neho opýtala a ktosi mi povedal, že sú na izbe a vôbec aj to, ako k tomu došlo :( keďže sme boli z úplne iných krajov SR a ja som zanedlho odišla do inej firmy, netuším, či sa to prevalilo alebo nie, ani ako pokračovalo jeho manželstvo, ale veľmi ma to zarmútilo, že ľudia dokážu byť až také svine a on vlastne bol tak opojený, že ho to premohlo.

ckocka
25. okt 2022

@panelacikova Ale veď tým som začínala, vadí mi že opitý človek stráca zábrany. Nielen týkajúce sa sexu.

panelacikova
25. okt 2022

@ckocka áno, ale pokračovala si tým, že bozkávanie v opitosti nepovažuješ za neveru. 🙂 ja už áno. každý máme posunuté hranice inde

cocolino234
25. okt 2022

@ckocka takže ak by sa tvoj muž vyspal s inou pod vplyvom alkoholu, ty by si mu to ospravedlnila a tvárila sa, že je všetko v poriadku? To, že by nemal erekciu je odveci, to nájdeš u dlhodobých alkoholikov ale málokedy pri príležitostnom pití, takže toto tiež nie je ospravedlnenie. A keby tá ostane tehotná? veď to tiež bolo nechtiac a chudák si pod tým vplyvom zabudol dať kondóm. Následne by si si v kľude ľahala k nemu do postele, mala s ním sex a to všetko počas toho, ako by si jeho konanie ospravedlňovala alkoholom? to máš silný žalúdok.

ckocka
25. okt 2022

@panelacikova Nie, nepovažujem, považujem to za správanie pod vplyvom drogy.Správanie pod vplyvom drogy je rozne, nepredvídatelné, často nebezpečné - ale pre mňa je to správanie problém vyplývajúci z toho prvého - že je človek pod vplyvom drogy. Neviem už ako jasnejšie by som to vysvetlila.