Sex 2 dni po menštruácii

123kika1234
1. dec 2021

Ahojte..s manželom sa pokúšame o bábätko, lenže dnes už musel odcestovať na služobku..aká je pravdepodobnosť, že som mohla otehotnieť ak sme to robili deň po menzese a potom ďalší deň, teda 5., 6. deň cyklu, môj priemerny cyklus je 25 dní. Podarilo sa to niektorej z vás podobne ?

emalka
1. dec 2021

Uprimne, velmi mala pravdepodobnost. Nie nemozna, ale muselo by nastat velka zhoda nahod aby to vyslo.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
123kika1234
autor
1. dec 2021

@bambulienka25 áno viem, mne ukazuje v aplikácii na to určenej že plodné dni mi začali tie 2 dni po menštruácii.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
1. dec 2021

nemozne to nie je, zeny ovuluju kadeako ale je to menej caste ako klasicka ovulacia v strede cyklu 🤷‍♀️ aplikaciu ber orientacne - plodne dni pocita na zaklade dlzky cyklu nicoho ineho, realnu ovulaciu nevypocita (kazdopadne nejako mi to nesedi, to by si mala nejaky extra kratky cyklus, aby 2 dni po ukazovala plodne dni)

alexandra2468
1. dec 2021

@123kika1234
Pri 25dc ti nemoze app ukazat plodne dni 2dni po menzese. To mi nejak nevychadza.

Samozrejme, mozes vtedy ovulovat a nwmusis. Ale to musis mat odsledovane ty.

lucka1999
1. dec 2021

@123kika1234 áno je to možné ja som tak otehotnela 2x

panelacikova
1. dec 2021

@123kika1234 takmer žiadna....

emalka
1. dec 2021

@123kika1234 Niektore appky sa vedia ucit z nameranej bazalnej teploty/z testov a lepsie odhadovat plodne dni. Ak nemerias/netestujes, tak ti to ukazuje tak ze po menstruacii sa to zacne zeleniet a cca v strede cyklu ti ukazuje najplodnejsie dni, je tak? To su proste len odhady, vypocitane vseobecnymi vzorcami podla tvojej dlzky cyklu, ale appka netusi kedy to prebehne ak jej to nepovies. Este nemame mikrocipy v sebe ktore by jej to povedali 😁
2 dni po kramoch je velmi nizka vystelka maternice, aj keby nahodou bola ovu tak sa to nema kde uchytit. Ale musela by si mat velku poruchu ovulacie aby sa udiala takto skoro.

sense
1. dec 2021

@123kika1234 tiež ma 25 dňový cyklus ale teda appka mi neukazuje 2 dní po ms plodné dni teda za predpokladu ze ms netrvá 8-9dni. I ak ja mam pri tom cykle potvrdenú ms lekárom na 11 DC, aj ovulacne testy mi vychadzali pozitívne na 10-11dc

zirafienka
1. dec 2021

@bambulienka25 možno ju apka oplodní, bóóóže a toto chce mať deti?😂😂😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Ved nemusi ist kazda zena na robenie dietata vedeckymi metodami. Deti sa daju robit aj bez toho, aby si zena merala teplotu, kontrolovala hlien ci kupovala ovulacne testy. Ak ma 25 dnovy cyklus, tak jej uz plodne dni mohli zacat. Plodne dni zacinaju cca 5 dni pred predpokladanou ovulaciou, predpoklada sa totiz, ze spermie si vedia na vajicko "pockat". Preto sa odporuca styk cca kazde 2 dni pocas plodneho obdobia. Na tento "pristup" v pohode postaci aj easy appka v mobile. A autorka ma malinku sancu, ze to moze vyjst..aj tak s tym nic viac nespravi, kedze muz je po zbytok plodnych dni prec 🤷‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie2017
1. dec 2021

Ja som mavala 26 dnove cykly a dceru sme spravili tesne po ms. Ale teda 5. den nie, to som este mala ms.

dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Prepac, ja som reagovala na to, ze sa tu zdvihla vlna pocudovania, ze appka ukazuje...no ukazuje, aj ta moja, mam pravidelny cyklus a v appke menstruacny kaledar ti matematicky vyrata najplodnejsie obdobie..verim ze pri zenach, ktorym chodi menzes ako chce, to velmi smerodatne nie je, ale pri pravidelnom cykle sa na to da v pohode +- spolahnut.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Ja pouzivam iba obycajny menstruacny kalendar na zapis menzesu a nic som tam nezadavala a zobrazi to cca takto

dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Cize 2 dni po skonce menzesu mi zacina plodne obdobie...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Nic si tam nemusis menit, ak ti to staci aproximativne...len dlzku cyklu a trvanie menzes...tu lutealnu fazu tam rata by default -14dni 😀

silviaeli
1. dec 2021

@lucka1999 a aký cyklus si mala??

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
1. dec 2021

@bambulienka25 Tato appka co mam ja a asi ju pouziva na zapisovanie skoro kazda Slovenka, to rata celkom easy...ak ma autorka cyklus 25dni...tak ovulacia jej vychadza na 11.den (-14 dni lutealna faza)...a plodne obdobie zacina od 6.dna cyklu, cize uz 2 dni po skonceni mrnzesu moze zacat so snazenim, alebo si davat vacsi pozor (moj pripad 😀) ...ja mam podobny cyklus, tak to mam v oku 😉

sszuzu8
1. dec 2021

@bambulienka25 nie kazdy ma ovulaciu v strede cyklu. Niekto ju ma blizsie k ms niekto po ms par dni 🙂 cize otehotniet mohla ale sanca velka nie je

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka1999
1. dec 2021

@silviaeli celý rok 32 dňový 😅 mala som to odsledovane a BUM, neplanovali sme vobec to bolo pri jednej dceere a pri druhej sme spolu boli hneď prvý deň po skončení MS a druhy krát BUM, takže v našom prípade už po MS určite nie 😂

baskustek
1. dec 2021

Veľmi málo pravdepodobné podľa mňa, ovuláciu budeš mať trochu neskôr.

belllinka
2. dec 2021

@bambulienka25 preco by nemohla otehptniet? Ved ked ma 25 dnovy cyklus, obulaciu pravdepodobne 12-13 den, MS 7 dni, sex na 9-ty den, spermie preziju 3-4 dni, takze to vobec nie je nemozne.