Sexuálne fantázie

adrestia
16. júl 2024

Dokážete sa otvorene rozprávať s vašim partnerom o svojich tajných sexuálnych fantáziách? Ak áno, splnili ste mu aspoň niektoré alebo on vám tie vaše a ako to ovplyvnilo váš vzťah?

sickynickyobsadene
16. júl 2024

Na takéto blbosti sú iné stránky.

fido69
16. júl 2024

Porozumenie si v sexuálnej oblasti je v partnerskom vzťahu veľmi dôležité. Rovnako plnenie si snov a predstáv. Je dovolené všetko, čo vyhovuje obom partnerom. 😉

veronka1996
16. júl 2024

@adrestia Rozprávam sa otvorene s partnerom o tom, resp. ho inštruujem, čo mi má urobiť.

gramtlika
16. júl 2024

komunikacia je proste zaklad. treba sa rozpravat aj o takychto veciach. ak je to ten pravy, tak sa posnazi splnit vsetko, co partnerka chce/vyzaduje 😉 pokial je to v ramci normy, samozrejme 😀

markusrasford
16. júl 2024
thirstymonk
16. júl 2024

Normalne som povedal žene, ake mam predstavy a ona mi povedala, že si mam nechať zajsť chuť. :D
Ale nie, srandujem. To, čo pre ňu nie je ponižujuce (ale plati to aj opačne), zapraktizujeme, zbytok nie. Ja zas nie som uchylne prasa, ktora čaka od ženy, že sa necha obsierať a neviem aky humus. Ale podľa mňa nechať sa manželkou provokovať v paradnom pradle a tak... ona zas mi povedala, že jej veľmi dobre robiť, keď stimulujem bradavky. A tak ďalej, je toho veľa. Ale vždy sa porozpravame, čo kde kedy a ako. Niekedy aj uplne odveci pridem a poviem jej, po čom dlho túžim. Potom nič nič a keď to nečakam, tak prekvapi.

reanda
16. júl 2024

moja najzhavejsia fantazia je, ze chlap sam od seba spravi vsetko, po com tuzim a este aj nieco navyse, bez toho, aby som ho musela instruovat 😀

adrestia
autor
16. júl 2024

@reanda Ty máš riadne zvrátené chúťky. 😀

veronka1996
16. júl 2024

@reanda Tak ja som veľmi nevyspytateľná, zakaždým mám chuť na niečo iné a priateľ nevie zatiaľ čítať myšlienky, tak mu dám inštrukcie. Navyše na začiatku vzťahu ma považoval za tak zvrátenú a amorálnu, že by ho ani nenapadlo mi urobiť to, na čo som mala chuť 🙂

adrestia
autor
16. júl 2024

@veronka1996 U nás to bolo na začiatku nášho vzťahu presne naopak. Priateľ mal také divoké predstavy, že by ma nikdy nenapadlo, že čosi také dokážem urobiť. Ale netrvalo dlho a úplne ma pokazil 🙂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adrestia
autor
16. júl 2024

@cukorfalat Máš pravdu. Ale myslím, že je len málo partnerov, ktorí si dokážu zosúladiť svoje túžby. My sme si splnili skoro všetky naše fantázie. Zopár ich zostane len v našich predstavách, pretože nechceme skončiť vo väzení 😀

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronka1996
16. júl 2024

@adrestia Vo väzení??? To by si musela pri sexe niekoho zabiť alebo mu vážne ublížiť alebo obcovať s mladistvou osobou. Tak hádam takéto predstavy nikto tu nemá.

adrestia
autor
16. júl 2024

@cukorfalat Napísať to môžem, ale len súkromne.
@veronka1996 Nemusíš hneď niekoho zabiť alebo zneužiť, stačí keď vyvoláš verejné pohoršenie.

majlo1234
16. júl 2024

Ano a ano

mojemenonikto
16. júl 2024

@reanda Myslíš ako že navarí, umyje riad, povysáva, vyperie, vyžehlí, okúpe deti, dá ich spať, prečíta im rozprávku pred spaním a ešte stihne manželke vymasírovať nohy a doniesť drink do kúpeľa?

drake122
16. júl 2024

@adrestia za verejné pohoršenie sa zrejme nedáva odňatie slobody, resp. max podmienka, takze smelo do toho.

pragmaticka
16. júl 2024

Rozprávame…bohužiaľ ich mame každý úplne odlišne..jemu stačí romanticky nežný sex a ja by som chcela divočinu,skúšať nové veci,swingerklub či trojku…nooo skoda …

mojemenonikto
16. júl 2024

@pragmaticka swingerklub? a trojku dvaja muži a jedna žena, alebo dve ženy a jeden muž? lebo to to je pre chlapa dôležité 😁

pragmaticka
16. júl 2024

@mojemenonikto nie je to úplne jedno???navrhovala som mu aj inú ženu…vzrušovalo by ma keby som videla ako šuka inú…to bude asi nejaká úchylka že?😂😂😂no v každom prípade mám takého dobrého slušného manžela,že nie je na podobne zverstvá …swinger som mu tiež vysvetľovala, že keď nechceme, nemusíme tam nič s nikým riešiť…išlo by hlavne o to vidieť iných a byt videní…

mojemenonikto
16. júl 2024

@pragmaticka Ja z teba odpadnem 😀😀😀 Keď sa budeš rozvádzať, daj vedieť 😝

pragmaticka
16. júl 2024

@mojemenonikto nemám to v pláne…🤣🤣skôr si nájdem nejakého ženatého milenca na uspokojenie nesplnených fantázii 🤣😜

adrestia
autor
16. júl 2024

@pragmaticka Nie si jediná s takou úchylkou.😂

mojemenonikto
16. júl 2024

@pragmaticka To si tu nemala povedať nahlas. Podľa mňa máš už teraz tak päťdesiat ponúk na súkromnej správe 😅😅😅

stanislavicenka
17. júl 2024

@pragmaticka nemas ty doma mojho muza?😁😁😁😁

kiki68
17. júl 2024

@adrestia ano dokazem a splnili sme si vela veci a este aj splnime. Ved o tom je snad fungujuci vztah…

kiki68
17. júl 2024

@pragmaticka to je myslim kaudalizmus a ma to pomerne vela ludi ( ja nie)

11brano11
17. júl 2024

@pragmaticka ja som tej mojej tiež navrhoval 3 alebo 4, ale žiaľ bezúspešne