Čaute,
dnes som bola na rande a mám z neho negatívne dojmy, ale mama mi povedala, že to hrotím, tak sa chcem spýtať aj vás, ako by ste to vnímali.
S chalanom sa poznáme dlhšie, ale potom sme si dlho nepísali, píšeme si teraz asi 2 mesiace, on pracuje vo Švajčiarsku a na SVK chodí cca 1-2 razy do mesiaca. Rande spomínal dlhšie dopredu, že by sme mohli ísť napr. na obed, na zákusok, niekam si sadnúť, padlo aj kino ako nápad. Dal samé normálne a slušné návrhy, tak si vravím, že jasné, v poriadku. A potom prišiel piatok, sobota a dnešok, on nič nevymyslel vlastne, už to bola len prechádzka, prechádzka, že on sa chce ísť niekde prejsť, že nech vymyslím ja, kam pôjdeme a tam bude. Dala som menší tip na taký park, kde je blízko aj kaviareň, najprv dobre, ale prišiel dnešok a celé ináč. Navrhol iné miesto, spýtal sa ma, či sa tam viem v tom čase dostať, lebo že on z opačnej strany to má ísť po mňa nepraktické a že v tom čase už nebude niekde blízko. Už to ma nahnevalo, že je taký neochotný, lebo má auto, povedala som jeden park, čo bol tak niekde na pomedzí, meškal asi 15 minút, že on si to zle vyrátal, prechádzka ok, asi 30 minút, potom povedal, či si nesadneme niekde na lavičku, ja som si myslela, že skôr si na čaj sadneme niekde, nakoniec povedal, že či si chcem ísť niekde sadnúť na kávu, že on neni ani hladný ani smädný a nemá na nič chuť. To ma znechutilo už totálne, že mi to prišlo také lacné, veď sme šli len na čaj, nie na večeru do reštiky..Či on si myslel, že čo si objednám? Celý mi prišiel, že mu šlo len o peniaze, aby náhodou neminul, pritom o nič nešlo a ja som ho na žiadne drahé miesto neťahala.
Čo by ste si mysleli vy?
Citila by som sa rovnako znechutene ako ty.
Jasné že je to absolútny kkt, rovno ho zablokuj a hľadaj ďalej.
Ďakujem baby, ja som predtým bola tiež zvyknutá, že muž ma pozval napr. na nejakú, večeru, potom sme išli pokojne aj na drink, prejsť sa, nikdy nebol problém a zrazu som sa kvôli čaju cítila, že neviem, čo som...
Och no to uz ako daleko musis byvat ze pre teba nemohol prist autom? Gentleman uplny, asi by si som to citila cele rovnako ako ty..
Tak to mohol prist pre teba...ked nebol smadny a hladny mohla si byt ty😆a z neho si mala aky dojem co rozpraval a tak...?Nebol v strese?
Cele zvlastne ved uvidis dalej.Si si ista, ze pracuje vonku nie je to nejaky oblbovac?preco medzi vami skoncila predtyn komunikacia?
Hmm take cudne rande. Nic moc no.
Ja by som už nemala chuť s ním písať, on nevyzerá tiež extremne motivovaný ťa očariť
Mohol počkať, čo ty by si chcela. Keby aj bol najedený,aj tak mohol zistiť,či nie si hladná...
Už by som s ním nestrácala čas.
No a co, ze robi vo Svajci, ked tam vozi ludi ako sofer tak asi bohaty neni, tam je docela drahy zivot a okrem toho ani ja som nerandila po restikach, prepac, sli sme sice na kavu alebo pivo v lete, ale za to ze by ma nevzal do restiky, tak sa z toho neposkladam. A tiez asi z teba paf nie je, ked sa nesnazi extra program vymysliet, alebo mozno mal len zly den.
@bluka2 Práveže mi už napísal, že ako sa mi páčilo, že on má z toho super dojem...ja som mu dala videné, potom už napísala niečo iné....nemám chuť sa už o tom baviť.
@elizabet173 Pravda, on navrhol stretko už druhýkrát, čo bol na SVK, tak mi to bolo už blbé zase povedať, že nemôžem...keď sme písali, tak sme sa normálne dokázali baviť
@es2021 v jednom meste, len teda každý v inej časti...tiež som kukala na tú správu, že preboha, to nemyslí vážne...
Daj na svoj inštinkt.
Niečo tam nehrá. Ak by mal zlý deň, napísal by ti niečo iné. Ak je schopný sebareflexie , povedal by niečo v tom zmysle, že nerátal s tým, že bude taký vyťažený a nabudúce vymyslí niečo lepšie. Alebo proste na nič nepíše nemá (hlavu/kreativitu, peniaze, chuť) a to je tiež také, že nie, ďakujem, aspoň pre mňa
Ak ja nič nemal chuť, mohol si dať minerálku, je to proste čudné
@beata_k najhoršie asi...až som z toho taká smutná, že ja som predtým s bývalým také krásne rande zažila...
@bluka2 na ďalšie rande to tiež veru nevidím...
Mám podobnú skúsenosť. Viac by som sa.s.nim nestretla
Neviem koľko máte obaja rokov,skôr by som povedala,že chalan bol dosť v strese,môj tiež takto "šantil" na začiatku,ale tak priznal sa,že mal strašne nervy a stresy a potom už to išlo fajn.Nepochovavaj ho hneď v začiatkoch,môže a nemusí to byť lakomost,síce neznášam aj ja meškanie a mohol aj prísť po teba/nemusel-to by ma nejak netankovalo.Daj mu ešte jednu príležitosť,uvidíš.Ak sa ti inak páči a rozumiete si🤷
Lavička je také blbé miesto na prvé rande, sedieť vedľa seba. Omnoho príjemnejšie je sedieť tak "za stolom", samozrejme ak už neboli extrémne iskry/blesky a sexuálny podtón v správach predtým. Je to také neutralnejsie, vhodnejšie
Lakomec a debil v jednom.A este robi vo Svajciarsku.By som ho kopla do zadku.
@bluka2 neboli vôbec, akože on je slušný ku mne, o to nejde, bolo to počas dňa, správal sa normálne, ale ja som na lavičke sedieť nechcela, lebo mi bola zima a ja viem ľahko prechládnuť na močové cesty.
Znechutena zom uz len, ked to citam. Takze- ano, bola by som znechutena.
A pacil sa Ti?dala by som tomu este sancu
No ja by som asi jasne povedala, ze na lavicke sediet v tomto pocasi nebudem 🙂 ale chapem tvoje rozcarovanie, vyzera to, akoby by mu bolo luto 5eur obetovat.
@kubkovamama Ja 21, on 26...neviem, či mal stres, mne to nepripadalo, ale možné to je, nevylučujem to, ale tak, bola som taká celkom sklamaná, prechádzka mi nevadila, ale tie veci okolo ma znechutili
Zgrloš, možno čakal že ty ho pozveš niekde. Ako ja mám takú skúsenosť, že chalan ma pozval na kávu a keď prišlo na platenie tak sa ma opýl, či mu dám polovičku z toho čo sme si objednali. A to sme mali asi len dve kávy a nejakú limonádu 😀Tak som mu dala všetko a povedala, že je to dobré že ja zaplatím a on že no ok 😀
áno, vnímala by som to negatívne, obzvlášť, ak robí vo Švajčiarsku. tým pádom si nemyslím, žeby mu bolo ľúto dať tých pár eur na čaj či večeru, ale to, že si celkovo rozmyslel to rande a nemal gule ti to pekne narovinu povedať.