Ahojte baby, zaujima ma vas nazor na neveru.
S partnerom sme sa rozpravali na tuto temu a on je nazoru, ze ak by som ho podviedla, ze by to bral len ako pud, ako obycajny sex. Neviem, ale mna to dost zarazilo. Pretoze ja som nazoru, ze ak lubim, nepodvediem. A prave preto, zeby to bol len pud. Neublizim cloveku, ktoreho si vazim, respektujem, len pre nejaky hlupy pud.
A tak si kladiem otazku. Ak ma niekto takyto nazor na neveru. Je to vobec laska? Neviem, mozno som ja staromodna, ale pre mna by to bola poriadna rana pod pas a brala by som to tak, ze ma nelubi, nevazi si ma a nerespektuje.
@terina25 Presne takto ako ty to vidim aj ja.
Aj ja mam taky nazor na neveru a neznamena to, ze by som svojho muza nemilovala alebo podviedla...nevera moze byt pudova, alebo aj s citmi. Mojmu drahemu som povedala, ze ak by ma podviedol a spravil by to cisto z pudov (sme zvierata), asi by som mu dokazala odpustit, ale nemusi mi to radsej ani hovorit. Ale ak by sa zalubil do inej, nech mi to povie a pojdeme kazdy svojou vlastnou zivotnou cestou.
hlavne ,aby on vedel,že ty to berieš úplne inak a neodpustíš,nebudeš tolerovať....ja tiež nie a mm sa podla toho správa a nemusíme za 27 rokov nič také riešiť...
No tak to urob, nebudete to riešiť len hypoteticky a uvidíš, ako to bude naozaj. Ďalšia story zo sekcie "nemám problém, tak si ho vyrobím".
Podla mna nie si staromodna. Mas urcite hodnoty a priority a vztah beries vazne. Suhlasim s tebou. A myslim ze aj vacsina zien.
Co sa tyka muzov, oni sa niekedy vyhovaraju na pud lebo k nim to sedi ale u mna nepochodi.
Ak si ťa chlap váži, tak to neurobí...
No asi chce, aby si si tuto myslienku osvojila hlavne ty.
Ak by ta podviedol, bol to len pud.
Troska by som zbystrila.
Nevravim, ze na nejakej pracuje ale vyzera, ze by nemal dake velike moralne zabrany nebodaj vycitky..
Pud je zaujimava vyhovorka pre tych, co pripustaju neveru.
Ak nezdielas jeho pohlad, ruky prec
A hlavne, nerobim to, co druhemu ublizi.
@terina25 ano je🙂 beriem lasku rovnako;) preto nepodvediem aj ked si racionalne viem predstavit, preco to druhy moze urobit.
Mozno sa zbytocne trapis, nahovaras si ako to mozno myslel a ze si ta teda nevazi. A vobec to tak nemusi byt. Skus sa s nim znova o tom porozpravat a povedat mu aj svoj pohlad na vec, ako si to tu napisala, a uvidis kam vas konverzacia zavedie;)
Nevera bola, je, aj bude. Všetci ju odsudzujú a napriek tomu to 80 % zadaných praktizuje.
@terina25 tak nech ti to vysvetli ako najjednoduchsie vie, ked tomu tak rozumie;)
Jaj, chudacikovia chlapi to maju tazke.
Su predurceny rozsievat semeno, kde sa da.
Vsade pekne tela a volne ci povolne zeny.
Testosteron je svina.
Tak to myslel?
@terina25 no pekná hlúposť.... z toho mi vyplynulo, že možno očakával, že mu dáš za pravdu (ten pud...) a akoby nadhodil udičku, či sa chytíš. tiež si myslím, že má zálusk na iné ženy a takýmto spôsobom sonduje, ako je to s tebou...
@terina25 môj sa riadi tým: nerob to, čo nechceš, aby druhý urobil tebe... a žeby som ho ja podviedla, neprichádza do úvahy. okamžite by sme skončili 🙂 pravdu povediac, zbožňujem ho, tak mi to ani nenapadne. ale on sa riadi, čím sa riadi a preto ma nepodvedie. lebo vie, že ja by som tiež veľmi rýchlo skončila s ním 🙂 a ani ma nechce podviesť, veď ma miluje ako koňa... podľa mňa u vás to nie je skutočná hlboká láska... ba dokonca môže byť, že partner bude proste ten typ - vymetač ženských vagín... čo ty vieš
@terina25 zaujímavé. deti sú vaše spoločné? a čo vek?
Ale to ze to tak berie este neznamena, ze to pojde sam takto robit. Iba mozno nie je ziarlivy typ. Zase ja tiez som to tak vzdy brala, ze keby sa ten druhy iba niekde zabudne nebudem ho hned odkopavat. Pre mna je neakceptovatelne take to citove natahovanie, vypisovanie si s niekym a ked uz ide o emocie v tom. To je jasny signal, ze ten povodny vztah je v haji, ked sa dokaze zalubit do inej.
@terina25 Nikto nie je dokonaly.
Stara pravda odveka.
Nemaluj certa na stenu, ale sleduj obdobne signaly citlivejsie.
Skutocne vsetko tak funguje ako ty pises, ty si myslis a ty vidis?
Mozno vhupol do role bezva nahradneho otca dako prilis zodpovedne a..
(Sem tam vyskoci myslienka ake by to.bolo mat slobodnu partnerku, vlastne deti?)
Porozpravajte sa.
Drzim palce.
Snad len dake zachvenie
@terina25 ahoj, ja si myslím že možno neberie vzťah s tebou vážne. Možno ťa má rád ale neberie si to tak ako ty lebo toto je odpoveď ako keby ste boli "kamaráti s výhodami" ale je to len môj názor.