Ahojte. Napisem to v skratke... sme spolu s manzelom 10 rokov. Nasa sexualna frekvencia je tak 2x za mesiac. Mne to nevyhovuje, manzelovi ano. Po nasom poslednom sexe som nemala orgazmus. Nic by sa nedialo...vsak stava sa. Ale po par hodinach po som manzelovi povedala, ci to neskusime znovu, pripadne ci by sa mi nejak inak nepovenoval. Jeho reakcia bola: Radsej nie, mne sa uz nechce a nechcem aby to bolo takto nasilu a znechutilo sa mi to. Co si o tom myslet?Je taka poznamka v poriadku? Zostala som paralyzovana a spracuvavam to v sebe. Dakujem.
No tak sex 2 krat za mesiac, to by som riesil skor ako jeden nevydareny orgazmus.. 2krat za tyzden by som este povedal, ze no dobre to je taka spodna hranica ktora sa da akceptovat 🙂))
@kvietocek23 ja mám na to taký názor, že on to robí len pre vyprázdnenie.... nefunguje u vás chémia, nefunguje spontánnosť, nefunguje nič. on má len plné gule a ty sa ako-tak uspokojíš s touto frekvenciou. žila som v takom vzťahu, že raz za 2 týždne cca a teda nebolo to nič moc. žiadna vášeň, žiadne tajomno, ktoré by bolo len medzi nami... o spontánnosti nejdem ani písať, väčšinou šlo o vopred "dohodnutú" vec. no hotová katastrofa. osobne si o tom myslím to, že mu vyhovuješ, ale nemiluje ťa a nepriťahuješ ho tak, ako by si milujúceho chlapa priťahovať mala.
@kvietocek23 Určite to nie je v poriadku. Už 2x do mesiaca nebude celkom v poriadku. To je tiež na zamyslenie. Akože nie sme stroje, niekedy sa človeku fakt nechce, ale aby sa mu to "neznechutilo"?? 🤔
@kvietocek23 nechápem tomu, že by sa mu to znechutilo. Koľkokrát sa mi nechcelo a nakoniec som si to užila viac ako muž. On skôr nemá ani snahu aby si z toho niečo mala, keď už je toho tak žalostne málo. Ako mať sex 2 x za mesiac tak toho chlapa asi aj znásilním.
To uz bolo nejak davnejsie ten posledny sex? Ako stane sa, ze jeden zaspi po svojom orgazme a nestihne uspokojit druheho, to je zivot 🤣, ale teda u nas sa to snazime hned nasledujuci den napravit 😉
Mne to skor vyznieva, ze si dobra na to, aby sa on uspokojil a na tvoje pocity, prezivanie alebo potteby neberie ohlad, co je dost smutne.
To je teda... čo by sa mu malo znechutiť akože? Mal zapojiť ruky, jazyk, príp. sprchu, hračky a pekne krásne Ťa spraviť!!! Ja by som ho najbližšie rozžhavila, spravila sa prvá a jeho nechala tak, nech vie, aké to je "super".
@matullienka Alebo mať sex 2x do mesiaca, pouvažovala by som, či ho neznásilňuje nejaká iná.
@katyav asi tak u mladých ľudí je to fakt na zamyslenie a teda myšlienky by som mala všelijaké a ešte aj pri tom sa bude tváriť, že je to len plnenie povinností
@matullienka Samozrejme nevieme, či je fakt iba taký lenivý, že mu stačí vyprázdniť gule, alebo má tú možnosť to robiť inde. Autorka nespomenula aj túto možnosť. Každopádne keď sa chlapovi nechce aby sa mu to neznechutilo, alebo mu stačí 2x do mesiaca, svietila by mi kontrolka.
No chudáčik. Nabuduce vydrz bez mesiac a pri jeho pokusoch mu povedz tu jeho vetu. Ved on sa uspokojil tak vsetko ok...
@kvietocek23 je to cudna poznamka, ale asi mu nebol po chuti tvoj slovny navrh, ze podme si to zopakovat alebo sa mi povenuj. Asi mu to nie je sexi prejav. Mozno keby si ho zatiahla bez slova do spalne, vrhla sa na neho tak by to bolo pre neho viac sexi a pritazlive. Castokrat zalezi na forme prejavu.
No ja by som spozornela ci sa nevenuje niekde inde 😉 2x za mesiac je bieda My mame napr skoro kazdy deň
Nebuď paralyzovaná, na rovinu mu povedz, hádam spolu komunikujete ... ten orgazmus by som neriešila, stane sa, skôr tá frekvencia mi príde kus slabá, hlavne teda, keď to Tebe nevyhovuje ... sex je v partnerstve/manželstve dôležitý, keď to nefunguje tak, ako má, skôr či neskôr prídu problémy ... a pri jeho najbližšom "chtíči", by som mu nedala, aby sa mi to náhodou nezhnusilo ... strašní sebci niektorí muži.
@kvietocek23
@kvietocek23 my sme to takro mali s manželom a nechápala som kde je chyba. Ukázalo sa, že v komunikácii. Ja som bola ako ranene zviera a zranovala som ho slovami a on sa stiahol. U nás problém nebol v sexe ale vo vzťahu. Ale môžem ťa povzbudiť, že všetko sa dá zmeniť. Opäť sme ako zamilovaní.
@kvietocek23 no aby v tom nebola iná, kamoška tiež tak mali, že dva razy za mesiac, že im to vyhovuje, že im sa už nechce, no neskôr zistila, že ju podvádza
@diamond007 ano...to bola teda uplna uprimnost
@k0l0b3zka nevydareny orgazmus neriesim...ide skor o to ako z mojho pohladu nie velmi prijemne reagoval....a o frekvencii ani nehovorim....takto je to uz par rokov, mne to pride cudne
@panelacikova dakujem za nazor. Niekedy mam aj ja pocit, ze ho uz az tak nepritahujem...a nie som si ista ci ma moze skutocne milovat.
@katyav presne ako pises...nie sme stroje. Ale to neznechutilo ma dojalo...Nie je to prvykrat co takto reagoval, par krat uz to z jeho ust vybehlo pri podobnej situacii
@matullienka Ano, je to zalostne malo....mne na to povie, ze on uz nevladze tolko a ze uz sme spolu dlho, tak uz sa meni ja ta frekvenci ako ked ma chlap novu zenu....
@0silvia0 my mame priamu komunikaciu, nemyslim, ze moja komunikacia ho mohla odplasit. Podobne fungujeme uz par rokov.
No ved uz podla tej frekvencie vidno, ze Vam to v manzelstve nefunguje. Tak mas 4 moznosti. 1.porozpravate sa a napravite to 2. najdes si milenca a nechas to tak 3.Rozides sa a najdes si chlapa ktoreho budes pritahovat 4.nebudes robit nic a akceptujes to
@dzulli1980 Aj mne to prislo dost sebecke,keby to povedal apson nejak inak, ale takto to bolo pekne hnusne....
@1mimka18 Nemyslim si, ze by niekoho mal, resp. kedy by to stihal.
@katyav kontrolka mi svieti, samozrejme.....Ale on tvrdi, ze jemu sa nechce a nema taku potrebu po tolkych rokoch. Nemyslim si, ze ma niekoho ineho
@kvietocek23 priama komunikácia je síce fajn, ale na mňa osobne to pôsobí strašne antisexi. Ale to som ja. Ak to vám vyhovuje, ok, ale zrejme ani priama komunikácia nejak nepomáha čo sa sexuálneho života týka...
Ako dlho ste spolu? Od dĺžky vzťahu nezávisí frekvencia sexu. Ver mi. Je to bieda s tou frekvenciou, možno sa rozprávate priamo, ale chýba tomu hĺbka rozhovoru, čo ho vzrušuje, čo nové by chcel skúsiť.. Frekvencia je iniciovaná len z tvojej strany alebo z jeho strany. Keď len z tvojej, je to už celé zle. Tam už len zriesit tie 4 body spomenuté vyššie. Chlap povie, že sa mu to znechutí, keď by mal žene vlastnej urobiť dobre. No auč.
@0silvia0 ked som to skusala nepriamo a podobne, tak mi rovno niekdy odtiahol moju ruku prec,....a to bolo pre mna este horsie odmietnutie.
@kvietocek23 úprimnosť nadovšetko 🤣🤣