Výlev.
Mám manžela, už sme spolu dlho. Také klasické manželstvo, povinnosti, práca, voľný čas večer trávime spolu. Muž nebol nikdy veľmi na sex, nikdy odo mňa žiadne praktiky nechcel, jemu stačí milovanie asi raz do mesiaca. Inak je vo všetkom úžasný, nemenila by som ho za nič na svete. A tu prichádzam na kameň úrazu. Ja milujem sex. Všetko ololo toho, experimenty, flirtovanie, dlhé predohry, divoké hry a vášnivé bozky. Môj muz toto všetko neznáša. Vie, co chcem ja a aj to, aká som. Navrhla som otvorené manželstvo a nechce o tom ani počuť, ale nechce ani sexovat viac, aspon teda nie so mnou. Placame sa v tom uz celé roky a mne sa zacalo diať to, ze ak náhodou mame obcas sex, strašne sa stiahnem vnútri. Je to velmi bolestivé a nepríjemné, on o tom vie. Ono to odznie, ak príde k styku fyzicky, tak sa vtedy uvoľním. Trvá to niekoľko rokov. Vela som plakala doma, nadavala mu, vyhrazala sa rozchodom. Nic nepomáha, sex raz za cas, ak sa samozrejme nehadame kvôli sexu, tak ho máme aj raz do týždňa. Ale to je pre mna strašne málo. On vie, že ja chcem tak obden, tvrdí ze som nymfomanka, no chápete? Sexi oblecenie pomaha, ale ja sa odmietam stále fintit, nebavi ma stáť pri hrncoch a večer sa hrať na štetku, aby ma chcel. Posledne sme mali veľkú hádku o našom vztahu a mojej nespokojnosti z neho.
Tak som si teraz našla milenca. Zaujímavé je ze s nim bolesti pošvy som nemala. Ale odvtedy nespim, nejem, citim sa hrozne…Rozviesť sa nechcem urcite, muza velmi milujem ako cloveka, ale ako muz ma velmi vela krát sklamal. Neviem, co mam robit..
Chceš sa milovať obdeň a on o tebe povie, že si nymfomanka? 😂
Určite nie! To on má problém s potenciou! Ty si sen väčšiny normálnych chlapov! 😉
Ak nie si troll... tak tu máme dalši príbeh zo série "Mam toho najlepšieho muža na svete.... až na ten sex."
Muza nezmenis. Nedonutis ho k castejsiemu sexu. Ber ho takeho,aky je a rozhodni sa,co je viac. Byt dobre pretiahnuta kazdy druhy den alebo mat dobreho muza,len s obcasnym sexom. Ty si si dobre skomplikovala zivot. A vobec ako si to predstavujes? Muza budes mat na travenie prijemnych dni a milenca na uvolnenie? Chore. Bud sa normalne rozved a daj sancu tonu dobrakovi najst si zenu,ktora si ho bude vazit alebo sa spamataj a ukonci milenecky vztah.
Koľko máš rokov?
a preco tvoj ˇuz nechce otvorene manzelstvo ak odmieta sex s tebou? asi by som s nim prestala mat sex uplne a uvidis co bude ale teda moze si za to sam nemal ta roky zanedbavat
Chápem tvoju dilemu. Tiež by som bol najradšej, keby sa dali z mojich bývalých lások spojiť dohromady niektoré ich povahy a vlastnosti do jednej konkrétnej osoby. Dobrý manžel nemusí byť dobrý milenec a naopak. Každý človek má svoje potreby, ktoré chce uspokojiť, pokiaľ túži byť v živote šťastný. Sú veci, ktoré sexuálne pomôcky nenahradia. Pokiaľ tvoj manžel nie je schopný uspokojiť tvoje túžby, milenec je v tomto prípade jediná relevantná varianta. Aktívny sexuálny život navyše prospieva aj zdraviu, čo je vedecky dokázané.
U nás podobne. Ja by som chcela častejšie ale manželovi stačí o dosť menej. Ale skrátka som sa prispôsobila. Vedela som aký je keď som si ho brala. A robiť zo zlaeba štetku robíš tým, že podvádzať manžela nie , že sa oblečieš tak aby mal na teba chuť.
niektore komentare k tymto temam su fakt hrozne: zeny, co nepotrebuju sex autorke nalozia, ze ci potrebuje byt dobre "pretiahnuta" alebo chce mat dobreho muza. a zeny, u ktorych je sex vo vztahu dolezitou sucastou, poradia odist, lebo skor ci neskor budes taka frustrovana, a on tiez, lebo "si chora nynfomanka", ze sa vam manzelstvo aj tak rozpadne. nie ste v tomto smere kompatibilni a je to velmi velka prekazka. zazila som to, on bol stale unaveny, nechcelo sa mu, nepotreboval. pamatam si tie pocity. nevydrzala by som tak zit do konca zivota, v ziadnom pripade. sex je velmi dolezity vo vztahu, v manzelstve. Inak mozes mat akurat tak dobreho spolubyvajuceho a otca deti, ale milostny zivot a naplneny vztah niekde inde.
Autorka, toto by som nedala. Je mi luto ako to mate, ale toto je vec, ze aj keby sa zacal snazit a nejaky cas sa snazil aspon 2krat do tyzdna, nebude to trvat dlho. Stale sa to vrati do starych kolaji, a po kazdom takomto pokuse o zlepsenie budete obaja len frustrovanejsi.
Rob všetko preto aby si bola šťastná 👍 keď budeš šťastná, tak budeš aj zdravá..
Rozhliadni sa okolo seba a poriadne sa pozri na mužov, takmer každý ženáč má milenku, alebo jednorázovky..
Zbytočne sa trápiš, užívaj si život plnými dúškami, hlavne o tom nepovedz živej duši, inak to praskne 😉
Podla mna bola chyba uz do takeho nerovneho manzelstvs ist. Neveru komentovat nebudem, nechcem si kazit vecer negativnymi emociami. Za mna to bol chybny krok.
Buď sa rozved,alebo si sex ďalej užívaj mimo manželstva a nerieš to.Tu nie je čo riešiť,keď sa muž nechce a nemôže častejšie premôcť
Roky neriešeny sexuálnny problém vo vzťahu, vedie buď k rozchodu alebo k mileneckemu vzťahu ako sa to stalo vám. Ja sa ti vôbec nečudujem, nechvalim ťa za to ale byť roky sexuálne neukojená sa nedá vydržať večne. Len by ma zaujímalo, či si už do takého vzťahu vstupovala alebo sa to stalo z muža časom...
Robiť to s milencom nie je riešenie. Budeš mať pocity viny a váš vzťah bude na tom čoraz horšie. To už lepšia by bola trojka kde by tvoj asistoval bozkami a hladkaním. Lepšie by ale bolo ak by sa tvoj muž trochu prekonal a bral sex ako službu tebe. Vyznie to blbo ale ako keby ti umývali chrbát alebo ťa masíroval. Proste z lásky a aj keď on nič nepociťuje. Možno by ho to aj naštartovalo. Ťažko mu chutí sex keď ho nerobí. Musí ho robiť a nie sa snažiť o svoj orgazmus a uspokojenie. Každý druhý deň ťa bude masírovať a hoci aj stále rovnako. A bez vlastného dráždenia. Žiadne erot. oblečenie. Prvé dni si to odmaká a možno ani ty nebudeš cítiť uspokojenie. Ale potom sa to poddá. Vyzerá že je zdravý keď to občas funguje. Netlač na neho výčitkami aké je nemehlo ale skôr popisuj ako sa ty cítiš.
Pod tvojim príspevkom ,je príspevok kde MUŽ píše ako sním žena nechce sexovať ,max. 1x do týždňa ,inak je manželka fajn až na ten sex.Prečítaj si všimni si ,ako mu ŽENY nakladajú.Tie rady sú naozaj na zlatú medajlu v Dvojitom metre.
@mrkvicka060 Vidim,ze narazas na mna. Takze podla teba je lepsie muza podvadzat? Lebo on sa nezmeni,ona sa rozvadzat nechce. Takze ako to vyriesit? Jedine tak,ze sa rozhodne,co je viac. Milencom sa to ozaj nevyriesi. Nachvilu mozno,ale raz to praskne a potom sa uz naozaj bude musiet rozhodnut. Ak som nestastna vo vztahu a neviem akceptovat a uspokojit sa s danou situaciou,jedine riesenie je rozvod
@marca12 neschvalujem milenca nikde v mojom prispevku, ani jej ho neradim. ale neschvalujem ani "radit" jej slovnikom, akym si to uribila ty, akokeby to, ze chce sex v manzelstve a je to pre nu dolezite bolo nieco zle.
radim pokus o napravu, ale ked to nepojde, tak odchod.
Asi predsa len taký úžasný nebude keď nevie uspokojiť vlastnú ženu … a mimochodom, už si ho vymenila.
@bruno1 Tie iste nicky? Ci ine? Lebo ak ine, tak potom o ziaden dvojity meter nejde. Len pocitovo. Ale v realite nie.
@mrkvicka060 Nikde som nepisala,ze je nieco zle na tom chciet sex. Zase neprekrucaj a neber si osobne,co si precitas. Sex je velmi dolezity vo vztahu a dolezite je aby boli partneri na rovnakej alebo aspon podobnej frekvencii. Ked nie su,je na zvazeni,ci ma vyznam ostavat v takom vztahu,kde som nespokojna. Neznasam pokrytcov,ktori si neveru obhajuju. Nemam doma dostatok sexu,tak idem podvadzat.
A tu je presne vidiet ze za neveru mozu obidvaja v tomto pripade. Roky do neho hucis ze nie si spokojna, on s tym nic nerobi.. takze uplne normalny ocakavatelny vyvoj udalosti. Ja by som mu to povedala a nech sa rozhodne ako dalej. Ci sa spamata alebo ti dovoli milenca alebo pojdete definitivne od seba. V kazdom pripade si myslim ze ty mozes len ziskat. On je blb ktory dlhodobo neriesi problem 🤷♀️
@marca12 prečo si ma vyberať medzi povahou a sexom a sa o jedno ukracovať? čo sa radi v opačnom pripade a vyžaduje od ženy? vždy ruka alebo oral..naopak to neplatí? vždy žena ma byť ta sprosta, ktora ustupuje, ktora dava, ktorá sa stará, ktorá premáha, ktora sa ukracuje? muž takéto vlastnosti nemusí vykazovať, a to už prečo? muž je niečo viac?
čiže žena necha sa stara o potreby chlapa,ale sama nech žije v celibate a utešuje sa tym, že partner ma fantasticku povahu
excelentna rada
tato to riešila milencom, i ked si myslim, že je fake na rozburenie vašní..
ten chlap o tom dlhodobo vie, ukracuje ju o jej potreby tak ako ony ukracuje a vydeluje zene peniaze a nedava jej tolko kolko potrebuje na uspokojenie zakladnych potrieb
ja by som s nim jednala na rovinu
@moonlight1210 ale on nehladá odpoveď na problém u nickov ,ale od žien čo tu píšu a u väčšiny si môže za to sám,že snim žena nechce sexovať .Tá čo manžela podvádza ,už má milenca odobreného ,veď je to jeho chyba že nenapľňa jej sexualne túžby.Preto ten dvojitý meter.
@bruno1 opat - ak najdes v oboch temach ten isty nick, co v jednej nadava muzovi, ze o milenke rozmysla a v druhej obhajuje zenu, ze uz milenca ma, tak mas pravdu a ta osoba ma dvojity meter.
Ak nie, je to len pocitovy dojem. Nie realny.
Dakujem vsetkym za komentáre. Vyjadrí sa mi niekto k tym bolestiam? Pripadne, aky odborník to riesi?
Fuj, tak toto sa mi az hnusi citat,ze vlastne manzelka vobec nedba na to ,ze podvadza svojho muza,A pri tom je jej manzel fantasticky takmer vo vsetkom.Autorka, to vobec nemas vycitky svedomia? Vsak ty ho vlastne ani nelubis,lebo laska je vyvrcholenim lubosteho vztahu,teda pragmaticky povedane u teba sex.A co laska,,ved ani toho druheho nemilujes,ale len s nim sexujes.Toto je fakt na nymfomanku,zrejme nie si dobre fyzicky vybita, keby si sa narobila v praci alebo domacnosti s detmi ,v zahrade,tak aj kazdy druhy den by ti bolo sexu
vela. No chudak tvoj manzel,lutujem ho,mozno ani nevie ,ze je parohac,.Nebojis sa ,ze manzel sa to dozvie, a moze byt rozvod? A ten druhy mozno na sex dobry, a co laska,? a ostatna praca . Ved zivot nie je len o sexe.Spamätaj sa lebo ti to dopadne zle
@karolinakr Ty pises uplne od veci. A uz sa v tom stracam. Nemusi sa zena prisposobovat. Ale co by si radila v takomto pripade? Sex nikdy u nich fungovat nebude. Cize podla nema ma mat do konca zivota milencov a byt s muzom,lebo ma dobre vlastnosti?
No tak si muža podviedla, áno si toho schopná a teraz musíš vedieť, čo ďakej.
1. Ideš sa rozviesť, lebo máš "charakter" a konečne uspokojený chtíč?
2. Máš naďalej muža rada, skončíš mimomanželský vzťah a on sa nič nedozvie?
3. Budeš muža podvádzať, kým to nepraskne.
Tu sa nemusíš obhajovať, nechodíme v tvojich topánkach... Čo je mne sväté, tebe nemusí a nebudeš horší človek.
Určite sexuologická poradňa, možno nejaké hračky, Si zdravá žena, máš rada sex, muž ťa vlastne "trestá" odmietanim... Ste nekompatibilní, ak on nechce vyhľadať pomoc,... a nakoniec možno nie je zdravotne v poriadku...
vydrz este 30 rokov a uz ti to nebude tolko chybat a mozno budete s potrebami rovnako 😉😄